Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Mijn online tempeh cursus is gelanceerd – alle basistechnieken + heerlijke recepten

Tempeh - hoe kun je dat platte, witte blok nou eindelijk eens lekker bereiden? In mijn online tempeh workshop ga ik dat laten zien. Ik ontdekte dat tempeh bereiden méér dan de moeite waard is!

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Leren toveren met tempeh

Het is eindelijk zover – mijn online tempeh workshop is gelanceerd! 🥳 Maak kennis met de meest heerlijke tempeh recepten en bereidingen die je voor de rest van je leven kunt gebruiken om tempeh om te toveren in culinaire hoogstandjes.👌

Tempeh heeft namelijk een heleboel voordelen – zo bevat tempeh onder meer veel eiwitten, is het veel goedkoper dan kant-en-klare vleesvervangers én kan het gebruikt worden in heel veel gerechten.

Het kent ook één belangrijk nadeel. Als je tempeh niet goed behandelt ruikt en smaakt het naar muurverf.

Bah. 🤢

In deze tempeh workshop deel ik al mijn ontdekkingen om van een blok tempeh de meest heerlijke, gezonde en eiwitrijke plantaardige gerechten te maken.

En zoals je van me gewend bent: de instructies zijn simpel, de ingrediënten zijn eenvoudig verkrijgbaar en de recepten zijn betaalbaar en smaakvol.

Naast 9 onmisbare basistechnieken deel ik ook de nodige eenvoudige tempeh recepten, waarmee het voortaan een geitje wordt om tempeh te bereiden.

Lees ook: hoe heb ik deze online cursus gemaakt. 🙌

Tempeh recepten + bereidingen – waarom deze workshop?

Het viel me op dat veel mensen moeite hadden om een blok rauwe tempeh lekker op smaak te brengen. Een tijd geleden schreef ik al een artikel hoe je tempeh goed kunt bereiden en deelde ik de nodige tempeh recepten. Toch bleef ik veel vragen krijgen.

Vandaar dat ik me verder ben gaan verdiepen in de wondere wereld van tempeh. Ik ben aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de meest heerlijke marinades, leerde alle verschillende bereidingen en testte vervolgens alles gewoon HEEL VAAK uit. Met als resultaat dat ik alles helder en goed heb verzameld in deze online tempeh workshop.

Ik ben bijna een jaar zoet geweest met deze tempeh cursus, en ik ben ontzettend trots op het resultaat. Met de uitgebreide lessen, tips, instructievideo’s, verschillende bereidingen én alle recepten die speciaal voor deze workshop zijn gemaakt. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Direct beginnen met de workshop

Wil je meteen aan de slag? Klik dan op de knop. De workshop volg je gezellig in je eigen leukegeitenstal. 🐐

Lees meer en schrijf je direct in…

Twijfel je nog? Geen zorgen. Op mijn workshop geldt net als mijn eBoek 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de workshop, dan krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen blije klanten. 😃

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

5 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Carla

  Leuk Billy!!

 2. 🐐 Hanneke

  Dit lijkt me interessant om meer van te weten. Ik heb nog niet eerder tempeh gegeten. Je hoort van me!!!

 3. 🐐 Billy

  Hi Hanneke! Wat leuk, ik ben heel benieuwd wat je van de workshop vindt. 😃

 4. 🐐 Carla

  Hoi Billy, ik vind niet hoe ik in mijn tempeh cursus kom? Kun je mij aub helpen … lieve Grtjs Carla

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate