Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Het Seizoensfruit van Juli

Iedere maand kent zijn eigen seizoensfruit. Dit zijn de vruchten die traditioneel groeien in ons land in die maand. Door de kassenbouw en de globalisatie zijn bijna alle groenten altijd te verkrijgen in de supermarkt. Bekijk het lekkere, gezonde en goedkope seizoensfruit juli.

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Seizoensfruit is niet altijd hetzelfde

De ene keer hebben we een koude, en de andere keer een warme zomer. Het is dus niet altijd precies te zeggen welke vruchten op welk moment het best groeien. Door slecht weer kan een oogst verloren gaan of door gunstig weer kan een andere vrucht (geen seizoensfruit) het plotseling goed doen. Het seizoensfruit juli is deze maand aan de beurt. Aangezien de zomer in opkomst is, vind je voornamelijk zoet en sappig zoet fruit deze maand. Krijg je ook al zo’n zin in de zomer? Bekijk ook de seizoensgroenten van juli.

In dit overzicht vind je de traditionele seizoensfruit van juli. Je kunt dit overzicht gebruiken om heerlijke gezonde, seizoensgebonden smoothies of fruitsalades te bereiden met deze verse seizoensvruchten.

Seizoensfruit juli – overzicht

 

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

Eén leuke geit 🐐

  1. 🐐 Marja

    Hallo hebben jullie een seizoenskalender van groente vruchten en fruit?
    Om uit te printen?
    Hebben jullie ook recepten van Witte (aal) bessen ik heb er op dit moment erg veel!
    Groetjes ui noord oost Brabant

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate