Geroosterde bloemkool uit de oven is gezond, lekker en makkelijk! In dit recept deel ik mijn favoriete recept voor bloemkool uit de oven + variaties en tips om deze kool (want ja – bloemkool valt onder de kolen) altijd lekker op tafel te zetten.
1 reactieHaal India in huis met dit heerlijke recept voor Vegan Tikka Masala. Mét Indiase specerijen en nepkip, maar zónder kakkerlakken, rondlopende koeien en mensenmassa’s.
4 reactiesDit gebakken tempeh recept met roergebakken groenten maak je in een handomdraai. Een heerlijke maaltijd die binnen een half uur op tafel en gegarandeerd vaker wilt gaan maken.
1 reactieBen je al bekend met Crisp? Bij deze online supermarkt bestel je via de app goed en vers eten. Rechtstreeks van de beste kwekers, makers en boeren. De boodschappen worden bij jou thuisbezorgd. In dit artikel deel ik mijn ervaring met Crisp.
9 reactiesDit sticky tempeh recept is een geweldige manier om tempeh te eten. Deze sticky tempeh is vol van smaak – zoet, plakkerig en past bij heel veel gerechten.
1 reactieMaak jij deze drie veelgemaakte fouten bij het preppen van de maaltijden? Ontdek hoe je ze voorkomt én oplost om het plannen van je maaltijden dit keer wel vol te houden!
7 reacties