Tempeh - hoe kun je dat platte, witte blok nou eindelijk eens lekker bereiden? In mijn online tempeh workshop ga ik dat laten zien. Ik ontdekte dat tempeh bereiden méér dan de moeite waard is!
Leren toveren met tempeh
Het is eindelijk zover – mijn online tempeh workshop is gelanceerd! 🥳 Maak kennis met de meest heerlijke tempeh recepten en bereidingen die je voor de rest van je leven kunt gebruiken om tempeh om te toveren in culinaire hoogstandjes.
Tempeh heeft namelijk een heleboel voordelen – zo bevat tempeh onder meer veel eiwitten, is het veel goedkoper dan kant-en-klare vleesvervangers én kan het gebruikt worden in heel veel gerechten.
Het kent ook één belangrijk nadeel. Als je tempeh niet goed behandelt ruikt en smaakt het naar muurverf.
Bah. 🤢
In deze tempeh workshop deel ik al mijn ontdekkingen om van een blok tempeh de meest heerlijke, gezonde en eiwitrijke plantaardige gerechten te maken.
En zoals je van me gewend bent: de instructies zijn simpel, de ingrediënten zijn eenvoudig verkrijgbaar en de recepten zijn betaalbaar en smaakvol.
Naast 9 onmisbare basistechnieken deel ik ook de nodige eenvoudige tempeh recepten, waarmee het voortaan een geitje wordt om tempeh te bereiden.
Lees ook: hoe heb ik deze online cursus gemaakt.
Tempeh recepten + bereidingen – waarom deze workshop?
Het viel me op dat veel mensen moeite hadden om een blok rauwe tempeh lekker op smaak te brengen. Een tijd geleden schreef ik al een artikel hoe je tempeh goed kunt bereiden en deelde ik de nodige tempeh recepten. Toch bleef ik veel vragen krijgen.
Vandaar dat ik me verder ben gaan verdiepen in de wondere wereld van tempeh. Ik ben aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de meest heerlijke marinades, leerde alle verschillende bereidingen en testte vervolgens alles gewoon HEEL VAAK uit. Met als resultaat dat ik alles helder en goed heb verzameld in deze online tempeh workshop.
Ik ben bijna een jaar zoet geweest met deze tempeh cursus, en ik ben ontzettend trots op het resultaat. Met de uitgebreide lessen, tips, instructievideo’s, verschillende bereidingen én alle recepten die speciaal voor deze workshop zijn gemaakt. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!
Direct beginnen met de workshop
Wil je meteen aan de slag? Klik dan op de knop. De workshop volg je gezellig in je eigen leukegeitenstal. 🐐
Leukegeit nieuwsbrief 🥑
Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐
6 leuke geiten 🐐🐐
Leuk Billy!!
Dit lijkt me interessant om meer van te weten. Ik heb nog niet eerder tempeh gegeten. Je hoort van me!!!
Hi Hanneke! Wat leuk, ik ben heel benieuwd wat je van de workshop vindt. 😃
Hoi Billy, ik vind niet hoe ik in mijn tempeh cursus kom? Kun je mij aub helpen … lieve Grtjs Carla
Hoi Carla, inloggen in je tempeh workshop kan via je eigen Leukegeitenstal: https://leukegeitenstal.nl/inloggen 🙂
Veel plezier!
Hallo Billy
Ken je Zwamboon/ Yoi al?
Moet je echt eens op de website van ze kijken joh. Een sympathiek bedrijfje in Apeldoorn. Wordt je beslist vrolijk van. Soort tempé maar dan heel anders en puur Europese granen en peulvruchten.
Ook super fijn voor ouders van jonge kinderen omdat ‘t zo licht verteerbaar, allergeenvrij en ontzettend gemakkelijk is
Als ik je adres had zou ik je een paar proefpakjes laten toesturen.
Wij hebben een abonnement elke maand komt onze voorraad’ vanzelf’ in de brievenbus.
Groetjes Tamara