In verband met coronacrisis: tijdelijk ruim 40% korting op mijn populaire online tempeh workshop. 🌱 Lees meer

Het seizoensfruit van april

Iedere maand kent zijn eigen seizoensfruit. Dit zijn de vruchten die traditioneel groeien in ons land in die maand. Door de kassenbouw en de globalisatie zijn bijna alle groenten altijd te verkrijgen in de supermarkt. Bekijk het lekkere, gezonde en goedkope seizoensfruit van april.

🐐 Dit artikel is geschreven door Jelle.

Seizoensfruit is niet altijd hetzelfde

De ene keer hebben we een koude, en de andere keer een warme zomer. Het is dus niet altijd precies te zeggen welk fruit op welk moment het best groeit. Door slecht weer kan een oogst verloren gaan of door gunstig weer kunnen andere vruchten (geen seizoensfruit) het plotseling goed doen. Het seizoensfruit april is deze maand aan de beurt. Het is een overzicht met wat citrusvruchten en tropische vruchten die deze maand in het seizoen zijn.

In dit overzicht vind je de traditionele seizoensfruit van april. Heb je ons overzicht met seizoensgroenten van april ook al bekeken? Je kunt dit overzicht gebruiken om heerlijke gezonde, seizoensgebonden smoothies of fruitsalades te bereiden met deze verse seizoensvruchten.

Seizoensfruit april – overzicht

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate