Kom je me ook volgen op Instagram? πŸ™†πŸΌβ€β™‚οΈ Volg me hier!

Winactie gesloten: uitgebreid ecologisch schoonmaakpakket

Billy van der GaagSchoonmaken doen we dit het liefste met ecologische schoonmaakmiddelen. Onze kast staat dan ook vol met duurzame schoonmaakmiddelen. En vandaag kun jij een uitgebreid schoonmaakpakket winnen van huishoudplein.nl. Hieronder lees je hoe je kans maakt!

Huishoudplein.nl

Op leukegeit houden we van winacties – Β wie niet?Β En als de winactie ook nog eens een duurzame inslag heeft, dan zijn we dubbel zo blij. πŸ™‚ Je maakt namelijk t/m aanstaande woensdag kans op onderstaand ecologische schoonmaakpakket die huishoudplein.nl voor ons heeft samengesteld.

Op huishoudplein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van een schoon en fris huis. Je vindt er alle grote en kleine merken schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen. Door het grote assortiment staan er ook de nodige ecologische schoonmaakmiddelen tussen. En komt dat even goed uit, want je kunt nu dus een heel tof pakket aan eco schoonmaakmiddelen winnen. Hieronder heb ik de producten voor je uitgelicht.

Wat valt er te winnen?

4 ecologische schoonmaakmiddelen van het merk Frosch

 • Een fles Frosch anti-kalk
 • Toiletreiniger in een handige knijpfles
 • 30 ecologische vaatwastabletten
 • Ruitenreiniger in sprayfles

& 3 ecologische schoonmaakmiddelen van het merk Marcel’s Green Soap

 • Een fles allesreiniger – heerlijke geur van kardemom en sandalwood
 • Handzeep met lavandelgeur (zo lekker!)
 • Een fles afwasmiddel – geur van radijs en bergamot

Frosch ecologisch
Marcel's Green Soap

WINNEN?

In totaal kun je een uitgebreid pakket met maar liefst zeven ecologische schoonmaakmiddelen van huishoudplein.nlΒ winnen. Hoe tof is dat! Wil je kans maken om te winnen? Laat dan een reactie achter onderaan dit artikel en volg ons gezellig viaΒ Facebook en Instagram.

Dankjewel huishoudplein.nl voor het samenstellen van dit mooie schoonmaakpakket.Β Deze winactie loopt tot en met woensdag 30 augustus is gesloten. Bedankt voor het meedoen!Β Iedereen met een postadres in Nederland en BelgiΓ« kan meedoen. Veel succes met het meedoen aan deze winactie! πŸ™‚

? Β Deze winactie is in samenwerking met huishoudplein.

335 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Susan

  Leuke actie! Doe graag mee πŸ™‚

 2. 🐐 Barbara

  Goed dat het duurzaam is! Ik vind het heel erg belangrijk dat het ook lekker gaat ruiken en dat doen deze volgens mij dus ik zou heel erg graag een pakket winnen!!

 3. 🐐 Edith

  Lijkt me heerlijk om dit pakket te winnen, grote schoonmaak staat er aan te komen na de k-week die ik achter de rug heb.

 4. 🐐 Annet

  Met een gezin met 4 opgroeiende kinderen, een hond en een kat is er altijd wel wat te poetsen! Dat pakket is dus van harte welkom!!

 5. 🐐 Miriam

  Waarom ik zou willenwinnen????? Ik hadden mezelf voorgenomen om eerst mijn oude schoonmaakproducten op te maken. (Minimaliseren) en dan over te stappen op ecologische producten ten. Helaas (gelukkig) kwam ik in contact met marcel’s schoonmaak producten, Door de aangenamengeuren was/ben ik verkocht. Ook de frosch producten hebben hun weg naar mijn huis gevonden☺ dus…….. De oude schoonmaakmiddelen op een weggeefgroep gezet. En hier thuis word er alleen schoon gemaakt met ecologische producten.!

 6. 🐐 Ilsiee prins

  Zoooooooo wat een heerlijk pakket… Wij hebben net sinds een week een lieve pup… Nog niet helemaal zindelijk dus dit pakket is zeker welkom!
  Groetje Ilsiee

 7. 🐐 Miriam

  Oeh, héél graag! Ben erg benieuwd naar deze producten en of ze net zo goed werken als de ‘standaard’ schoonmaakmiddelen uit de supermarkt. De geur van Marcel’s soap lijkt me heerlijk…

 8. 🐐 Marjan

  Wat leuk! Ik zou graag winnen omdat ik de producten van greensoap nog niet ken en graag zou willen proberen

 9. 🐐 Greta van Buuren

  Ik ben al jaren bezig met minimaliseren / ecologisch verantwoord schoonmaken maar toch lukt dat nog niet helemaal. Ben benieuwd of er in dit pakket de oplossingen voorhanden zijn (schoonmaakkracht) welke ik niet altijd kan vinden. Dus ja, graag kennismaken / winnen ?

 10. 🐐 Nikki

  Ik ben bewust bezig met duurzaamheid en minimaliseren en probeer dit op zoveel mogelijk vlakken door te voeren. De schoonmaakmiddelen hebben deze fase nog niet bereikt en ik moet zeggen dat wordt hoog tijd. Hoe fijn zou t zijn als t huis elke week weer blinkt maar dan op een verantwoorde manier

 11. 🐐 Janneke

  Ik zou dit graag winnen! Ik maak zelf altijd al schoon met ecologische producten, maar net dit pakket zou ik ook anderen kunnen overtuigen om over te stappen!

 12. 🐐 Nelleke

  Oh fijn zeg! Ik ben al bekend met de handzeep van Marcel, maar wil graag meer uitproberen, dus ik doe graag mee met de winactie.

 13. 🐐 Valerie De Groe

  Wauw! Super leuke actie! En een merk dat ik nog niet ken. Ik zou het fantastisch vinden om te kunnen testen! Bedankt voor de vele leuke artikels en tips! Top!

 14. 🐐 Trudy

  Dit pakket zou ik erg graag winnen! Ben bezig van alles wat op raakt de ecologische variant te kopen, op elk vlak, dus niet alleen schoonmaakartikelen. Dit pakket zou me daarom meteen een hele stap vooruit helpen!

 15. 🐐 Barbara

  Wat een fijn pakket daarmee wordt schoonmaken vast een feestje!

 16. 🐐 Jeanet hulsteijn

  Stond er pas nog naar te kijken in de winkel en ik dacht eerst alles opmaken en dan ga ik over op ecologisch. Dus ik loot graag mee!

 17. 🐐 Jantine

  Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee. Schoonmaken is niet mijn grootste hobby zeg maar, maar nieuwe ecologische producten uit kunnen proberen zou het wel een stukje leuker maken πŸ˜‰

 18. 🐐 Marian Zw

  Ik loot heel graag mee! Als mama van vier kids is hier dagelijks heel wat te poetsen, maar als dat milieuvriendelijk kan houden we de wereld ook nog een stukje mooier!

 19. 🐐 Vroon

  Joepie, hier in de buurt kan je die merken niet krijgen. Frosch had ik in Amsterdam altijd. Ik ben blij dat ik nu in ieder geval weet waar ik dat kan krijgen, voor het geval ik niet win. Dus ook als ik niet win, dank voor de goede tip!

 20. 🐐 Anneke

  Mooie actie en mooi prijzenpakket, met een mooi schoon resultaat voor de winnaar/winnares.

 21. 🐐 Doinja Groet

  Ik doe heul graag mee!

 22. 🐐 Ymke

  WoW wat een gave win actie. Dat kan iedereen wel goed gebruiken. Ik doe heel graag mee.

 23. 🐐 Christa de Wolf

  Heel graag maak ik kans op dit pakket! Kan ik kennismaken met de producten en verantwoord bezig zijn!

 24. 🐐 Karin

  Leuke actie!

 25. 🐐 Natasja

  Heel graag doe ik mee aan deze actie. Met 3 kinderen en 4 katten is er altijd genoeg te ruimen/poetsen/af te wassen namelijk. Als dat dan ook nog in 1x overal ecologisch kan, top!

 26. 🐐 Helma

  Oh wat tof! Ik doe graag mee!

 27. 🐐 Dientje

  Leuke actie! Vooral de Marcels green soap zou ik graag willen winnen. Misschien krijg ik mijn man – genaamd Marcel – aan het soppen! Opruimen kan hij goed, nu nog soppen πŸ˜‰

 28. 🐐 Esther

  Goede actie! Ik zou heeel graag willen winnen, de laatste tijd ben ik steeds ‘groener’ bezig. Vega(n) eten, kort douchen, wij hebben geen auto en dat wil ik ook eigenlijk niet. Ik geef heel weinig geld uit, eigenlijk alleen aan dingen die echt nodig zijn. Vandaag zei ik nog tegen mijn vriend dat ik ook eco schoonmaakmiddelen wil kopen, en ik wil niet meer een heel kastje vol. Groen en minimalistisch leven is mijn doel!
  Fingers crossed dat ik dit mooie pakket mag winnen.

 29. 🐐 Margriet

  Ik zou heel graag beide merken eens proberen. De geuren van reguliere schoonmaakmiddelen slaan vaak op de luchtwegen. Dan is soppen toch minder fijn.

 30. 🐐 Dorien

  Super leuk om te winnen. Kunnen we het nieuwe schooljaar met een schoon huis starten.

 31. 🐐 Yvonne

  Wij zijn bezig met een giga verbouwing en iedereen weet verbouwen geeft een hoop troep en stof vooral veel stof. Dus dit pakket is meer Dan welkom ?

 32. 🐐 Truus

  Die wil ik graag winnen…super hndig voor als we binnenkort gaan verhuizen, want dan Krijg ik toch de neiging om voor de goedkope niet milieuvriendelijke reinigers te gaan….

 33. 🐐 Suzanne Roode

  Wat een leuke actie!

  Ik ben al wel bezig met het gebruik maken van baking soda, schoonmaakazijn en witte azijn. Eco schoonmaakmiddelen zijn voor mij te prijzig om uit te proberen. Daarom wil ik graag mee doen en ze zelf testen. Bevallen ze, dan ga ik er zeker mee door.

 34. 🐐 Eva

  Dit pakket vult precies mijn ecologische schoonmaakkastje aan. Hopelijk hoef ik dan niet meer terug te grijpen op de standaard schoonmaakmiddelen die ik nog niet eco had, zoals de toiletreiniger en antikalk. Schoonmaakazijn kent ook z’n grenzen, zeker qua geur tijdens het poetsen ? Keep My fingers crossed! ?

 35. 🐐 Marloes

  Ken deze merken niet, maar het klinkt goed! Zou ze graag uitproberen

 36. 🐐 Karin

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee. Schoonmaken is toch een stuk leuker met mooie duurzame producten. Gelukkig is dit tegenwoordig steeds toegankelijker voor iedereen. Alle kleine beetjes helpen!

 37. 🐐 Meintje

  Lijkt me super deze producten te winnen. Wil graag (nog) ecologischer mijn huis schoon houden maar door de vele, meestal dure, producten weet ik niet waar ik moet beginnen. Dit zou dus een sΓΊper begin zijn!

 38. 🐐 Sijmen

  Ik zou zo blij zijn met een eco schoonmaak pakket
  September heeft 5 weken dus alles moet 5 keer ipv 4

 39. 🐐 Rosa

  De geuren klinken heel aantrekkelijk! Graag zou ik proberen of ze inderdaad lekker ruiken Γ©n net zo goed schoonmaken als de standaard schoonmaakmiddelen!

 40. 🐐 Jacqueline

  Leuke actie! Ik doe graag mee!

 41. 🐐 Joska

  Ik zou graag het schoonmaakpakket willen winnen,want nieuwe schoonmaakprodukten uitproberen maakt het schoonmaken zeker leuker.

 42. 🐐 Dannie

  Schoonmaakmiddelen van Frosch ken ik niet, en van Marcel’s Green Soap, ken ik alleen de zeep. Fijn om de andere producten eens te kunnen proberen.

 43. 🐐 Gina

  Hele mooie en nuttige prijs

 44. 🐐 Michelle

  Wat een geweldige winactie! Het wordt tijd dat we allemaal overgaan op natuurlijke producten, veel beter voor het milieu en de algehele gezondheid.

 45. 🐐 Desiree

  Wat een geweldige actie. De producten van Marcel’s Green Soap ken ik niet, ben wel nieuwsgierig naar de produkten.

 46. 🐐 Diny Gijsberts

  We hebben een nogal gevoelig huidje ,schijnbaar ervelijk ? ,hoe dan ook,terug naar de natuur zoals het ook eigenlijk hoort te gaan !
  twitter,ik volg onder MissMomzy en heb geretweet
  pinterest onder DinyG
  fb ?
  instagram onder Momzy

 47. 🐐 Diny Gijsberts

  bloglovin onder Diny ?

 48. 🐐 Candy

  Vind het fijn om uit te proberen

 49. 🐐 Rubia Luca

  Ik doe graag mee aan deze winactie

 50. 🐐 Jacqueline Roose

  Met dit ecologische schoonmaakpakket ga ik graag aan de slag. Beter voor het milieu en voor mijn huid! Ik probeer het graag eens uit!

 51. 🐐 Suzanne van Zwieten

  Graag wil ik deze set winnen.
  Lijkt mij heerlijk om hiermee schoon te maken.
  Geen prikkende neus en luchtwegen meer.
  Schoonmaken op een natuurlijke manier.
  Goed voor het milieu en dus ook voor mij πŸ˜‰

 52. 🐐 Kim

  Ik doe ook mee:)

 53. 🐐 amanda vd Broek

  dat wil ik wel winnen.met 2 kinderen die altijd zo lekker knoeien en dingen vies maken altijd welkom

 54. 🐐 Christine

  dit pakket komt hier heel goed van pas , hier zitten 2 poezen en 2 hondjes en 5 dagen per week is mijn kleinzoon van 2 jaar hier elke dag van s’morgens tot s’avonds

 55. 🐐 Hetty

  Leuk hoor, ik,zou graag winnen, ik ga het nieuwe huisje van mijn dochter schoonmaken, dus extra schoonmaakmiddelen zijn zeer welkom!

 56. 🐐 N. de Groot

  Oh ik doe graag mee! Hier eigenlijk alles vervangen door Method en azijn, maar altijd into het proberen van andere merken!

 57. 🐐 Kim

  Nu heb ik zin om te schoon te maken! Hoop dat ik deze nieuwe middelen mag uitproberen!

 58. 🐐 Adelaide

  “Schoon” schoonmaken is altijd fijn. Helemaal als het zo lekker ruikt als dit pakket.

 59. 🐐 Hanna

  Te gek! Zo klaar met alle chemische rommel… dit komt als geroepen

 60. 🐐 Eline

  Leuke actie, van de meest geweldige site die schoonmaken weer leuk maakt!
  En.. betere planning om het te mogen ontvangen zou niet bestaan. De laatste loodjes van een verbouwing kunnen dan direct weggewerkt worden.

 61. 🐐 Miranda

  Leuke actie en goede manier om kennis te maken met duurzame producten!

 62. 🐐 Griet De Schepper

  Een oud huis me heel veel kantjes en hoekjes, ik probeer al deze spullen graag uit om het netjes te houden πŸ™‚

 63. 🐐 Froukje

  Leuke actie, doe graag mee.

 64. 🐐 Paula

  Wat een schone actie is dit zeg, leuk en doe dan ook graag mee!

 65. 🐐 Sharon de Ridder

  Mooie actie zeg! Ik ben erg benieuwd naar het afwasmiddel πŸ™‚ Ik doe graag mee!

 66. 🐐 Roos

  Wow niet alleen een schoon huis maar ook een schoon milieu!

 67. 🐐 Elizabeth

  Leuke actie! Ik probeer de laatste tijd zoveel mogelijk ecologische producten uit πŸ™‚

 68. 🐐 Wendy

  Ja, altijd fijn! Probeer zelf ook altijd zo duurzaam mogelijke keuzes te maken πŸ™‚

 69. 🐐 Lucia

  Die handzeep van Marcel die heb ik eerder gehad. Zooo fijn geurtje! Hij is nu op helaas. Doe dus graag mee. πŸ˜€ De andere producten geef ik graag een kans.

 70. 🐐 Amina

  Wat n briljante keuze. Ecologische schoonmaakmiddelen, goed voor mens en milieu. Ik doe graag mee.

 71. 🐐 Maria

  Wat een leuke actie. Niet een luxe winactie maar iets wat een ieder van ons elke dag nodig heeft. Heel welkom hier omdat ik van een schoon proper huis houd en verantwoorde producten juich ik toe. Groetjes maria. Iedereen succes , inclusief mezelf. Haha

 72. 🐐 Petra defevere

  Zou leuk zijn om te winnen. ? ik hou van poetsen en wil graag wat ecologischer poetsen.

 73. 🐐 Patricia

  Wauw wat een goede actie! Daar hou ik van!

 74. 🐐 Claudia

  Wat een leuke actie. Ik zou het graag winnen.

 75. 🐐 Anita H.

  Hartstikke tof. Ik had me sowieso al voorgenomen om alleen nog maar producten op natuurlijk basis aan de schaffen voor schoonmaakwerkzaamheden, zodra de voorraad op is.

 76. 🐐 jacqueline

  Wauw wat een bijzondere actie goed voor het milieu en voor de handen zou het graag uitproberen!

 77. 🐐 Nadine Rozeman

  Ik doe graag mee, omdat ik het leuk vind om andere poetsmiddelen te gaan gebruiken.

 78. 🐐 wilmsen anita

  voor een proper huis doe ik graag mee

 79. 🐐 EW

  Ik hou niet zo van poetsen… πŸ˜‰ zou dit pakket mijn mening veranderen?

 80. 🐐 Els

  Na jaren van extreme moeheid ga ik nu stukje voor stukje mijn huis (achterstand) opruimen en gezellig maken en ja daar hoort ook poetsen bij en dan het liefst op een verantwoorde manier. Ik zou hier dus heeeeeeeeeel erg blij mee zijn.

 81. 🐐 Yvonne Kooistra

  Heel graag! ?

 82. 🐐 Missi

  Bof ik even dat ik de nieuwsbrief lees. Nooit gehoord van deze merken, toch maar eens achteraan gaan πŸ™‚

 83. 🐐 Sophie

  Nou ik wil graag winnen want heb nog nooit eerder gepoetst met ecologische producten πŸ™‚

 84. 🐐 Karin

  Die kikker mag bij mij wel komen schoonmaken. Lijkt me wel lachen. Die ontdekt vast hoekjes die ik zelf niet weet.

 85. 🐐 Tanja

  Goede actie, ik zou de ecologische producten graag proberen.

 86. 🐐 Herm

  Heerlijk om het huis weer lekker fris te maken.

 87. 🐐 Elisabeth

  Bijzondere winactie!
  Ik ben benieuwd en anders voor degene die het mag winnen, heel veel schoonmaakplezier gewenst en een schoon huis?

 88. 🐐 Simone

  Heerlijk een lekker schoon huis en milieuverantwoord, ik ontvang graag een pakket van jullie. En jullie website vind ik altijd leuk lezen!

 89. 🐐 elserienke klaver

  Ik doe graag mee!

 90. 🐐 Annelies Vds

  Wij willen hier graag winnen,
  want de spinnen zitten terug binnen!
  Deze ecologische schoonmaakmiddelen willen we graag uitproberen
  en samen een proper huis creΓ«ren.
  Wij hopen heel hard te winnen,
  dan kunnen we aan de klus beginnen!

 91. 🐐 Kim

  ………. Omdat ik strakjes om 11:00 uur de sleutel ga ophalen van m’n nieuwe woning!!!
  En dan komt zo’n schoonmaakpakket natuurlijk helemaal goed van pas!
  Een nieuwe schone, frisse woning een goed begin 3n en nieuw hoofdstuk in mijn leven!
  #fingerscrossed

 92. 🐐 Yvonne

  Super leuke actie, ik ben fan van het uitproberen van nieuwe producten. De Anti kalk van Frosch is al mijn favoriete anti kalk reiniger…………wie weet wordt de rest net zo favoriete en wil ik geen andere merken meer !!!

 93. 🐐 Betty

  Ik krijg al zin om te gaan poetsen bij het zien van deze mooie producten!

 94. 🐐 Natascha

  Schoonmaken wordt een (verantwoord) feestje ?

 95. 🐐 Susanne

  Wat een supergaaf pakket!!!! aangezien schoonmaken mijn hobby is (ja echt waar! ik meen het, heerlijk om lekker met schoonmaakmiddelen in de weer te zijn zodat alles weer fris is en blinkt), zou ik heel graag wat nieuws uit willen proberen na altijd hetzelfde merk te hebben gebruikt. Ik ben heel benieuwd!! heb er echt zin in om de spulletjes te gaan gebruiken πŸ™‚

 96. 🐐 Thea Rozendaal

  jaaaaa dat wil ik wel! En uiteraard volgde ik jullie al op Facebook πŸ˜‰

 97. 🐐 Bernadeth

  Schoon en fris ik hou ervan ? dus het lijkt mij wel wat om dit te mogen ontvangen

 98. 🐐 Jeanette

  Een heel mooi pakket, wil ik graag gebruiken en daarna heerlijk genieten van mijn schone huis

 99. 🐐 Silvana

  Duurzaam en verantwoord schoonmaken. En ook nog eens genieten van de heerlijke geuren van de producten. Wie wil dat nou niet!

 100. 🐐 Yvette

  Dat is een leuke actie, ik loot graag mee

 101. 🐐 nathalie

  Leuke actie doe graag mee

 102. 🐐 Debby

  Ik vraag me af of dit pakket mijn huis aankan,maar ik wil graag de uitdaging aangaan πŸ˜‰
  Wat een leuke actie van jullie!

 103. 🐐 Christine

  Geweldige actie!

 104. 🐐 eefje

  Misschien dat ik met zo’n pakket schoonmaken nog leuk ga vinden πŸ˜‰

 105. 🐐 Riky

  Wil ik wel winnen! We gaan verhuizen en daar willen we alles eco en duurzaam doen dus hou me aanbevolen!

 106. 🐐 Brigitte

  Alle huishoudend waar ik werk hebben geen van allen ecologische producten. Dit pakket gkanebruiken bij allennkan dan de drempel zijn die de mensen overtuigd hiervoor te kiezen. Hun huis schoon en fris, toch ook denkend aan het milieu.

 107. 🐐 klaartje

  Nou dit pakket zou wel heel goed van pas komen nu ons huis opgeleverd is en heel veel schoonmaakwerk nodig is!

 108. 🐐 Sandra

  Ik zou dit graag willen winnen! Eigenlijk ben ik helemaal (nog) niet zo ecologisch bezig. Dit pakket zou wel eens een omkeer in mn schoonmaakproducten kunnen zijn.

 109. 🐐 WNijssen

  Wow, super mooie actie zowel voor mij als voor het milieu, alle kleine beetjes helpen! Ik loot echt heel graag mee!

 110. 🐐 Wendy

  Ik zou heel graag ook kans maken op deze producten… kan dit ook als je geen Facebook account hebt ? Ik wil bewust geen FB account – noem mij gerust ouderwets, maar zou het wel jammer vinden als dit een vereiste is voor de actie… Ben ook al azijn en citroen aan het ontdekken voor de schoonmaak, maar ben nog een beetje zoekende

 111. 🐐 Angeline

  Geweldige actie.. Ken deze producten niet.. Zou leuk zijn om ze te mogen proberen en de overstap makennaar ecologische producten..

 112. 🐐 Sandra

  Ik doe mee, wil deze producten graag uitproberen.

 113. 🐐 Tamara

  Wat een toffe winactie ??
  Ik doe heel graag mee met deze actie, ben toevallig ontzettend aan het opruimen en poetsen ?

 114. 🐐 Sigrid V

  Tof. Zou voor mij een eerste kennismaking zijn met deze producten. Ben benieuwd. ..

 115. 🐐 Linske Van Loock

  Ik zou graag meedoen. Vooral om mezelf te laten overtuigen dat ecologische schoonmaakmiddelen ook goed werken. Ik ben ondertussen (dankzij jullie) al helemaal fan van groene/bruine zeep en schoonmaakazijn maar dat kan je niet voor alles gebruiken natuurlijk. Bedankt voor de talloze tips en tricks!!

 116. 🐐 Bé

  Bij de keuze van schoonmaakproducten tracht ik zo veel mogelijk voor milieuvriendelijke alternatieven te gaan. Ben heel benieuwd om deze te testen.

 117. 🐐 Nele

  Super leuk, ik ben zeeeer geΓ―nteresseerd! Dus ik doe graag mee πŸ™‚

 118. 🐐 Jantine

  Poetsen is niet mijn hobby.. Maar met een pakket als dit, zou mijn huis maar zo weer aanzienlijk schoner kunnen zijn! Ik heb er zin in!!

 119. 🐐 Baste

  leuk hoor, al die lekkere geurtjes: heerlijke geur van kardemom, lavandelgeur (zo lekker!) en geur van radijs en bergamot …………..
  maar maakt het ook lekker schoon? daar gaat het tenslotte om …

 120. 🐐 Marjo

  Wat een leuke actie, misschien zet dit me nog meer aan tot schoonmaken πŸ˜‰

 121. 🐐 Jo

  Ik ben erg benieuwd of deze milieu artikelen, ook echt zo goed werken.
  Want ik wil ook mijn steentje bijdragen aan n goed milieu.

 122. 🐐 Nicky

  Super! Niets heerlijker dan een fris huis na een verantwoorde schoonmaakbeurt. Ik maak dus graag kans op dit mooie pakket

 123. 🐐 esra

  Mooi om ook bewust met schoonmaken en de middelen daarvoor om te gaan. πŸ™‚ en als ik de beschrijvingen lees dan krijg ik er nog zin in ook. Ik doe graag mee.

 124. 🐐 Daniëlle

  Ik doe graag mee aan deze winactie, want ik heb besloten om meer producten te gebruiken die minder schadelijk zijn voor het milieu, maar ben er nog niet uit wat mijn nieuwe favoriete merk gaat worden, dus ik probeer deze graag uit!

 125. 🐐 Kimberley

  Wat super fijn dat jullie iemand gelukkig maken met dit zalig pakket leuk van jullie respect hierbij waag ik mijn kans is succes iedereen ☘

 126. 🐐 marie-pierre

  moet heerijk zijn om zo iets te winnen ! ik kan niet wachten…

 127. 🐐 Shirley

  Een interessant (en vooral ecologisch!) pakket om een groot deel van het huis te doen blinken.
  Ideaal voor wij die binnenkort gaan samenwonen… Spannend !

 128. 🐐 Sandra

  Dat pakket zou ik heel graag winnen. Ik ben al mijn schoonmaak spullen, lees stofzuiger dweil aan het vervangen voor duurzamer zuinigere exemplaren. Dit pakket zou er dus heel goed bij passen. Zo wordt schoonmaken een feestje

 129. 🐐 Mineke

  Heb nu al najaarskriebels. Schoonmaak van het hele huis. De matrashoezen gewassen, drogen nu lekker in de zon. straks verantwoord verder, zeker met zulke mooie ecologische producten.

 130. 🐐 Linda

  Dit lijken me superfijne schoonmaakmiddelen!

 131. 🐐 Anna

  ben benieuwd…..

 132. 🐐 Caroline Peeters

  Heel goed milieuvriendelijke producten,ik maak hier graag mee schoon .
  Ruiken lekker fris en ook nog eens beter voor onze handen.

 133. 🐐 Emke

  Zeker nu ik jullie schoonmaakrooster gebruik, heb ik vaker energie om mijn huis netjes en naar mijn wensen bij te houden. Een aantal mooie producten om daarbij te helpen is een mooie combi!

 134. 🐐 Esther

  Volgende week dinsdag verhuis ik naar m’n “twee kamer-villa” dus een goede sopbeurt van te voren is sowieso nodig, maar het is natuurlijk extra fijn als dit met ecologische middelen gebeurt.

 135. 🐐 Ria

  Ik ben al een tijdje aan het twijfelen of ik ga overstappen op ecologische schoonmaakmiddelen, deze actie is een prima manier om het te gaan doen!

 136. 🐐 Katherine

  Verfrissend dat we zo een pakket kunnen winnen.

  Graag wil ik de kruiden opsnuiven die vrijkomen van Marcel’s Green soap, waarbij het vakantiegevoel dan nog even blijf hangen zoals terugdenkend aan Frankrijk met de lavendel.

  Tja Frosch en ik zijn al een tijdje vrienden maar een opkikker voor in mijn vaatwasser zou wel verfrissend kunnen zijn.

  Met het plaatsen van deze bericht hoop ik binnenkort mijn nieuwe vrienden van Frosch te mogen ontmoeten en kennis te maken met de kruiden Marcel’s Green Soap.

  Met opgeruimde groet,
  Katherine

 137. 🐐 Angie

  ik wil ook mee doen πŸ™‚

 138. 🐐 Chris

  Wat leuk!!! Ik doe graag mee aan deze actie.

 139. 🐐 Anna

  Te gek..! Ik poets nu al met frosch echt fijne producten

 140. 🐐 hilde

  Ik zou héél graag de ecologische schoonmaakmiddelen van Frosch en Marcel’s Green Soap leren kennen!

 141. 🐐 Sandra Buyl

  Ik doe graag mee. Wat een leuk initiatief!! Groetjes

 142. 🐐 Yane

  Wauw, wat een mooi pakket! Ik zou hem erg graag willen winnen. Ik ben dol op eco schoonmaakproducten en de heerlijke zachte geuren ervan. Helaas minder te besteden nu door arbeidsongeschiktheid, dus het pakket zou meer dan welkom zijn!

 143. 🐐 Steffi

  Oeeehhhh die zou ik wel graag willen winnen! πŸ™‚

 144. 🐐 Carolina

  Ik doe graag mee

 145. 🐐 Leen

  Superfijn!!! Ik wil ook zeker mijn kansje wagen! ^^

 146. 🐐 Maris

  De winkels staan vol met schoonmaakmiddelen. Weet nog steeds niet wart nou een goede keuze is vandaar dat ik ook meedoe.

 147. 🐐 Monique

  Ik doe mee met de winactie!
  Ben benieuwd naar de geuren. Groene zeep en schoonmaakazijn gebruik ik nu, maar ik wil graag eens iets anders proberen.

 148. 🐐 Ilona

  Ik doe graag mee voor dit nuttige pakket! πŸ™‚

 149. 🐐 Renske

  ?Jaaaaa! Dit schoonmaakpakket zou ik wel winnen ✨ons nieuwe huis wordt gebouwd en gaan we straks duurzaam wonen?. Kunnen we meteen een goede start maken met deze mooie schoonmaakproducten van ?FROSCH?

 150. 🐐 Merlijne

  Leuke actie! Zou graag mee willen doen!

 151. 🐐 Wilma

  In het kader wie niet waagt, wie niet wint…………………met het ecologisch schoonmaakpakket van Frosch en Marcel’s Green Soap een verfrissend huis tegemoet wie wil dat nu niet!!!!

 152. 🐐 miny

  wat zou dat gaaf zijn om te winnen!
  mijn handen jeuken πŸ™‚

 153. 🐐 Linda

  Ben de hele week aan de poets. Nieuwe schoonmaakproducten uittesten zou een mooi cadeau zijn. We wachten af.

 154. 🐐 Marga

  Ik doe graag mee met deze leuke actie!

 155. 🐐 Hans

  Dolgraag voor mijn dochter en haar gezin om haar ook om te krijgen, zelf al jaren schoon bezig met azijn maar ja haha daar zit geen lekker luchtje aan hè

 156. 🐐 Josee

  Ik ben morgen jarig, zou dus wel een fijn cadeautje zijn!

 157. 🐐 Kim/elynasedai

  Ik lees al jaren jullie website! Ik heb er veel goede dingen uitgehaald πŸ™‚ en nu zo’n leuke actie, ik doe graag mee!

 158. 🐐 Carla

  Ik zou graag over willen gaan op ecologische schoonmaakmiddelen. Ik ben me nog aan het oriΓ«nteren op welke merk ik over wil gaan. Dit zou een goede start kunnen zijn om over te gaan op de producten van Frosh.. .. Fijne dag gewenst grtjs Carla

 159. 🐐 Nathalie

  Voor Moeder Natuur, Moeder Aarde en deze vrouw met 2 Poezen en 1 Hondje… het zou een Zegen zijn ! En, als ik iets fijn vind , kan ik toch mijn mond niet houden en dus… wil ik het met Iedereeeen delen πŸ˜‰ <3 πŸ™‚ Maak mij blij en ik vertel het aan heeeeeeel de Wereld πŸ˜€

 160. 🐐 Willy

  Heb nog nooit iets gewonnen, maar niet geschoten is altijd mis! Ik doe graag mee!

 161. 🐐 Monique Cieters

  Ik als kuismaniak kan dit zeker appreciΓ«ren, ik doe graag mee, liked & shared

 162. 🐐 Sandra

  Ik ben benieuwd, heb leefgeld elke week ben al 13 jaar minima
  En deze pakket zal mij heel wat opleveren πŸ˜€
  Qua huishouden (een super schoon huisje) en wat meer vrijheid met uitgaves

 163. 🐐 serge devinck

  het lykt me heel leuk en aangenaam om een schoonmaakpakket als man te winnen daar je in een supermarkt voor talloze producten staat voor van alles en nog wat en niet echt weet welke keuze je moet maken uit de vele producten als man om alles schoon proper en fris ruikend te krygen dus hopend en afwachtend om dit nuttige pakket te winnen dank ik jullie al hiervoor en de nuttige tips jullie ook geven grt serge

 164. 🐐 Robin

  Ik zou dit schoonmaak pakket heel graag willen winnen. Ik heb 2 zoontje’s die graag in de modder spelen en dit ook mee het huis in nemen. In huis wordt dus vaak gepoets. Het lijkt me heerlijk om eens schoonmaak producten te proberen die niet chemische zijn en dus beter voor onze gezondheid en het milieu. Ik volg jullie op instagram!

 165. 🐐 Johanna

  We hebben al heel veel “foute” middelen uit ons huishouden verbannen en we gebruiken daarvoor in de plaats schoonmaakazijn, groene zeep en baking soda. Ben benieuwd naar dit pakket en zeker naar die lekkere geuren! In hoopvolle afwachting..!

 166. 🐐 Saskia

  Wat een leuke actie! Ik ben altijd benieuwd naar goede ecologische producten en deze producten heb ik nog niet gevonden in mijn “groene winkel”.

 167. 🐐 Jessica

  Nog nooit met ecologische producten gewerkt. Zou graag er kennis mee maken om te zien merken wat het verschil is. Aangezien ik meer in huis moet doen haha

 168. 🐐 Jeanette

  Geen ervaring met ecologische producten. Terwijl ecologisch eigenlijk heel logisch zou moeten zijn!!

 169. 🐐 Hellen

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie.

 170. 🐐 Marja

  Wat een “superprijs” om te winnen om blij van te worden!!! Haal zo wie zo heel veel tips en leuke ideetjes van jullie site om het allemaal wat makkelijker te maken. Ik doe dus “poets” graag mee!!!

 171. 🐐 Rita van der Molen

  Wauh wat leuk ik ga voor dit pakket duimen

 172. 🐐 Vivian

  Helemaal top, met deze spullen maak je lekker sop. Een lekker geurtje en een open deurtje, maakt het huis weer heerlijk fris.

 173. 🐐 Sylvie Molhoek

  Dit schoonmaakpakket is de droom van elk huishouden!

 174. 🐐 Mischa

  Zou ik met zo’n mooi pakket dan toch mijn huis zo schoon krijgen dat ik mijn moeder durf uit te nodigen.

 175. 🐐 setty waaleboer-de bruin

  Wat een leuke actie zou graag deelnemen hiervoor jullie site volg ik al een tijdje en krijg de mailtjes ook staan leuke tips in

 176. 🐐 Freek

  Ik maak graag schoon, van achter naar voor en ga er dan ook graag met dit prijzenpakket vandoor.

 177. 🐐 Karin

  Schoonmaken moet leuk zijn en niet te vermoeiend met deze middelen lijkt het me fijn om mee te werken.

 178. 🐐 adriana

  Ziet er goed uit, daar kikker je vast van op!

 179. 🐐 Astrid

  Zo wordt het huis schoonmaken doen zelfs leuk en heerlijk zen.

 180. 🐐 Gonnie

  Winnen, ja graag. Met zo’n fantastisch pakket wordt schoonmaken een drie dubbelfeest!

 181. 🐐 sjoukje

  na 6 weken zomervakantie is ons huis wel toe aan een goede ‘natuurlijke’ poetsbeurt

 182. 🐐 Agnes

  Leuke actie! Ik ken de producten niet maar groen schoonmaken is een goede zaak. Ik wil ze graag uitproberen!

 183. 🐐 Ellis

  Ik ken deze producten niet, dus ben heel nieuwsgierig! Zou graag thuis duurzamer schoonmaken!

 184. 🐐 Vlinder

  Heel graag wil ik aanmerking komen voor dit mooie pakket!!!

 185. 🐐 Riny de Kort

  Wat een leuke actie! Aankomende maand krijgen er de sleutel van ons nieuwe appartement waar we deze schoonmaakmiddelen goed kunnen gebruiken. Maken we meteen een goede en ecologische start.

 186. 🐐 Jelle

  Wouw, wat een mooi pakket van Frosch ? en greensoap?Met deze producten wil ik mijn handen welnuit de mouwen steken?

 187. 🐐 Inci

  “Natuurlijk” doe ik mee! Ben al fan van duurzame en natuurlijke middelen en ik zou dit graag willen uitproberen!

 188. 🐐 Katrien De Roose

  Mijn leuze deze vakantie is: “Minimaliseren, liquideren!! Dus heb ik in mijn vakantie al heel veel opgeruimd, weggegooid en vele dingen klaargezet voor de rommelmarkt. Daarom is het na het vele opruimen tijd om alles goed te poetsen. En ook dit ecologisch pakketje behoort tot mijn nieuwe denkwijze, duurzamer en beter voor het milieu.
  Vele groeten,
  Katrien

 189. 🐐 Paula

  Kijk dat komt altijd goed van pas, met een druk gezin!

 190. 🐐 Leen

  Als het op een ‘groene’ manier kan om te poetsen, dan willen we graag meedoen!
  2 sledehonden, 2 pubers en 2 volwassenen zonder veel tijd… Wij kunnen alle – lekker geurende – hulp gebruiken ;-).

 191. 🐐 Marjolein

  Leuk, ik ben gek op dit soort acties :-). En als het dan ook nog eens duurzaam is, dan kom ik daar dan okk mee in aanraking. Twee vliegen in een klap.

 192. 🐐 Germa

  Op dit moment eenhandig, door een operatie, maar zo meteen kan en mag ik beide handen weer gebruiken en kan ik hier heelrijk mee aan de poets!

 193. 🐐 Vanessa

  Heel erg benieuwd naar Marcel’s Green Soap, dus zou graag winnen!

 194. 🐐 Ria

  Lijkt me wel wat om deze biologische artikelen te winnen
  Probeer zo veel mogenlijk artikelen te gebruiken wat niet chemisch is

 195. 🐐 Nathalie

  Ik doe ook graag mee! Momenteel ben ik bezig met de grote schoonmaak dus de producten komen zeker goed van pas!

 196. 🐐 Nellie

  Als oppas oma heb ik het er maar druk mee daarom deze tip: als mijn kleinzoon een grote boodschap wil doen, spray ik even Marcel’s groene zeep met sandalwood en cardemon in de pot en het toilet spoelt daarna zo schoon dat ik geen borstel hoef te gebruiken. En, ook niet onbelangrijk: het ruikt zo heerlijk!

 197. 🐐 Lydia

  Langzaamaan ben ik mijn ‘zooi’ chemische schoonmaakmiddelen uit huis aan ‘t werken om terug te gaan naar slechts enkele middelen die inderdaad ook nog ecologisch verantwoord zijn en toch lekker ruiken. Dit ‘winpakket’ zou voor mij een mooie kennismaking zijn met deze middelen, want ik ken ze nog geen van allen. Dus…. graag!

 198. 🐐 Linda

  Met de producten van Marcel & Frosch,
  ruikt mijn huis straks misschien wel frisser dan verderop in het bos?
  Ook fijn, een product voor schone ruiten,
  Dreumes Bram maakt mooie afdrukken, want hij is het liefste buiten πŸ™‚
  Met een kleintje in huis word ik van gezonde schoonmaakproducten erg blij,
  Dat pakketje is dus echt wel iets voor mij πŸ™‚

 199. 🐐 Rikke Van der Veken

  Wij wonen in een ecologische co-housing(een voormalig klooster en twee schoolgebouwen) met nu al 12 gezinnen( als fase 2 verbouwd zal zijn, zullen er 23 gezinnen wonen). Wij streven er naar zo veel mogelijk “groene” producten te gebruiken. Zo’n schoonmaakpakket winnen zou een steuntje in de rug zijn voor ons duurzaam wonen en leven.

 200. 🐐 Evelien

  Ik gebruik water voor mijn ramen te zemen, zonder schoonmaak middel en gewone schoonmaakazijn voor het toilet. Maar ik zou graag mijn huis graag nog ecologischer schoon willen maken. Ik denk dan bv aan de vaat, allesreiniger voor het aanrecht e.d. Maar ook aan handzeep. Schoonmaakazijn die ecologisch is zou dan ook fijn zijn voor het toilet.
  Het zou dan ook goed van pas komen.

 201. 🐐 Sandra

  Top ik doe mee πŸ˜‰

 202. 🐐 Ellen d R

  Doe graag mee. Lijkt me heerlijk schoonmaken?

 203. 🐐 Jany

  Wat een supergoede actie om zo een steentje bij te dragen aan duurzaamheid. Ik doe graag mee met de actie.

 204. 🐐 Jem

  Yaas! Hou hiervan! Doe graag mee!

 205. 🐐 Marlies Timmerman

  Leuk zo’n duurzaam pakket! Deze producten zou ik graag willen uitproberen, hoewel er niks mis is met de ‘ouderwetse’ groene zeep, azijn en baking soda!

 206. 🐐 Ingrid

  Voor het behoud van en uit respect voor het milieu smijt je de chemische troep best buiten en vervang het door simpele alternatieven met natuurlijke ingrediΓ«nten. En het is veel beter voor je huid…

 207. 🐐 Harriët

  Nadenken over eco producten is goed maar ze winnen is nog beter, voor mij en voor mijn omgeving.

 208. 🐐 Ankie

  Zin erin…… ecologisch schoonmaken na de vakantie.

 209. 🐐 Lonneke swinkels

  Ik doe heel graag mee met deze super leuke actie!!!!!???

 210. 🐐 Dydah

  Eigenlijk ben ik net begonnen met “ontspullen”…?, maar dan zie je ook wat er allemaal nog schoongemaakt moet worden in alle hoeken en gaten. Dus dat schoonmaakpakket is van harte welkom!

 211. 🐐 Shao

  Lijkt me heel fijn. Lekker even poetsen πŸ™‚

 212. 🐐 Patricia Liebregts

  Duurzaam en vrolijk huishouden waarbij delegeren en gebruik van duurzame materialen van belang zijn.

 213. 🐐 Josine

  Leuk! ? Ik doe graag mee aan jullie winactie. Probeer altijd al wel op te letten wat ik koop maar deze producten staan niet in de supermarkt dus leuk om eens uit te proberen!

 214. 🐐 Do

  Geweldig om kennis te kunnen maken met nig meer natuurlijke producten. Ik doe graag mee!

 215. 🐐 Ellen

  Lijken me hele fijne producten! Ben benieuwd!

 216. 🐐 Monique

  Nog een paar daagjes genieten van de vakantie en dan begint het “echte”leven weer?…..en met een puber, drukke man Γ©n zwarte kat vaar ik wel met goede schoonmaak spullen!! Ik zou dan ook Γ©rg blij worden als ik tot de winnaars behoor! Julie volgen doe ik sowieso al veelvuldig?. Ik ga nu nog even genieten van de zon…..β˜€?

 217. 🐐 Amber

  Lijkt me heerlijk om mijn huisje naar deze geurtjes te laten ruiken! Ik ben nogal een schoonmaakmonster en kan deze goed gebruiken!

 218. 🐐 Tineke

  Mijn dochtertje van 2,5 jaar wil altijd ‘helpen’ met schoonmaken mag ze dat dus alleen met een doekje met wat water, maar ze wil ‘sjeep’ in haar emmertje. Dit is dus perfect voor ons!
  ( en een leuk cadeau voor mn verjaardag morgen πŸ˜‰ )

 219. 🐐 Jeanny

  Oh, wat zou ik dit héél graag willen winnen. ‘k Heb alleen geen Facebook en Instagram?????
  Ik hoop zo dat jullie bij een volgende actie ook rekening houden met ons die geen social media gebruikers zijn.
  In ieder geval felicitaties voor degene die dit wint?

 220. 🐐 Marja

  Leuk cadeau voor mijn verjaardag morgen?Het nieuwe levensjaar duurzaam beginnen. Meestal gebruik ik duurzame producten, maar deze producten ken ik nog niet, zou ze graag uitproberen

 221. 🐐 Martine

  Lijkt me superleuk om dit te winnen, dit pakket zou heel goed passen in mijn steeds ecologischer wordende keukenkastjes πŸ˜‰

 222. 🐐 Astrid m

  Van nature ben ik een echt natuurmens!
  Ecologische producten zijn niet alleen maar een verlengstuk van mijn levenswijze, maar ook een opstap naar zelfvoorzienend leven!
  Fijne actie, geweldige reacties om te lezen..

  Groetjes astrid

 223. 🐐 tania

  Lijken me leuke producten om uit te proberen zonder afbraak te doen op het milieu πŸ™‚

 224. 🐐 Linda

  Wat een fijne actie! Ik ben blij dat ik nu lees over Marcel’s en Frosch, want ik vind de Driehoek zeep niet fijn en ben o.a. erg benieuwd naar de werking en geur van de allesreiniger van Marcel’s!

 225. 🐐 Rosanne

  Wat een leuke actie! Dat zou ik heel goed kunnen gebruiken in m’n nieuwe huis!

 226. 🐐 Janneke van der Plas

  Ook ik ken Marcel’s handzeep al,. Heerlijk, dus wilde al de andere producten uitproberen.
  Op deze manier helemaal fantastisch!
  Ik ben er voor in!

 227. 🐐 Sazou

  SO-HOWWW! Onwijs Gaaf! Heerlijk, in ons nieuwe huisje wordt alleen nog maar gepoetst met ecologisch schoonmaakmiddel, chemische troep komt er niet meer in πŸ˜‰ Marcel’s Green Soap maakt geweldig goed schoon en ruikt ook nog eens waanzinnig lekkerrrr! Van Frosch hebben we eens een heerlijk afwasmiddel gehad met Aloe Vera uit Duitsland. Ik ben Razend Nieuwsgierig naar de andere producten! Dus Jaaaa ik wordt Waanzinnig Blij van dit pakket en zie mijn kans schoon πŸ˜‰ Super Bedankt voor deze Duurzame Winactie! πŸ˜€

 228. 🐐 Esther du Pui

  Ik wil graag dit pakket winnen omdat ik graag eco-producten gebruik. Als er een chemisch teken op staat dan ben ik al huiverig of ik spoel alles na met water.

 229. 🐐 Ingrid

  Facebook en Instagram daar doe ik ook niet aan (onderdeel van mijn minimaliseren πŸ˜‰ ) Het pakket is echter super leuk! Marcel’s Green Soap heb ik een jaar geleden ontdekt en ik ben er heel blij mee! Geef het ook regelmatig cadeau, zodat ik anderen ook op mooie ideeΓ«n kan brengen! Frosch daarentegen is geheel nieuw voor mij! Lijkt me wel leuk om het te proberen!
  Veel schoonmaakplezier voor degene die wint!

 230. 🐐 Andrea

  Dit pakket zou ik heel graag willen winnen.mwe gaan namelijk een huis bouwen van strobalen en leem en ter plaatse is geen riolering beschikbaar. We zullen dus zelf ons water moeten zuiveren en dit gaan we doen d.m.v. Een Helofytenfilter (planten/micro-organismen). Dan mag ik dus absoluut geen chemische producten meer gebruiken….dat wΓ­l ik trouwens niet eens meer!

 231. 🐐 Vivian

  Super! Ik maak mijn schoonmaakmiddelen zelf maar zeg zeker geen nee tegen dit prachtpakket!

 232. 🐐 Anneloes

  Ik doe graag mee. Ondanks dat ik student ben probeer ik toch zo ecologisch mogelijk te handelen binnen het budget. En dan is zo’n pakket een leuke meevaller.

 233. 🐐 Inge Vandensavel

  Niets kan mijn humeur opkrikken als een fris opgeruimd huis en dan nog milieuvriendelijk ook. ik dagdroom al over dit pakket en wat ik allemaal zou doen…

 234. 🐐 Jopie

  Hoi ik zou graag meedoen met deze prijsvraag, de schoonmaakmiddelen zijn momenteel niet aan te slepen vanwege nesteldrang! Heb jullie geliked op instagram (jopiebats 29).
  Moet ik ergens nog mijn gegevens invullen?

 235. 🐐 Plien

  Ons huis kan na een renovatie wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken! Dus wij doen graag mee met deze gave winactie!

 236. 🐐 Marleen

  Nou zo te zien zijn er al heel wat mensen die staan te popelen om schoon te gaan maken. Nog even verlof en voor die tijd wil ik het huis nog een grote schoonmaak geven, daar kan ik deze producten wil bij gebruiken.

 237. 🐐 Wanda

  Wow, met dit pakket zou ik onze zendo met extra veel aandacht schoon kunnen maken. Frosch gebruiken we al maar we zijn benieuwd naar de Marcel-producten!

 238. 🐐 Romana

  Ik wil graag meedoen. Chemische troep eruit en natuurlijke, ecologische schoonmaakmiddelen erin!

 239. 🐐 Tjitske

  Wat een mooi pakket! Doe graag mee, zeker nu ik zwanger ben lijkt me het fijn om juist deze producten te kunnen gebruiken!

 240. 🐐 Elly

  Leuke actie! Ik doe graag mee.

 241. 🐐 Ans

  Met een verhuizing voor de deur komt dit prachtige, verantwoorde pakket als geroepen. Verheug met op de lekkere geurtjes.

 242. 🐐 Jacqueline

  Als er dan toch schoon gemaakt moet worden, dan met deze ecologische produkten!!

 243. 🐐 vera

  Clean is kicken – Eco-clean is dubbel kicken!!

 244. 🐐 Jessica

  Ik wil graag meedoen. Superleuke actie ! ??

 245. 🐐 Ans

  Met een verhuizing voor de deur komt dit prachtige, verantwoorde pakket als geroepen. Verheug me op de heerlijke geurtjes.

 246. 🐐 Maartje

  Leuke actie! Ik doe graag mee πŸ™‚

 247. 🐐 jeannet van der Zwan

  wat een mooi pakket, altijd welkom !!

 248. 🐐 wim gryson

  Ik ben veel bezig met het milieu; ook in het huishouden. Deze producten komen dus als geroepen.

 249. 🐐 Ien

  Werken aan een schonere en mooiere wereld zonder milieuvervuiling is mijn doel. Dat geldt voor beperkt of geen vlees eten, biologische groenten, fruit, bio kip en vis en wat is er mooier dan ook nog eens milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Blijer kun je me niet maken.

 250. 🐐 Ien

  Een schonere wereld met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Wat is schoner dan dat! Ik schitter ervan.

 251. 🐐 arianne

  leuke actie !

 252. 🐐 Leontine

  Wat een leuke actie! Misschien als er een voorraad nieuwe, bewuste, flessen staan, dat ik dan weer de drang krijg om te gaan poetsen ?

 253. 🐐 Caroline

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Ik heb eigenlijk nog vrij weinig kennis van ecologische schoonmaakmiddelen. Ben benieuwd!

 254. 🐐 Jacqui

  Supergaaf. Ik maak het nu zelf maar heb weinig tijd ervoor. Zou het graag eens uit proberen

 255. 🐐 Annik

  Natuurlijk wil ik ons huis schoon houden. Ik vind het echter vreselijk als ik nadien een sopje vol chemicaliΓ«n moet weggieten. Bovendien hou ik ook niet van chemische troep op m’n vel. Daarom probeer ik voor poetsen en wassen zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten te gebruiken. Frosch en Marcel’s Green Soap heb ik echter nog niet geprobeerd. Ik ben er echt benieuwd naar!

 256. 🐐 Rianda M.

  Dankjewel huishoudplein.nl voor het samenstellen van dit mooie schoonmaakpakket.

 257. 🐐 annamarie

  Ik wil het pakket heel graag winnen heb exceem en astma en ik kan alleen hier over..dus graag please

 258. 🐐 Peter

  Toffe actie! Ik doe graag mee.

 259. 🐐 Renata

  Ik loot ook graag mee. πŸ™‚
  Ik heb wel geen facebook.
  Ik ben vooral benieuwd naar het afwasmiddel met radijsgeur.

 260. 🐐 Charissa

  Schoonmaken vind ik leuk! Serieus ik vind het heel ontspannend. Ik gebruik alleen natuurlijke producten in huis, op mijn huid, voeding, etc. Nu zie ik dit als investering in het milieu en in mijzelf, alleen mijn banksaldo is er niet altijd blij mee. Dus alle beetjes helpen, en dit helpt een boel! Fijn helemaal fris de herfst in. Zalig, verheug me al op lekker poetsen πŸ™‚

 261. 🐐 Nelleke

  Ohhh wat n leuke actie!!! Daar doe ik zeker graag aan mee!
  Ik wil wel een biologisch fris en schoon huis✨

 262. 🐐 Marijke

  Mooi pakket! Zou ik graag winnen!!

 263. 🐐 Elsbeth

  Ik heb een hekel aan schoonmaken maar fijne producten maken het leuker, dus ik meld me aan πŸ™‚

 264. 🐐 jannie

  ik ga de dierenambulance lekker laten ruiken
  als ik het pakket win

 265. 🐐 els

  Leuke actie, ecologisch mooi en goed initiatief!

 266. 🐐 Maaike tH

  Ik doe graag mee! Lijken me heel erg handige en fijne producten!

 267. 🐐 draad

  zou geweldig goed van pas komen want wij gaan aan de grote schoonmaak beginnen

 268. 🐐 Ann

  Schoonmaken zal ik nooit leuk gaan vinden maar met dit pakket gaat het dus wel erg lekker ruiken in huis. En wil ook wel eens testen of deze milieuvriendelijke producten net zo goed werken als de bekende producten.

 269. 🐐 Steffie

  Leuke actie! Doe ik graag aan mee!

 270. 🐐 Simon

  Hoe spring je (als een kikkertje) in het oog tussen meer dan 250 reacties ? πŸ˜‰
  Misschien dooor een frisse quote zoals: ” Samen voor ecologie, doe je met Frosch en Marcel’s Green Soap in 1,2,3 !!!? πŸ˜‰

  Propere groetjes !

 271. 🐐 Dianne

  Schoon en goed voor het milieu, met recht een win-winsituatie!

 272. 🐐 Tom

  doe ook mee

 273. 🐐 Seerp

  Superschone aktie en ik doe graag mee

 274. 🐐 Tamara

  Lijkt me fijn om te winnen, ben gek op poetsen en nog milieubewust ook!!

 275. 🐐 Saskia, mv AR en M

  Dat lijkt me nou erg leuk om te winnen! πŸ™‚

 276. 🐐 Daphne

  Leuk! Altijd in voor nieuwe frisse producten!

 277. 🐐 Jo

  Wat een leuke actie, ik had eigenlijk gehoopt dat er maar drie reacties zouden zijn geplaatst, zodat ik lekker zou opvallen s schoonmaakfreak, niet dus (what was I thinking?). Maar lang verhaal kort, ik ga binnenkort verhuizen (kleiner wonen in het kader van besparen!) en dan is een lekker ecologisch sopje natuurlijk nooit weg om de hut eerst lekker op te frissen. Zelf schoonmaakmiddelen brouwen staat op de tondo list, maar ik hoop dat ik die nog even in de la kan laten liggen …

 278. 🐐 Marlies V

  zou handig zijn. Moet voor de verhuis nog de “oude” woning opkuisen. De nieuwe krijgt ook een sopje voor ik erin trek.

 279. 🐐 Anita te Gussinklo

  Deze Mien Dobbelsteen doet graag mee aan deze schone actie.

 280. 🐐 Annelore

  Ik laat me graag verrassen door het ecologische poets pakket!!!?

 281. 🐐 Alissa

  Mooi dat je ook bewust kunt schoonmaken en daarmee op een goede manier bezig te zijn met het milieu! Lijkt me erg leuk om te winnen. Binnenkort ga ik op mezelf en het zou heel goed uitkomen.

 282. 🐐 Rianne

  Ik probeer tegenwoordig ook zoveel mogelijk milieu bewust te poetsen.. Dus zo’ n pakket winnen zou een mooie aanwinst zijn!

 283. 🐐 angelien

  Net op tijd. Ben.benieuwd naar die lekkere geur waar Billy het over heeft.

 284. 🐐 sien

  Hier wordt zelfs een poetshater enthousiast van!

 285. 🐐 Sacha

  Wat een enorm leuke actie! Ik doe graag mee!

 286. 🐐 Maartje

  Topinitiatief! Ik smacht naar rust in mn huis en hoofd ; )

 287. 🐐 Renske

  Leuke actie, ik ben benieuwd!

 288. 🐐 Josiane

  Bijna middernacht. Ik doe de nacht met een collega in het ziekenhuis waar ik werk. Even een rustig moment. Dus tijd om mijn mails te lezen. Ik zou supperblij zijn met deze prijs. Vooral omdat het ecologische producten zijn.

 289. 🐐 inge

  als ik heel eerlijk mag zijn, heb ik een hekel aan poetsen. Maar onder de aanvoering van een goede vriendin probeer ik daarin toch een zekerre regelmaat te krijgen.

 290. 🐐 Petra

  Ja graag zou ik het pakket winnen, ik ben net begonnen om zo ecologisch te leven en daar hoort schoonmaken ook bij.

 291. 🐐 Nina Mol

  Ik zou het graag proberen of het ook echt goed schoonmaakt. Pas DAN ben ik om!!

 292. 🐐 Carolien

  Doe heel graag mee met deze win actie. Super mooie producten waar ik graag mee wil schoonmaken ?

 293. 🐐 Emiel Rutten

  Ik ken deze ecologische schoonmaakmiddelen niet en zou ze graag willen winnen en uitproberen. Unieke kans dus.

 294. 🐐 jozef

  Toffe actie wij gaan voor natuurlijke producten.

 295. 🐐 Linda

  Natuurlijk willen wij zoals alle anderen ook graag winnen. Onze teckel Marcel met een eigen ecologisch merk aan schoonmaakprodukten, hoe tof zou dat niet zijn.

 296. 🐐 Arjen

  Ik doe graag mee, want ik loop een beetje achter met schoonmaken πŸ™‚

 297. 🐐 lynn Jobbe

  Wat een vervelende klus is toch iedere dag weer dat schoonmaken, maar wat kan ik er van genieten als het huis aan kant is en lekker fris ruikt en als ik ook nog eens duurzaam bezig ben geweest dan kan de dag helemaal niet meer stuk!

 298. 🐐 Annebelle

  Leuke actie! Zeker nu de najaarsschoonmaak weer bijna voor de deur staat πŸ˜‰
  Hier is het zeker welkom!

 299. 🐐 Sharon

  Ik doe graag mee. Komend weekend mogen wij een pup verwelkomen. En die moet natuurlijk nog zindelijk gemaakt worden. Dus dit fantastische schoonmaakpakket zou zeker goed van pas komen.

 300. 🐐 arianne

  Wat een geweldige actie; dat wil iedereen wel die van duurzaamheid houdt en afval wil minimaliseren, maar wel een huis wil hebben dat spic en span schoon is. Schoonmaken doen we elke dag, met 8 personen is dat best een klus. Als het dan nog eens lekker ruikt en je krijgt spontane reactie van manlief en kinderen dan is er toch geen tevredener mens als moeder de vrouw. Zo’n pakket als jullie voorstellen is dan ook zeer welkom in ons grote huishouden.

 301. 🐐 Jackie

  op de valreep waag ik graag mijn kans op dit mooi eco-pakket ! vooral naar de reeks Green Soap kijk ik uit vermits dit een onbekend merk is voor mij…

 302. 🐐 Katrien

  Voor een gezin met 4 volwassen personen, 2 katten en 1 hond heb je wel wat poetswerk. Ik probeer zoveel mogelijk met ecologische producten te werken. Dus zeker een leuke actie en ik wil mijn kans wagen.

 303. 🐐 Karin van vugt

  Doe heel graag mee! Kan nog net op de valreep πŸ™‚ Zou super blij zijn met Zo’n fantastisch pakket, zeker na de grote renovatie van het huis kan het zeer zeker een flinke schoonmaakbeurt gebruiken.

 304. 🐐 Jantsje

  Schoonmaken op een schone manier (dus ook zonder het milieuvervuiling!), daar word ik nou blij van (ook al is schoonmaken niet mijn grootste hobby, het moet toch gebeuren en dan liever zo)! En dan een frisse geur die ook echt fris is!

 305. 🐐 nina

  ik ben dan wel al een oudje (57 lente’s)maar ben zoooooooooooo blij ,dat ik besef ,dat er gezondere schoonmaakmiddelen te verkrijgen zijn ,gezonder voor zowel de natuur als voor mijzelf en mijn gezin ,dus ik zal heeeeeeeeel blij zijn ,als ik dit gezonde pakketje zou winnen πŸ™‚

 306. 🐐 Susanne

  Wat een leuke actie!
  Als iedereen zijn/haar steentje bijdraagt aan het milieu, maakt dat zo veel verschil!

 307. 🐐 kelly v

  Leuke actie!
  Deze merken ken ik niet, maar met een huishouden van 3 personen en een langharige hond is er genoeg schoon te maken.

 308. 🐐 Nathalie

  Leuke actie!
  Met een dochter van 2,5jaar moet er regelmatig gepoetst worden dus is zo een pakketje zeker handig!

 309. 🐐 Lies

  Super! Leuk cadeautje voor Moeke!

 310. 🐐 Anna

  Ik wil heel graag meedoem
  Omdat ik enorm veel van kuisen houw
  En mijn producten zijn bijn op dus ik moet vullen

  Ik gun de anderen ook

  Mvg

 311. 🐐 Jorine

  Ik en mijn studentenhuis zouden dit zo graag willen winnen (en nodig hebben)!

 312. 🐐 Marjolijn

  Ik ben heel nieuwsgierig naar deze producten en vooral ook de effectiviteit ervan zou ik dit pakket graag winnen. In ieder geval al heel hartelijk dank voor het organiseren van de actie en het beschikbaar stellen van de producten. Vriendelijke groet, Marjolijn

 313. 🐐 Ellen

  Een heel leuke actie πŸ˜€
  Zou graag meedoen.
  Hopelijk ben ik nog niet te laat.

  Met vriendelijke groeten,

 314. 🐐 Renate

  Dat is super tof! Maakt het schoonmaken stukken leuker!

 315. 🐐 Marian de Weerdt

  jaaa, dat wil ik wel winnen. Stuur ‘t maar op hoor (naar mij) hahah

 316. 🐐 riet

  Hoonmaken is fijn met spullen van het plein

 317. 🐐 Sabine

  Leuke actie, natuurlijk zou ik graag winnen, de produkten van Green Soap ken ik nog niet dus het zou fijn zijn om deze te proberen. Heb al ontzettend veel gehad aan jullie tipsen wens jullie hier ook voor te bedanken.

 318. 🐐 Margriet

  Met deze schoonmaakspullen heb ik de kracht er weer voor.

 319. 🐐 Lyn

  Ik doe graag mee met deze winactie!

 320. 🐐 Daan

  Leuk, dit komt heel goed van pas bij het schoonmaken!

 321. 🐐 Karin

  Het klinkt clichΓ©. Maar het huishouden is de enige constante factor.

 322. 🐐 Henrieke Hommersom

  Wat een leuk pakket, vol met spullen die ik ook vaak gebruik maar dan niet allemaal even milieuvriendelijk. πŸ˜‰

 323. 🐐 Astrid

  let’s clean now.

 324. 🐐 G Kapitein

  Ik zou op deze manier graag meer kennismaken met duurzame schoonmaakproducten!

 325. 🐐 Joke P.

  Of ik het nu leuk vind of er van baal,schoonmaken moeten we nou eenmaal ALLEMAAL.
  Het te winnen pakket daar heb ik ook ik mijn zinnen op GEZET,want dat is gewoonweg “je van HET”!

 326. 🐐 Karin

  Jaaaaaaaaa, dit wil ik heel graag winnen……
  Ik krijg binnenkort een nieuw huis
  Mijn schoonmaakmiddelen zijn bijna op
  Ik wil graag producten gebruiken die minder belastend zijn voor het milieu
  Ik wil af van alle chemische troep
  Ik ken deze producten niet en ben super nieuwschierig
  Ik heb nog nooit iets gewonnen

 327. 🐐 Antonia

  Deze winactie springt er qua originaliteit echt uit! Onder het mom van “Een beter milieu begint ECHT bij jezelf” sta ik voor verschillende werkgroepen. En mocht ik de Gelukkige zijn, dan probeer ik de set heel graag uit en wellicht weer een fantastisch product om onder de aandacht te brengen binnen mijn repertoire πŸ˜‰

 328. 🐐 petra

  Leuke actie.Doe graag mee. Heb altijd veel schoonmaakwerk.

 329. 🐐 Petra

  Ik doe graag mee!

 330. 🐐 Enelya

  Doe heel graag mee met deze leuke actie πŸ™‚

 331. 🐐 John M.

  Dit pakket is de droom van elke milieubewuste schoonma(a)k(st)er

 332. 🐐 Jet

  De producten van Froggy ken ik en erg enthousiast, de producten van Green Soap nog niet, dus……ja, heel graag!

 333. 🐐 Nadine V

  Het huis aan de kant… en dan nog op een ecologische manier…. ik doe mee!

 334. 🐐 Mar

  Geweldige actie! Ik gebruik schoonmaakartikelen van een ander ecologisch merk, maar deze (nog) niet. Ik zou ze dolgraag willen gebruiken. Afgezien van het feit dat ze goed (zullen) zijn, zien ze er ook nog eens mooi uit!

 335. 🐐 Lila

  Ik sluit me aan bij de vorige 334 reacties en zou graag jullie pakket uitproberen!
  Alvast bedankt!

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate