Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Onze 5 best gelezen artikelen van 2014

Het einde van het jaar komt in zicht, dus we nemen je graag mee naar onze 5 best gelezen artikelen van dit jaar. Misschien ben je al bekend met de artikelen, misschien ook niet. In ieder geval een goede reden om alles weer eens op te frissen. Lees je mee?

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Wat ons opvalt

Er zijn een aantal dingen die ons opvallen als we naar ons huishoudboekje van de website kijken. 1. Tips om je schoonmaak skills te verbeteren blijven populair. We zien ook dat de artikelen over milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen steeds vaker gelezen worden (zoals deze). 2. Het artikel over havermout wordt erg vaak gelezen. Het is toch geweldig dat steeds meer mensen overstappen naar een gezond en vullend ontbijt?

Anyhow, hieronder hebben we dus een selectie van de 5 best gelezen artikelen op de website van 2014. We hopen dat het je inspireert om voor het einde van het jaar nog wat van de tips in de praktijk toe te passen.

  1. Havermout ontbijt

havermout

De meeste mensen hebben het in de ochtend te druk om te ontbijten (of staan te laat op). Een goed ontbijt is belangrijk voor het begin van de dag. Voor alle vroege vogels hebben we vandaag een gezond en lekker havermoutontbijt.

  1. Opruimen voor Dummies – 7 stappen

opruimen dummies

Ben je geen held in opruimen en is je slaapkamer niet om aan te zien? Ligt je werkkamer vol met troep of is je huiskamer een plek om je voor te schamen vanwege de rotzooi? Met deze 7 opruimen stappen voor dummies heb je je omgeving zo weer op orde!

  1. 27x Geld Besparen – Zo houd je je zakken gevuld

27-Manieren-om-Geld-te-Besparen

Voldoende geld hebben is belangrijk om financieel stabiel te zijn. Het geeft je financiële vrijheid om gelukkig te zijn. Wil je meer geld hebben? Wij hebben 27 fantastische tips voor je verzameld om geld te besparen!

  1. 5 Basics voor een schoon huis

5-Basics-voor-een-Schoon-Huis

In dit artikel geven we je 5 basics om je huis op een snelle en goede manier schoon te maken. Zo hoef je niet meer uren per dag aan het huishouden te besteden! Dat is een fijne gedachte toch?

  1. De sneltrein schoonmaak – een glimmend huis in minder tijd

Schoonmaken

Ondanks dat de foto wellicht iets aandoet van het personage uit de film Chucky (vertel me als ik er compleet naast zit), is het artikel erg populair voor de snelle poetsers onder ons. Het huis poetsen kan namelijk erg veel tijd in beslag nemen, dus met deze tips maak je je huis lekker schoon in sneltreinvaart!

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

Eén leuke geit 🐐

  1. 🐐 J.

    Jelle, ik verbaas me erover dat niemand is begonnen over de eitjes. Elke dag 2 eitjes heeft mij voor 2015 mijn droombaan opgeleverd! Dank je wel!!!
    Ik wens jou en je dierbaren echt een fantastisch 2015!

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate