Bekijk mijn bundel met budgetvriendelijke weekmenu’s - lekker, gezond én goedkoop eten. 🥑 Bekijk alles hier!

Privacyverklaring & Cookies

In deze privacyverklaring van Leukegeit.nl wordt uitgelegd waarom en welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken. We raden je aan om deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Jouw gegevens op Leukegeit.nl

Wanneer je leukegeit.nl bezoekt, wordt je bezoek anoniem bijgehouden door Google Analytics. Zo kunnen wij de website beter maken en blijft tegelijkertijd jouw privacy gewaarborgd. Je communiceert met de server via een beveiligde SSL verbinding.

Leukegeit.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en om adverteerders informatie te kunnen bieden over de effectiviteit van hun campagnes (geheel anoniem).

Als je reacties of berichten achterlaat

Wanneer je een reactie achterlaat onderaan een artikel wordt naast je naam, e-mailadres en het bericht dat je deelt je IP-adres opgeslagen. We gebruiken IP-adressen alleen in het geval van misbruik. Je IP-adres wordt na 14 dagen gewist uit het systeem.

We bewaren je e-mailadres in reacties maximaal 1 jaar. Dit doen we om ervoor te zorgen dat al je toekomstige reacties niet gekeurd hoeven te worden en direct op de site verschijnen, en omdat we zo eventueel contact kunnen opnemen in geval van een persoonlijke vraag of klacht.

Als je ons een email stuurt via het contactformulier bewaren we je bericht plus IP-adres maximaal 7 jaar in onze mailbox – beheerd door Google – zodat we je goede service kunnen bieden als je ons in de toekomst mailt.

Als je de nieuwsbrief ontvangt

We versturen de nieuwsbrief van Leukegeit.nl eenmaal per twee weken, met af en toe een extra mailing rondom speciale gebeurtenissen.

Wanneer je je online aanmeldt voor onze nieuwsbrief, zal je gevraagd worden om je voornaam en e-mailadres in te vullen. We vragen, naast het e-mailadres, ook naar je voornaam om de nieuwsbrief zo persoonlijker te maken. Dit is de enige reden dat we hier naar vragen.

Mocht je in de toekomst onze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven. Je kunt dit doen door op ‘uitschrijven’ te klikken onderaan één van de e-mails, of door contact met ons op te nemen. Wanneer je je uitschrijft worden je gegevens ’s nachts permanent uit het systeem verwijderd.

Het delen van gegevens

Leukegeit.nl draait op webservers binnen de EU. Soms zijn we genoodzaakt om gegevens (zoals je IP-adres) te delen met derden in verband met online veiligheid, zoals met Cloudflare.

We delen gegevens altijd in lijn met de Europese regelgeving en natuurlijk wanneer hiervoor een wettelijke verplichting geldt.

Over cookies

Op leukegeit.nl wordt gebruik gemaakt van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat wordt opgeslagen in de browser om bepaalde gegevens te kunnen onthouden tijdens je bezoek aan onze website.

Ook vind je op leukegeit.nl advertenties door middel van affiliate links waar cookies worden gebruikt om er achter te komen of er een match is tussen de transactie bij de adverteerder en deze website (lees meer over mijn disclaimer). Bij de registratie van deze vergoeding krijgt leukegeit.nl toegang tot beperkte, anonieme transactiedata – deze data mag door alleen leukegeit.nl worden opgeslagen om de betreffende adverteerder effectiever te promoten.

Mediabureaus & adverteerders

Leukegeit.nl maakt daarnaast gebruik van derden voor de verkoop van advertenties op onze website, zoals Adfactor, RTL Nederland BV en Google. Deze partijen, maar ook adverteerders en mediabureaus, kunnen gebruik maken van zgn. advertentie- en/of gedragscookies.

Advertentie- en gedragscookies worden gebruikt om het gedrag van onze bezoekers in kaart te brengen. Door middel van deze cookies kunnen er profielen en doelgroepen worden opgebouwd van onze gebruikers, zodat de advertenties kunnen worden afgestemd op de gebruiker. De informatie die met advertentie- en gedragscookies wordt verzameld, kan gecombineerd worden met informatie van bezoeken aan andere websites dan de onze om zo de profielen van de gebruikers te verrijken. Voor specifieke informatie over het privacy beleid van derden die cookies plaatsen op onze domeinen, verwijzen wij naar de privacy verklaring van deze partijen. Let erop dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Wij hebben daar geen invloed op en zijn niet verantwoordelijk voor het handelen van deze partijen.

Advertentie- en gedragscookies zorgen onder meer voor:

  1. het bijhouden welke advertenties je al hebt gezien om zo te voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijgt
  2. het bijhouden of en hoeveel bezoekers op de advertentie klikken
  3. het bijhouden hoeveel bestellingen plaatsvinden via de advertentie
  4. het bijhouden van de websites die je bezoekt om hiermee een inschatting te maken van je interesses
  5. het doorgeven van informatie over je surfgedrag aan andere websites
  6. het mogelijk maken voor derde partijen om profielen op te bouwen
  7. het tonen van interessante advertenties op basis van jouw gebruik

De meeste partijen die advertentie- en/of gedragscookies plaatsen op onze website zijn aangesloten bij het IAB Consent Framework. Het IAB Consent Framework garandeert dat de aangesloten partijen zich gedragen overeenkomstig de geldende Europese regelgeving. Klik hier voor meer informatie over het IAB Consent Framework.

En verder

  • Je hebt het recht om je opgeslagen persoonsgegevens Leukegeit in te zien, aan te laten passen en/of permanent te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens op Leukegeit kun je altijd contact met ons opnemen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je er met ons niet uit komt.

Heb je vragen of opmerkingen over het verwerken van je persoonsgegevens op Leukegeit? Neem contact met ons op via dit formulier of het onderstaande postadres.

Onze gegevens

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Leukegeit.nl
Postbus 3083
2601 DB Delft
KvK: 24487887
BTW-id nummer: NL002024996B51

Laatst bijgewerkt: december 2019

Navigate