Privacyverklaring & Cookies

In deze privacyverklaring van Leukegeit.nl wordt uitgelegd waarom en welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken. We raden je aan om deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Jouw gegevens op Leukegeit.nl

Wanneer je leukegeit.nl bezoekt, wordt je bezoek anoniem bijgehouden door Google Analytics. Zo kunnen wij de website beter maken en blijft tegelijkertijd jouw privacy gewaarborgd. Je communiceert met de server via een beveiligde SSL verbinding.

Leukegeit.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en om adverteerders informatie te kunnen bieden over de effectiviteit van hun campagnes (geheel anoniem).

Als je reacties of berichten achterlaat

Wanneer je een reactie achterlaat onderaan een artikel wordt naast je naam, e-mailadres en het bericht dat je deelt je IP-adres opgeslagen. We gebruiken IP-adressen alleen in het geval van misbruik. Je IP-adres wordt na 14 dagen gewist uit het systeem.

We bewaren je e-mailadres in reacties maximaal 1 jaar. Dit doen we om ervoor te zorgen dat al je toekomstige reacties niet gekeurd hoeven te worden en direct op de site verschijnen, en omdat we zo eventueel contact kunnen opnemen in geval van een persoonlijke vraag of klacht.

Als je ons een email stuurt bewaren we je bericht maximaal 7 jaar in onze mailbox – beheerd door Google – zodat we je goede service kunnen bieden als je ons in de toekomst mailt.

Gegevens aan derden

Leukegeit.nl verstrekt de gegevens die jij hebt gegeven niet aan derden, alleen als dit nodig is om mijn overeenkomst met jou uit te voeren of als daarmee moet worden voldaan aan een wettelijke verplichting. Denk hierbij aan een winactie waar je aan hebt deelgenomen. Wanneer jij een product wilt winnen dat een bedrijf beschikbaar heeft gesteld, kun je alleen profiteren van het gewonnen product als ik jouw zelf verstrekte gegevens deel met desbetreffend bedrijf.

Als je de nieuwsbrief ontvangt

We versturen de nieuwsbrief van Leukegeit.nl eenmaal per twee weken, met af en toe een extra mailing rondom speciale gebeurtenissen.

Wanneer je je online aanmeldt voor onze nieuwsbrief, zal je gevraagd worden om je voornaam en e-mailadres in te vullen. We vragen, naast het e-mailadres, ook naar je voornaam om de nieuwsbrief zo persoonlijker te maken. Dit is de enige reden dat we hier naar vragen.

Mocht je in de toekomst onze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven. Je kunt dit doen door op ‘uitschrijven’ te klikken onderaan één van de e-mails, of door contact met ons op te nemen. Wanneer je je uitschrijft worden je gegevens ’s nachts permanent uit het systeem verwijderd.

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Het versturen van de nieuwsbrief
  • Het personaliseren van de nieuwsbrief
  • Contact met ons op te nemen via het contactformulier
  • Een reactie achter te laten onder de artikelen op de website

Het delen van gegevens

We houden je gegevens graag zoveel mogelijk binnenshuis – onder ons toezicht op webservers binnen de EU. Soms zijn we genoodzaakt om gegevens (zoals je IP-adres) te delen met derden in verband met online veiligheid, zoals met Cloudflare.

We delen gegevens altijd in lijn met de Europese regelgeving en natuurlijk wanneer hiervoor een wettelijke verplichting geldt.

En verder

  • Je hebt het recht om je opgeslagen persoonsgegevens Leukegeit in te zien, aan te laten passen en/of permanent te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens op Leukegeit kun je altijd contact met ons opnemen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je er met ons niet uit komt.

Heb je vragen of opmerkingen over het verwerken van je persoonsgegevens op Leukegeit? Neem contact met ons op via dit formulier of het onderstaande postadres.

Over cookies

Op leukegeit.nl wordt gebruik gemaakt van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat wordt opgeslagen in de browser om bepaalde gegevens te kunnen onthouden tijdens je bezoek aan onze website.

Leukegeit.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Leukegeit.nl is aangesloten bij een meerdere mediabureaus voor het plaatsen van advertenties en/of gesponsorde content. Gegevens over deze advertenties, campagnes, het aantal kliks en dergelijke worden in sommige gevallen opgeslagen door de adverteerder en via tracking codes door hen ook bijgehouden om bijvoorbeeld het resultaat van de campagne te beoordelen. Hierbij worden dezelfde gegevens als via Google Analytics binnenkomen opgeslagen.

Ook vind je op leukegeit.nl advertenties door middel van affiliate links waar cookies worden gebruikt om er achter te komen of er een match is tussen de transactie bij de adverteerder en deze website (lees meer over mijn disclaimer). Bij de registratie van deze vergoeding krijgt leukegeit.nl toegang tot beperkte, anonieme transactiedata – deze data mag door alleen leukegeit.nl worden opgeslagen om de betreffende adverteerder effectiever te promoten.

Wil je je afmelden voor de cookies? Dit kun je doen via de instellingen van je internetbrowser. Daarnaast kun je hier ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Onze gegevens

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Leukegeit.nl
Postbus 3083
2601 DB Delft
KvK: 24487887

Laatst bijgewerkt: mei 2018

Navigate