Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Disclaimer

Product reviews

We vinden het erg leuk om onze bezoekers nieuwe gadgets, producten, diensten en andere leukigheid te laten ontdekken. Daarom zie je zo nu en dan eens een review of winactie van een product of dienst langskomen. Gewoon, omdat we toch altijd weer geïnspireerd raken om dit met onze bezoekers te delen.

We krijgen regelmatig producten van bedrijven opgestuurd om producten uit te testen en hier iets over te schrijven, maar we schrijven enkel over de producten waar we zelf enthousiast van worden. Dat betekent dat we veel producten aan ons voorbij laten gaan, maar de -in onze ogen- interessante en leuke producten zie je terug op leukegeit.nl.

Wanneer we een review over een product hebben geschreven, zullen we altijd aangeven dat het bedrijf dit naar ons heeft opgestuurd. Wel zo eerlijk, dan kun jij meteen zien waar we al die amazing-ness vandaan hebben. Oké, niet altijd alleen maar fantastisch-heid, we zullen altijd eerlijk onze eigen mening blijven verkondigen.

Affiliate links

Leukegeit.nl is lid van een aantal affiliate programma’s, zoals Bol.com en Fonq. Wanneer we in een artikel verwijzen naar één van deze webshops en je als bezoeker op deze link klikt verdienen we een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen. Dus als je besluit om via een affiliate link iets te kopen kunnen wij de website draaiende houden en er nog een kleine boterham aan verdienen.

Heb je hier nog vragen over, neem dan zeker contact met ons hierover op.

Navigate