Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Over Leukegeit.nl

Hoi – ik ben Billy (37). Leuk dat je een kijkje neemt op leukegeit.nl – een feel good website met maandelijks meer dan 180.000 bezoekers waar ik schrijf over onderwerpen als groen leven, eten, financiën, wonen en persoonlijke verhalen zoals het vaderschap. Ik vind het leuk om je te inspireren met mijn artikelen.


Bekijk mijn online producten:

  • In mijn bundel met budget weekmenu’s laat ik je zien dat gezond en lekker eten echt niet duur hoeft te zijn. Met de weekmenu’s zet je iedere dag gezonde én de meest heerlijke maaltijden op tafel die ook nog eens ontzettend betaalbaar en makkelijk te maken zijn.
  • In de online tempeh workshop leer ik je onmisbare basistechnieken (mét handige instructievideo’s) waarmee je tempeh kunt gebruiken in al je gerechten. Van tempeh recepten als gehakt en tempeh ribs tot burgers en borrelhapjes. Allemaal simpel te maken, vol eiwitten en met een heerlijke bite.
  • Mijn eBoek Bespaargeit met veel slimme tips die je gaan helpen om meer geld over te houden. Het eBoek is inmiddels al honderden keer aangeschaft. Meer informatie over het eBoek vind je hier.

Over Billy

Ik ben dus Billy en leukegeit.nl is mijn persoonlijke site. Samen met mijn partner Jelle en onze twee kinderen woon ik aan de rand van het centrum in Delft. Vlakbij het centrum, zodat ik altijd een verse kop koffie binnen handbereik heb. 🙂 Ik ben gek op eten (wie niet?) en ben regelmatig in de keuken te vinden of in een lekker restaurant.

Verder stretch ik me rot bij mijn wekelijkse yogales, hou ik van reizen, loop ik regelmatig hard, ben ik geïnteresseerd in een groene vooruitgang, dip ik wortels in hummus en ben ik vooral druk in de weer met het opvoeden van onze kinderen. 💚

Waar komt de naam leukegeit.nl vandaan?

Hierboven vertelde ik je al waar ik op leukegeit.nl over schrijf. Misschien nog wel belangrijker is om te beginnen met de vraag hoe de naam leukegeit.nl is ontstaan. Ik denk dat iedereen het erover eens is dat geiten leuk en schattig zijn, maar ik ontdekte dat ik verrassend veel overeenkomsten heb met geiten. Want, geiten:

  • eten plantaardig – ik meestal ook (sowieso vegetarisch)
  • zijn nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit – dit doen ze door ergens aan te knabbelen of er aan te eten. 🐐
  • zijn lenig – doe de powerpose 🤸‍♂️
  • klimmen soms in bomen – dit zou ik vaker moeten doen
  • en een mannetjesgeit is in het Engels een Billy goat.

Op Leukegeit.nl lees je meer artikelen over dingen waar ik gepassioneerd over ben: een groen leven, financiële tips, lekkere recepten, uitdagingen, persoonlijke verhalen (& die van anderen) en schrijf ik over de nodige dingen die ik in mijn leven meemaak.

Volg me ook gezellig hier

Wil je op de hoogte blijven? Volg Leukegeit.nl dan ook via Pinterest, Facebook en Instagram.

Schrijf je gezellig in voor de Leukegeit nieuwsbrief 🐐Schrijf je hieronder in en blijf op de hoogte van de laatste leukigheid! Meer dan 50.000 mensen gingen je al voor. 🐐


Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons. En als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊
Navigate