Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Bespaargeit – praktisch geld besparen eBoek met slimme tips voor meer geld

MEER GELD BESPAREN & OVERHOUDEN | MINDER GELDZORGEN | MEER VRIJHEID

lekkere, gezonde en budget weekmenu's

Meer geld besparen en overhouden hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Ga ook aan de slag met de slimme tips in het eBoek om meer geld over te houden en meer geld te verdienen. En ontdek wat je kunt bereiken als je je geld slimmer gebruikt.

Voel je vrij zonder geldzorgen, houd meer geld over, verhoog je levenskwaliteit en voel je rijker.

Direct lezen voor slechts 15 euro

iDeal CreditCard Bancontact/Mister Cash SOFORT Banking Belfius Direct Net

“Had-ik-maar-meer-geld…”

Denk jij dat het winnen van de loterij al je problemen op gaat lossen? Stop met dromen. Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen. Je kunt namelijk zoveel dingen doen om meer geld over te houden door je geldzaken slimmer te regelen. In het praktische eBoek bespaargeit van Leukegeit.nl heb ik ze voor je op een rij gezet.

Waarom? Omdat ik geld altijd al ontzettend fascinerend heb gevonden. Sparen is me op jonge leeftijd al door mijn ouders met de paplepel ingegoten. Niet omdat zij het financieel zo breed hadden, maar door slim met geld om te gaan. “Geen geld uitgeven als je het niet kunt betalen” – was hun motto.

Met dit effectieve eBoek laat ik je zien hoe je eenvoudig veel geld kunt besparen en veel meer levenskwaliteit uit je inkomen kunt halen. Met praktische tips, checklists en handige stappenplannen. ✌🏻

Je hoeft echt niet rijk te zijn en je hoeft je ook niet in een burn-out te werken. Integendeel. Je kunt ook gelukkig zijn met minder. Als je het goed aanpakt kun je zelfs gelukkiger zijn met minder.

En dat is het streven – een leven zonder financiële zorgen. Je wilt je niet alleen maar aan het werk zijn om meer geld te verdienen. Hoe belangrijk geld ook is om rond te komen en om leuke dingen te doen, jezelf voorbij lopen voor meer geld gaat je niet gelukkiger maken.

Het kan veel slimmer. We willen allemaal een goede balans tussen genoeg vrije tijd, geen stress en voldoende geld om rond te komen. In dit praktische eBoek laat ik je zien hoe je dat voor elkaar krijgt.

Hoe kun je je geld slimmer beheren? 🤷🏼‍♂️

We gaan op een verfrissende manier naar ons geld kijken. We gaan ons inkomen aan het werk zetten om meer levenskwaliteit te krijgen. Zodat je meer financiële vrijheid krijgt, lekkerder in je vel komt en eindelijk eens werk kunt gaan maken van die grote dromen die je hebt.

  • Zoals minder werken en meer tijd besteden met je kinderen of kleinkinderen.
  • Zoals een lange reis maken.
  • Om meer te genieten van vrienden en familie. Tijd om te sporten, koken, lezen en studeren.
  • Genoeg geld verdienen om te genieten van je leven, en een spaarbuffer op te bouwen.
  • Iedere maand meer geld over te houden, zodat je beetje bij beetje uit je financiële dip komt.

We gaan een plan maken om je geld te gebruiken als gereedschap voor een beter leven. We werken met praktische tips die gaan helpen je financiële situatie aanzienlijk te verbeteren.

Hoe gaan we dat doen?

Ik heb een uitgebreid eBoek voor je klaarstaan met alle tips en technieken die ik heb geleerd en zelf gebruik om een financieel stabiel leven te hebben. De tips worden al gebruikt door duizenden lezers op Leukegeit.nl.

Als je de tips in dit eBoek toepast kun je minimaal 1.000 euro besparen dit jaar. En dat is slechts een begin. De tips kunnen zo goed voor je werken dat je beslissingen gaat maken die je financiële situatie ontzettend gaat verbeteren.

Zelf heb ik de afgelopen jaren geweldige reizen gemaakt naar Australië, China, Myanmar, Californië, Thailand, de VS en India. Iedere reis duurde minimaal 2 maanden. En iedere reis heb ik hier ontzettend veel plezier, inspiratie en geluk uit gehaald. Ik heb deze reizen niet kunnen maken omdat ik zoveel geld heb, maar omdat ik mijn geld weet in te zetten voor zoveel mogelijk levenskwaliteit.

Geld beheren op een vernieuwende manier

Door slimmer met je geld om te gaan kun je veel geld besparen én verdienen. En dat is dan ook precies waarom ik zo enthousiast ben over dit eBoek.

In het eBoek vind je geen droge kost, eindeloze tabellen en rekenvoorbeelden. We gaan direct aan de slag. Het staat vol met praktische en inspirerende tips, stappen en adviezen. Binnen een uur lezen kun je al een paar honderd euro bespaard hebben. Gedurende het lezen van het eBoek heb je een plan over jouw financiële toekomst.

De prijs van het eBoek heb ik bewust zo laag mogelijk gehouden. Het eBoek verdient zichzelf daarnaast heel snel terug. De kans is zelfs heel aannemelijk dat de tips in het eBoek je gaan helpen om de investering meer dan 60 keer terug te verdienen in een jaar.

Omdat ik wil dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de tips in dit eBoek, geef ik het weg voor 22 euro 15 euro. Voor dat bedrag krijg je niet alleen een enorm uitgebreid eBoek vol met tips om direct aan de slag te gaan die je zullen helpen financieel onbezorgd te leven. Je krijgt er ook nog twee handige excel spreadsheets bij die je helpen meer inzicht te krijgen in je financiën.

eBoek + Spreadsheets als bonuspakket

Je ontvangt het eBoek + bonuspakket. Je kunt direct beginnen met lezen.
En je kunt direct beginnen met besparen!

Nu: 22,00 15,00

Direct lezen voor slechts 15 euro

Na de bestelling krijg je direct toegang tot de documenten. Geen levertijden dus, je kunt meteen aan de slag!
Werk aan een onbezorgde financiële toekomst. Gebruik de slimme en innovatieve praktische tips in dit eBoek om meer geld over te houden en te verdienen. Maak nu gebruik van de aanbieding!

Leukegeit.nl featured in...

Veelgestelde vragen

En wat als ik nou spijt krijg?

Goede vraag! Als je binnen 14 dagen om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met dit eBoek dan krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen blije klanten. 😃

Voor wie is dit boek bedoeld?

Het is bedoeld voor mensen die op dit moment een inkomen hebben en graag op een slimmere manier met hun geld om willen gaan. Je hoeft niet rijk te zijn om de tips in dit boek toe te kunnen passen. Leef je van de bijstand, zit je in de schuldsanering of heb je andere ernstige financiële problemen? Dan is dit boek waarschijnlijk niet jouw oplossing. Je kunt de tips natuurlijk gebruiken als inspiratie, maar het is in dat geval vooral belangrijk om hulp in te schakelen van de juiste instanties.

Gaat dit om schimmige beleggingsprogramma’s?

Absoluut niet. Het doel is om je geldzaken zo te regelen dat iedereen er beter van wordt. Dus jij, je gezin, de mensen om je heen én de wereld om je heen. Dit boek gaat niet diep in op beleggen, maar we bespreken wel kort hoe je rendement kunt behalen door de wereld duurzamer, eerlijker en veiliger te maken.

Gaat dit boek over rijk worden?

Ja en nee. Het boek draait vooral om het verhogen van je levenskwaliteit. Door je geld slimmer te beheren en op die manier ook financieel rijker te worden.

Bestel het eBoek bespaargeit direct met een flinke korting en ga ook aan de slag met jouw geldzaken. Het is leuk, lonend en ontzettend inspirerend!

Zullen we aan de slag gaan?

Begin direct met bespaargeit…

Dit is een eBoek – Na je betaling kun je direct beginnen met lezen. Je kunt het lezen op je smartphone, tablet, laptop of pc in PDF formaat of ePub. De bonus documenten kun je downloaden via klikbare links in het eBoek.

Navigate