Kom je me ook volgen op Instagram? 🙆🏼‍♂️ Volg me hier!

Kijkje in andermans huis – 4 bijzondere huizen

Billy van der GaagIn dit artikel hebben we 4 foto's van opmerkelijke huizen voor je gevonden, gewoon om je eens te inspireren en te verrassen hoe ongewoon, gewaagd en bijzonder sommige inrichtingen kunnen zijn. Zit er iets leuks voor jou tussen?

1. Leven in een klein huis

Op deze foto zie je een klein huis (en dan bedoelen we écht klein) die steeds meer mensen begint aan te staan. Ze worden ook wel tiny houses genoemd. En dat lijkt ons eigenlijk best wel fijn, want een klein huis kopen is toch helemaal van deze tijd? Een groot huis kost enorm veel geld, tijd om het schoon te houden en je raakt ook niet steeds alles en iedereen meer kwijt.

In Nederland begint de tiny house movement ook steeds populairder te worden (net als in Amerika). Wel valt ons op dat steeds meer mensen er bewust voor kiezen om niet meer het maximale hypotheekbedrag te lenen om zo steeds maar groter en groter te gaan wonen.

Tiny Houses

2. Eco huis met houvast van boomstammen

Als je deze fout ziet, lijkt het net of je je in een soort van kaal bos bevindt. Zonder takken en zonder bladeren welteverstaan, maar wel met heuse boomstammen.

Dit huis staat ergens in Amerika (niet bekend waar), maar als ik dit huis zie krijg ik direct zin om m’n eigen inrichting weer helemaal om te gooien en meer simplistisch te maken.

eco-huis

3. De modern way – je eigen indoor zwembad

Ik droom al van jongs af aan van een eigen zwembad in de tuin, maar met ons kleine tuintje in Delft zal het meer bij een modderpoel blijven na een hevige regenbui.

Toch blijft het opzoeken van foto’s van zwembaden erg leuk. Want zeg nou zelf, wie ziet zichzelf nou niet iedere avond even een frisse duik maken in z’n eigen zwembad?

indoor-zwembad

4. Klein huis kopen in de wolken

Ergens hoog in de lucht, bijna in de wolken bevindt zich dit grappige en opmerkelijke huis in Engeland. Het huis staat middenin de natuur en vanuit de woonkamer schijn je weids uitzicht te hebben op het prachtige natuurgebied.

En het leuke is dat dit huis sinds kort ook verhuurd wordt als vakantie accommodatie.

Huis in de lucht

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 45.000 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

2 leuke geiten 🐐🐐

  1. 🐐 evelien

    Die tiny houses kan je die ook in belgie kopen of laten bouwend en hoeveel kost het dan voor zo een huis.

  2. 🐐 Jean

    Die tiny house zou ik wel willen hebben. Scheelt enorm veel in kosten en schoonmaak. ´t Dwingt je ook om jezelf alleen maar te omringen met spullen die je ook ECHT NODIG hebt. En ´t heeft ook iets sprookjesachtigs. Zo schattig.

    Dat boomstamhuis lijkt me ook wat.

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate