Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Meer kleur in huis met jawel… een prullenbak

Heb jij ook een armoedige prullenbak in je achtertuin staan? Of heb je jouw prullenbak weggemoffeld in een keukenkastje? Het is niet langer nodig om je prullenbak te verstoppen, want de prullenbakken van Brabantia zijn hip, kleurrijk en misschien zelfs een beetje gezellig.

🐐 Dit artikel is geschreven door Sanne.

Grijsgroen monster in mijn tuin

Ook ik had in mijn achtertuin een lelijke grijze prullenbak. Het was een beetje een ondergeschoven kindje. Met zijn groene aanslag deed hij precies waar hij goed in was: ons vuilnis verzamelen. Het werd eigenlijk wel tijd voor een prullenbak voor in de keuken. Zo’n grijsgroen monster doet niet bepaald iets goeds voor je tuin. En een vuilniszak vervangen terwijl het regent is ook niet echt mijn hobby.

Gelukkig kwam Brabantia laatst met een fantastisch voorstel. Want in plaats van een grijsgroen monster in de tuin, kon ik nu een prachtige Touch Bin 30l afvalemmer uitproberen. En ik kan je vertellen, dit is niet zomaar een prullenbak.

Geniet van je favoriete kleur

Sinds een tijdje heeft Brabantia Love Colour in het leven geroepen. De mooie en handige producten van Brabantia, maar dan nu ook verkrijgbaar in prachtige mooie kleuren. Vanaf nu kun je dus kiezen voor voorraadbussen, broodtrommels en dus ook prullenbakken in een gave tint. Zo maak je het thuis een stukje gezelliger en je interieur net een tikje eigenwijs.

Zelf heb ik gekozen voor de Touch Bin 30 liter afvalemmer in de kleur Metallic Mint. Ze stuurden ons ook nog een bewaartrommel en een fijne rasp in mint kleur toe en ik ben er ontzettend blij mee. Wat is het een plaatje! Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ik hier zo enthousiast van kon worden.

brabantia-rasp

brabantia-koektrommelBlikvanger in mijn keuken

De Touch Bin afvalemmer werd netjes bezorgd in een doos en de afvalemmer was al direct klaar voor gebruik. Ik heb hem de afgelopen dagen getest en dit is wat me opviel.

Allereerst natuurlijk de kleur. Werkelijk, deze prullenbak staat te shinen in mijn huis. Want zeg nou zelf, mintgroen is toch echt hipper dan ‘groene aanslag’ groen. Het design is ook helemaal mijn ding. Lekker strak en een beetje stoer.  Het is een blikvanger en maakt mijn witte keuken net even wat interessanter door deze eigenwijze prullenbak.

brabantia-prullenbak

Wat ik ook zo fijn vind is het bekende Touch Bin systeem. Ik kan haast niet stoppen met het openen en sluiten van deze afvalemmer. Het gaat bijna geluidloos. Ik kan hem zelfs openen met mijn elleboog, wanneer ik mijn handen vol heb. Onwijs handig! Ook mijn dochter (5 jaar) wil ineens hysterisch alles in de prullenbak gooien. Ook ideaal, want voorheen legde ze alles op het aanrecht en moest ik alles zelf in de prullenbak gooien.

Tot slot iets wat ik al eerder noemde. Sinds deze prullenbak in volle glorie binnen staat, hoef ik nooit meer een vuilniszak te vervangen in de regen. Het legen van de prullenbak gaat door de binnenemmer heel gemakkelijk. En dat is waar ik zo van houd – lekker simpel.

Dus is het bij jou ook tijd voor wat meer kleur in je interieur? Neem dan zeker een kijkje tussen de Love Colour producten van Brabantia. Welke kleur kies jij?

Deze blogpost is in samenwerking met Brabantia geschreven.

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

6 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Saskia

  hij is inderdaad mooi, het enige nadeel van de touch-bin, ( wij hadden hem ook) is dat de poezen ook heel snel weten hoe ze hem open kunnen maken ……..

 2. 🐐 leukegeit

  Haha, niet echt handig inderdaad. Wel heel grappig. 😉

 3. 🐐 Hanneke

  Ik vind hem ook mooi. Toch ben ik heel benieuwd hoe groen je oude prullenbak eruit zag Sanne?

 4. 🐐 Sanne

  Hahaha Hanneke,

  Eerlijk gezegd schaam ik me een beetje voor mijn oude prullenbak. Laten we zeggen dat de kleur in ieder geval niet in de buurt kwam bij deze ;-).

 5. 🐐 A Hoogstra

  Mooie prullenbak, en dan ook nog eens te verkrijgen in ‘mijn’ kleur (blauw). Jammer genoeg is de prijs mij iets te hoog. Helaas. Tevredenheid is een deugd toch? Dus ook ik ga verder met wat ik heb…..;-)

 6. 🐐 Jose

  Helaas, wij hebben die van ons ook weggegeven. Omdat, inderdaad, de poezen het een heeeeel leuk speeltje vonden: erop, en hups, erin. Maar ja, mijn moeder (zonder poezen) is er nu erg blij mee.

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate