Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Winactie gesloten: uitgebreid ecologisch schoonmaakpakket

Schoonmaken doen we dit het liefste met ecologische schoonmaakmiddelen. Onze kast staat dan ook vol met duurzame schoonmaakmiddelen. En vandaag kun jij een uitgebreid schoonmaakpakket winnen van huishoudplein.nl. Hieronder lees je hoe je kans maakt!

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Huishoudplein.nl

Op leukegeit houden we van winacties –  wie niet? En als de winactie ook nog eens een duurzame inslag heeft, dan zijn we dubbel zo blij. 🙂 Je maakt namelijk t/m aanstaande woensdag kans op onderstaand ecologische schoonmaakpakket die huishoudplein.nl voor ons heeft samengesteld.

Op huishoudplein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van een schoon en fris huis. Je vindt er alle grote en kleine merken schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen. Door het grote assortiment staan er ook de nodige ecologische schoonmaakmiddelen tussen. En komt dat even goed uit, want je kunt nu dus een heel tof pakket aan eco schoonmaakmiddelen winnen. Hieronder heb ik de producten voor je uitgelicht.

Wat valt er te winnen?

4 ecologische schoonmaakmiddelen van het merk Frosch

 • Een fles Frosch anti-kalk
 • Toiletreiniger in een handige knijpfles
 • 30 ecologische vaatwastabletten
 • Ruitenreiniger in sprayfles

& 3 ecologische schoonmaakmiddelen van het merk Marcel’s Green Soap

 • Een fles allesreiniger – heerlijke geur van kardemom en sandalwood
 • Handzeep met lavandelgeur (zo lekker!)
 • Een fles afwasmiddel – geur van radijs en bergamot

Frosch ecologisch
Marcel's Green Soap

WINNEN?

In totaal kun je een uitgebreid pakket met maar liefst zeven ecologische schoonmaakmiddelen van huishoudplein.nl winnen. Hoe tof is dat! Wil je kans maken om te winnen? Laat dan een reactie achter onderaan dit artikel en volg ons gezellig via Facebook en Instagram.

Dankjewel huishoudplein.nl voor het samenstellen van dit mooie schoonmaakpakket. Deze winactie loopt tot en met woensdag 30 augustus is gesloten. Bedankt voor het meedoen! Iedereen met een postadres in Nederland en België kan meedoen. Veel succes met het meedoen aan deze winactie! 🙂

?  Deze winactie is in samenwerking met huishoudplein.

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

335 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Susan

  Leuke actie! Doe graag mee 🙂

 2. 🐐 Barbara

  Goed dat het duurzaam is! Ik vind het heel erg belangrijk dat het ook lekker gaat ruiken en dat doen deze volgens mij dus ik zou heel erg graag een pakket winnen!!

 3. 🐐 Edith

  Lijkt me heerlijk om dit pakket te winnen, grote schoonmaak staat er aan te komen na de k-week die ik achter de rug heb.

 4. 🐐 Annet

  Met een gezin met 4 opgroeiende kinderen, een hond en een kat is er altijd wel wat te poetsen! Dat pakket is dus van harte welkom!!

 5. 🐐 Miriam

  Waarom ik zou willenwinnen????? Ik hadden mezelf voorgenomen om eerst mijn oude schoonmaakproducten op te maken. (Minimaliseren) en dan over te stappen op ecologische producten ten. Helaas (gelukkig) kwam ik in contact met marcel’s schoonmaak producten, Door de aangenamengeuren was/ben ik verkocht. Ook de frosch producten hebben hun weg naar mijn huis gevonden☺ dus…….. De oude schoonmaakmiddelen op een weggeefgroep gezet. En hier thuis word er alleen schoon gemaakt met ecologische producten.!

 6. 🐐 Ilsiee prins

  Zoooooooo wat een heerlijk pakket… Wij hebben net sinds een week een lieve pup… Nog niet helemaal zindelijk dus dit pakket is zeker welkom!
  Groetje Ilsiee

 7. 🐐 Miriam

  Oeh, héél graag! Ben erg benieuwd naar deze producten en of ze net zo goed werken als de ‘standaard’ schoonmaakmiddelen uit de supermarkt. De geur van Marcel’s soap lijkt me heerlijk…

 8. 🐐 Marjan

  Wat leuk! Ik zou graag winnen omdat ik de producten van greensoap nog niet ken en graag zou willen proberen