Kom je me ook volgen op Instagram? 🙆🏼‍♂️ Volg me hier!

Adverteren | Samenwerken

Welkom op leukegeit.nl! Leukegeit.nl is een feel good website waar ik schrijf over onderwerpen als lifestyle, geldzaken, groen leven, eten, reizen en persoonlijke verhalen. Lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Bezoekers op leukegeit.nl

Leukegeit.nl ontvangt maandelijks meer dan 250.000 unieke bezoekers (en +450.000 pageviews). Over de lezers op leukegeit.nl:

  • Meer dan 85% van de lezers is vrouw.
  • Meer dan 70% van de lezers is tussen de 25-54 jaar oud.
  • De bezoekers op leukegeit.nl vinden (op basis van views gezien) voornamelijk artikelen leuk over lekkere (vegetarische) recepten, interieur, smart home en groen leven. Daarnaast is er ook een grote interesse in artikelen over financiën en tips voor een meer gestroomlijnd huishouden.

Aantal volgers op social media

Statistieken Leukegeit.nl


Wil je jouw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Dan zijn er verschillende manieren om de aandacht van onze bezoekers te krijgen.

Samenwerkingsmogelijkheden

  • Door middel van een sponsored story
  • Adverteren in onze nieuwsbrief
  • Winactie
  • Review van een product of dienst
  • Aandacht voor een product of dienst via social media

SPONSORED STORY

Een sponsored story is een gesponsord artikel waar we jouw product of dienst centraal stellen. We vinden het erg leuk om onze bezoekers nieuwe producten en diensten te laten ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld een product zijn voor in of rondom het huis, een nieuw product in de supermarkt of een dienst die aansluit bij onze bezoekers.

NIEUWSBRIEF

Met een advertentie in onze nieuwsbrief bereik je direct veel lezers in één keer. We vinden het belangrijk dat een advertentie in onze nieuwsbrief een duidelijk verband heeft met wat we onze bezoekers graag willen bieden.

PRODUCTEN TOESTUREN

Het opsturen van een product ter review is altijd vrijblijvend. We geven geen garanties met betrekking tot publicatie. Als we fan zijn delen we het op social media. De reviews die we schrijven zijn altijd transparant en eerlijk. Wil je er zeker van zijn dat we er over schrijven op leukegeit.nl? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar andere manieren van adverteren? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We zoeken dan samen naar een geschikte manier om het aanbod weer te geven op de website.

Neem voor alle advertentie- en samenwerkingsmogelijkheden contact op via ons contactformulier.

Navigate