Kom je me ook volgen op Instagram? 🙆🏼‍♂️ Volg me hier!

De seizoensgroenten van augustus

Billy van der GaagIedere maand kent zijn eigen seizoensgroenten. Dit zijn de groenten die traditioneel groeien in ons land in die maand. Door de kassenbouw en de globalisatie zijn bijna alle groenten altijd te verkrijgen in de supermarkt. Bekijk de lekkere, gezonde en goedkope seizoensgroenten van augustus.

Seizoensgroenten zijn niet altijd hetzelfde

De ene keer hebben we een koude, en de andere keer een warme zomer. Het is dus niet altijd precies te zeggen welke groenten op welk moment het best groeien. Door slecht weer kan een oogst verloren gaan of door gunstig weer kan een andere groente (geen seizoensgroente) het plotseling goed doen. De seizoensgroenten augustus zijn deze maand aan de beurt.

In dit overzicht vind je de traditionele seizoensgroenten van augustus. Je kunt dit overzicht gebruiken om heerlijke gezonde, seizoensgebonden maaltijden te bereiden met verse seizoensgroenten.

Seizoensgroenten augustus – overzicht

Eén leuke geit 🐐

  1. 🐐 Greta

    Hoi hoi Jelle,

    Fijn overzicht, weet jij of er een bureaublad-achtergrond van is of een screensaver? Een LEUKE papieren kalender zou ook leuk zijn!
    Thanx a million, Greta

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate