Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Adverteren | Samenwerken

Welkom op leukegeit.nl! Leukegeit.nl is een feel good website waar je artikelen vindt over onderwerpen als lifestyle, geldzaken, groen leven, eten, reizen en persoonlijke verhalen. Lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Hieronder vind je alle mogelijkheden!

Bereik & doelgroep

Leukegeit.nl ontvangt maandelijks meer dan 150.000 bezoekers (en +200.000 pageviews). Over de lezers op leukegeit.nl:

  • Meer dan 87% van de lezers geeft aan vrouw te zijn
  • Meer dan 75% van de lezers geeft aan tussen 25-54 jaar oud te zijn
  • De bezoekers op leukegeit.nl kunnen de artikelen over lekkere vega(n) recepten, lifestyleinterieur, financiën, groen leven en mijn artikelen over het vaderschap erg waarderen.

De bezoekers zijn erg betrokken. Dit zien we terug in de reacties op de website, via mailtjes en op de social media kanalen:

Wil je jouw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Dan zijn er verschillende manieren om de aandacht van onze bezoekers te krijgen.

Leukegeit.nl featured in...

Samenwerkingsmogelijkheden

  • Door middel van een sponsored story
  • Adverteren in onze nieuwsbrief
  • Review van een product of dienst
  • Aandacht voor een product of dienst via social media

SPONSORED STORY

Een sponsored story is een gesponsord artikel waar we jouw product of dienst centraal stellen. We vinden het erg leuk om onze bezoekers nieuwe producten en diensten te laten ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld een product zijn voor in of rondom het huis, een nieuw product in de supermarkt of een dienst die goed aansluit bij onze bezoekers.

NIEUWSBRIEF

Met een advertentie in onze nieuwsbrief bereik je direct veel lezers in één keer. We vinden het belangrijk dat een advertentie in onze nieuwsbrief een duidelijk verband heeft met wat we onze bezoekers graag willen bieden.

PRODUCTEN TOESTUREN

Het opsturen van een product ter review is altijd vrijblijvend. We geven geen garanties met betrekking tot publicatie. Als we fan zijn delen we het op social media. De reviews die we schrijven zijn altijd transparant en eerlijk. Wil je er zeker van zijn dat we er over schrijven op leukegeit.nl? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar andere manieren van adverteren? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We zoeken dan samen naar een geschikte manier om het aanbod weer te geven op de website.

Neem voor alle advertentie- en samenwerkingsmogelijkheden contact op via ons contactformulier.

Navigate