Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Weekmenu’s – lekker, gezond én goedkoop eten

GEZONDE WEEKMENU’S | LEKKER ETEN | GOEDKOOP WEEKMENUlekkere, gezonde en budget weekmenu's

Gezond en lekker eten hoeft echt niet duur te zijn. Met deze gezonde weekmenu’s ga ik je laten zien hoe je iedere dag gezonde én de meest heerlijke maaltijden op tafel zet die ook nog eens goedkoop en makkelijk te maken zijn.

Begin vandaag nog met het plannen van de maaltijden aan de hand van mijn vier gezonde weekmenu’s en je zult zien dat je voor een budgetvriendelijk bedrag gezond én lekker kunt eten.

Wat krijg je naast de 4 weekmenu’s?

BOODSCHAPPENLIJST

Elk weekmenu komt samen met een handige boodschappenlijst. Hierdoor weet je precies hoeveel en welke boodschappen je in huis moet halen. Lekker makkelijk, je hebt er geen omkijken meer naar. Je haalt gewoon de boodschappen voor die week in huis of je laat ze thuisbezorgen.

RECEPTEN

Elk weekmenu wordt geleverd met maaltijden voor 7 hele dagen om zowel ontbijt, lunch als diner te maken. Van iedere maaltijd krijg je het recept, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

En zoals je van me gewend bent: de instructies zijn simpel, de ingrediënten zijn eenvoudig verkrijgbaar en de recepten zijn budgetvriendelijk én super smaakvol.

GOEDKOPE WEEKMENU’S

Voor jouw gemak is ieder weekmenu samengesteld voor 1, 2/3 of voor 4 personen, maar pas het gerust aan naar jouw huidige situatie. De gerechten zijn gemaakt om lekker voedzaam te zijn en de kosten zo laag mogelijk te houden. Per persoon eet je de hele week voor ca. 35 euro – oftewel slechts 5 euro per dag.

Klinkt het bedrag van 5 euro te mooi om waar te zijn? Dan ga je echt veel plezier beleven aan mijn weekmenu’s. Door het plannen van mijn maaltijden bespaar ik inmiddels heel veel geld op de boodschappen. Ga je ook aan de slag?

Dit vinden andere mensen van de weekmenu’s

reacties weekmenu's - Leukegeit.nl

Direct aan de slag

Gezonde en lekkere weekmenu's

  • Krijg 4 duidelijke gezonde weekmenu’s om makkelijk, lekker én goedkoop te eten.
  • Handig document om zelf weekmenu’s in op te maken.
  • Extra tips & tricks, waardoor je minder tijd in de keuken kwijt bent.

Zullen we aan de slag gaan?

Nu: 24,00 € 19,00

Direct bekijken voor 19 euro…

Na de bestelling krijg je direct toegang in je eigen Leukegeitenstal – je digitale omgeving. Geen levertijden dus, je kunt meteen aan de slag! Je kunt direct beginnen met het bekijken van de weekmenu’s en alle informatie. Maak nu gebruik van de aanbieding!

Leukegeit.nl featured in...

Veelgestelde vragen

En wat als ik nou spijt krijg?

Goede vraag! Als je binnen 14 dagen om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de weekmenu’s en de informatie, dan krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen blije klanten. 😃

Wat voor maaltijden vind ik in een weekmenu?

De recepten in de weekmenu’s zijn stuk voor stuk gerechten die ik regelmatig op tafel zet en waar ik blij van word. Alle recepten hebben als uitgangspunt dat ze plantaardig zijn (met hier en daar een vegetarisch alternatief), gezond, betaalbaar en vooral heel lekker zijn.

Denk aan een weekmenu met ontbijtrecepten zoals overnight oats en bananenpannenkoeken, lunch- en dinergerechten zoals lasagne, salades, soepen, curry’s, stoofpotten en pasta’s. Een veelzijdigheid aan smaken en texturen en voor ieder wat wils.👌

Wat versta jij onder gezond eten?

Onder gezond eten versta ik vooral het eten van onbewerkt plantaardig voedsel. Hierop baseer ik me vooral op de onderzoeken op NutritionFacts. In de weekmenu’s vind je dan ook gerechten met veel groenten, fruit, peulvruchten, granen, noten en zaden.

Voor wie zijn deze weekmenu’s bedoeld?

De weekmenu’s zijn voor iedereen die in korte tijd snel een gezonde, lekkere en betaalbare maaltijd op tafel willen zetten. Je hoeft echt geen ster in de keuken te zijn om met de recepten aan de slag te gaan. De recepten zijn in simpele en korte stappen te volgen.

Je maakt de gerechten vaak voor meerdere dagen, zodat je tijd overhoudt voor leukere dingen. Daarnaast heb ik echt mijn best gedaan om de recepten zo eenvoudig te houden, zodat ze makkelijk te begrijpen en snel klaar zijn.

Dus wil je ook:

  • minder geld uitgeven aan de boodschappen;
  • gezonde maaltijden op tafel zetten met weinig moeite;
  • geen stress en onrust meer ervaren;
  • makkelijk te begrijpen recepten;
  • nieuwe variatie opdoen met smaakvolle en gezonde recepten;
  • niet iedere dag opnieuw na moet hoeven denken over het eten

Ga dan aan de slag met mijn weekmenu’s en profiteer nu met een flinke korting! Je kunt direct aan de slag gaan – alle weekmenu’s en extra documenten staan voor je klaar!✌️

Ga je ook aan de slag?

Begin direct met de weekmenu’s…

Dit is een online product – Na je betaling wordt je doorverwezen naar je eigen digitale leeromgeving en kun je de informatie en de weekmenu’s direct inzien. Je kunt alles makkelijk bekijken op je smartphone, tablet, laptop of via je pc. Net wat jij het prettigst vindt.😃

voorbeelden weekmenu

Navigate