Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Tempeh bereiden workshop

Tijdelijk ruim 40% korting

Je kunt nu tijdelijk mijn populaire online tempeh bereiden workshop volgen voor slechts 19 euro (i.p.v. 32 euro)Leer jezelf een nieuwe skill aan door op een leuke en verfrissende manier de meest heerlijke tempeh te bereiden.

Je volgt de workshop gewoon via je telefoon, tablet, laptop of pc. Net wat jij fijn vindt. 🤗

Maar tempeh is toch ontzettend moeilijk te bereiden?


Dit hoor ik constant van mensen om me heen. Mensen raken geïntimideerd door het platte witte blok. Maar ik ontdekte dat tempeh leren bereiden méér dan de moeite waard is.

 

Wist je dat:

 

 • Tempeh tot wel 4 keer goedkoper is dan de populaire vleesvervangers?
 • Tempeh al sinds de 16e eeuw in Indonesië werd gebruikt?
 • Tempeh veel minder bewerkt is dan vleesvervangers?
 • Tempeh maar liefst 20% eiwitten bevat?
 • Tempeh gebruikt kan worden in bijna alle gerechten?
 • Er steeds meer mensen tempeh willen verwerken in hun gerechten?
 • Tempeh zo goed als in iedere supermarkt te vinden is?

Precies, tempeh heeft een heleboel voordelen. Het heeft alleen ook één belangrijk nadeel. Een nadeel wat je misschien al eens ondervonden hebt.

Als je tempeh niet goed bereidt, ruikt en smaakt het naar MUURVERF.

Hoe is het mogelijk om van een blok tempeh de meest HEERLIJKE, gezonde en eiwitrijke plantaardige gerechten te maken? Ik verdiepte me in de kunst van tempeh bereiden – en in deze online workshop ga ik al mijn ontdekkingen met je delen.

Ontdek hoe je ieder blok tempeh omtovert tot de ster van je maaltijd in simpele stappen met herkenbare ingrediënten.

Ik neem je mee langs verschillende manieren om tempeh te bereiden, zodat je voortaan tempeh kunt verwerken in al je favoriete gerechten. Alle lessen in deze tempeh workshop zijn voorzien van handige en duidelijke instructievideo’s. Zodat je precies ziet hoe je zelf aan de slag gaat.

Dit vinden andere mensen van tempeh bereiden workshop:

Beoordelingen tempeh workshop

Enkele dingen die ik je zal leren:

 • Hoe je van tempeh gehakt maakt voor al je pasta’s en ovenschotels.
 • Hoe je je eigen tempeh ribs en burgers maakt, voor een heerlijk avondje comfort-food.
 • Hoe je tempeh zo geweldig marineert en bakt dat ze de basis vormen voor talloze Oosterse en Mediterraanse gerechten.
 • Hoe je tempeh inzet als een lekkere en plantaardige borrelsnack.
 • En nog zoveel meer!

Zo kun je tempeh bereiden op verschillende manieren – frituren, bakken, stomen, grillen, verwerken in een salade, een vegaburger van maken, spek vervangen voor plakjes tempeh, noem maar op.

tempeh bereiden - workshop

Onmisbare tempeh basistechnieken

Ik leer je de 9 onmisbare tempeh basistechnieken die je de rest van je leven kunt gebruiken om blokken muurverf-tempeh om te toveren in culinaire hoogstandjes.👌

Zo maak je het makkelijker dan ooit om voordelige, plantaardige, gezonde én eiwitrijke gerechten op tafel te zetten.

En zoals je van me gewend bent: de instructies zijn simpel, de ingrediënten zijn eenvoudig verkrijgbaar en de recepten zijn betaalbaar en smaakvol.

Want ik vind dat gezond, lekker en plantaardig eten betaalbaar hoort te zijn voor iedereen. Bewaar die dure en sterk bewerkte vleesvervangers voor speciale gelegenheden, en gebruik tempeh om je dagelijkse maaltijden lekkerder, voedzamer en eiwitrijker te maken.

Naast de nodige tempeh informatie (wat is het, wat kun je ermee, tips & trics, etc.), 9 onmisbare tempeh basistechnieken deel ik ook nog de nodige eenvoudige recepten, waarmee je je nieuwe tempeh-skills direct in de praktijk kunt brengen. 🙌

En geen zorgen – je houdt altijd toegang tot de workshop. Dus als je merkt dat je tempeh-vaardigheden een beetje wegroesten, log je gewoon weer in op je eigen Leukegeitenstal – geen probleem!

Direct aan de slag

Tempeh bereiden workshop

 • Leer de meest effectieve, bruikbare en simpelste manieren om tempeh snel en eenvoudig te verwerken in je favoriete gerechten.
 • Bespaar veel geld aan (soms ongezonde) vleesvervangers.
 • Voeg meer eiwitten toe aan je maaltijden met minder moeite.
 • Eet duurzamer, diervriendelijker en vooral: lekkerder.

Zullen we aan de slag gaan?

Nu: € 32,00 19,-

Direct beginnen voor 19 euro…

Na de bestelling krijg je direct toegang in je eigen Leukegeitenstal – je digitale workshop-omgeving. Geen levertijden dus, je kunt meteen aan de slag! Je kunt direct beginnen met het volgen van de lessen en de video’s. Maak nu gebruik van de aanbieding!

Leukegeit.nl featured in...

Veelgestelde vragen

En wat als ik nou spijt krijg?

Goede vraag! Als je binnen 14 dagen om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met deze online workshop dan krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen blije klanten. 😃

Waar is tempeh van gemaakt?

Tempeh is in principe te maken van iedere soort boon, maar de tempeh die je in de supermarkt ziet liggen is vrijwel altijd gemaakt van sojabonen. Kun je niet goed tegen soja, ben je er allergisch voor of heb je andere redenen om geen soja te eten? In veel natuurwinkels en online kun je tempeh vinden gemaakt van andere soorten bonen.

Soja – daar wordt toch het regenwoud voor gekapt?

Het klopt dat in de Amazone regenwouden worden gekapt voor het verbouwen van soja. De soja die hier wordt verbouwd, wordt vooral gebruikt als veevoer. De tempeh die in Nederland wordt verkocht, is veelal gemaakt van sojabonen uit Noord-Amerika, China en Europa.

Voor wie is deze tempeh workshop bedoeld?

Deze online workshop is bedoeld voor iedereen die graag in de keuken staat, en voor degene die graag meer willen leren over tempeh. Alle recepten en bereidingen die in de workshop aan bod komen zijn volledig plantaardig. Je hoeft echt geen ster in de keuken te zijn om met deze bereidingen aan de slag te gaan. Per bereiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je te werk gaat – in heldere taal én duidelijke instructievideo’s.

Is deze tempeh workshop alleen bedoeld voor kookliefhebbers?

Het is leuk als je een beetje van koken houdt, maar deze workshop is zeker niet alleen maar bedoeld voor de kookfanaten onder ons. Doordat alle bereidingen zijn voorzien van een heldere uitleg én handige instructievideo kan iedereen ermee aan de slag.

Bestel de online tempeh workshop direct met een flinke korting en je kunt direct aan de slag gaan. Alle lessen en video’s staan voor je klaar!

Zullen we aan de slag gaan?

Begin direct met de tempeh workshop…

Dit is een online workshop – Na je betaling wordt je doorverwezen naar je eigen digitale leeromgeving en kun je direct beginnen met de workshop. Je kunt de workshop volgen op je smartphone, tablet, laptop of via je pc. Net wat jij het prettigst vindt.😃

Navigate