Kom je me ook volgen op Instagram? 🙆🏼‍♂️ Volg me hier!

Makkelijke camping recepten – gratis eBoek en tips met heerlijke recepten

Billy van der GaagGa je dit jaar met de auto op vakantie? En breng je de zomer door op een gezellige camping, maar heb je geen zin om na te denken wat je wil gaan eten? Download ons gratis eBoek met makkelijke camping recepten. Met deze eenvoudige vakantierecepten wordt het koken op camping een stuk makkelijker.

Wat heb je nodig?

Het is heel simpel. Je hebt de gebruikelijke spullen nodig die je normaal ook gebruikt als je op de camping staat: een campingpitje, een wok, kookpan, koelbox, een mes en een snijplank. Als het goed is heb je dit allemaal al in de auto bij je, dus je hoeft geen extra dingen mee te nemen – op de boodschappen na natuurlijk. Dat is wel zo handig. Maar die kun je natuurlijk ook onderweg halen bij een lokale supermarché.

Makkelijke recepten onderweg maken

Reis je naar het zuiden van Frankrijk of zit je 12 uur in de auto naar Italië? Dan zul je onderweg de nodige stops gaan maken om met z’n allen even de benen te strekken en een hapje te gaan eten. In het gratis eBoek hebben we zeven makkelijke camping recepten staan die je zowel thuis, naast je tent op de camping of zelfs langs de snelweg kunt maken.

Oké stoppen langs de snelweg om te eten klinkt natuurlijk niet erg rustgevend en gezellig, maar er is vast een picknicktafel langs de weg te bekennen waar je even kunt stoppen met een grasveldje ernaast om de benen te strekken.

Makkelijke en snelle recepten op de camping

Heb je geen zin om tijdens de vakantie elke dag na te hoeven denken over wat je wilt gaan eten? Dan komen deze recepten erg goed van pas. De recepten heb je snel en makkelijk binnen een paar minuten gemaakt. Dan heb jij tijd over om lekker te nippen van koude rosé en lekker te ontspannen. Daar is het tenslotte vakantie voor.

Bij de recepten staat de bereidingswijze en de ingrediënten uiteraard beschreven, zodat het haast niet fout kan gaan. Dan kun je zorgeloos aan de slag gaan in de keuken. Of natuurlijk je man de keuken insturen. Hij kan er nu natuurlijk niet meer mee weg komen dat het recept te ingewikkeld is. 😉

4 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Deborah

  Wat ontzettend leuk al die recepten. Dit jaar gaan we naar Frankrijk op vakantie en zullen we zeker enkele keren stoppen onderweg. komt goed van pas!

 2. 🐐 Karel

  Wat wij altijd doen is het volgende: omdat we meestal in één ruk naar de camping rijden heb je ‘s-avonds na zo’n vermoeiende dag geen zin om te koken, laat staan om uit eten te gaan.
  Dus maken we de dag voordat we weggaan een spaghettiprutje, die vriezen we in (dan blijft hij de hele dag goed in de auto en is hij ontdooid wanneer je aankomt).
  Op de camping is het dan dan nog slechts een kwestie van spaghetti koken en prutje opwarmen.

 3. 🐐 Chris en Peter

  Fantastisch, die recepten voor tijdens onze vakantie op de camping. We proberen ze zeker uit! Bedankt.

 4. 🐐 Harry

  Voor de eerste dag en meestal na een lange rit neem ik altijd een ingevroren hoeveelheid bami/nasi mee. Effe opwarmen en eten maar. Ook gebruik ik dit als koelelement in de koelbox op de eerste dag samen met een half brood en gekoelde melk/jus d’orange en vleeswaren. Na aankomst(of eerder) is de koelkast op temperatuur en hevel ik alles over in de koelkast. De rest van de vakantie staat de koelkast op stroom/gas of 12Volt.

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate