Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

De seizoensgroenten van september

Iedere maand kent zijn eigen seizoensgroenten. Dit zijn de groenten die traditioneel groeien in ons land in die maand. Door de kassenbouw en de globalisatie zijn bijna alle groenten altijd te verkrijgen in de supermarkt. Bekijk de lekkere, gezonde en goedkope seizoensgroenten van september.

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Seizoensgroenten zijn niet altijd hetzelfde

De ene keer hebben we een koude, en de andere keer een warme zomer. Het is dus niet altijd precies te zeggen welke groenten op welk moment het best groeien. Door slecht weer kan een oogst verloren gaan of door gunstig weer kan een andere groente (geen seizoensgroente) het plotseling goed doen. De seizoensgroenten september zijn deze maand aan de beurt.

In dit overzicht vind je de traditionele seizoensgroenten van september. Je kunt dit overzicht gebruiken om heerlijke gezonde, seizoensgebonden maaltijden te bereiden met verse seizoensgroenten.

Seizoensgroenten september – overzicht

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

2 leuke geiten 🐐🐐

  1. 🐐 Danielle

    Oeh, dit lijstje komt echt geweldig van pas deze maand! Omdat ik alles op de markt ga proberen te kopen… Nu kan ik extra goed op de seizoensgroentes letten. Bedankt 🙂

  2. 🐐 Good

    Bedankt voor al jullie goede tips! Gewoon een erg leuke site om te lezen!

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate