Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

De Krat – lekker eerlijk groentepakket

Je wilt lekker eerlijk eten. Liefst biologisch en lokaal. Maar hoe kom je aan biologische lokale producten? De Krat neemt het voor je uit handen.

🐐 Dit artikel is geschreven door Jelle.

Eerlijk lokaal eten

Een krat vol met lekkers. Lekker eerlijk, lokaal en biologisch. Wij mochten vorige week De Krat testen, en het is ons goed bevallen.

De Krat is een voedselpakket waarvan de inhoud verschilt per week. Je moet ongeveer denken aan zo’n 8 soorten groenten, één stuk vlees of vis en andere lekkernijen zoals paddestoelen, kaas of eieren. In onze krat zat yoghurt, een heerlijk breekbrood, verschillende soorten bladgroenten (zoals postelein), aardbeien, puntpaprika’s, een heerlijke koolrabi, lamsvlees en nog meer lekkers.

De inhoud van De Krat is:

 • Lokaal gekweekt en gegroeid en van het seizoen.
 • Duurzaam gekweekt, met respect voor mens, dier en milieu.

Op ieder product vind je informatie over de boerderij waarvan het product afkomstig is. De producten zijn van goede kwaliteit en omdat alles zo vers is blijft het lang goed. Zo kun je de producten rustig gebruiken gedurende de week. Het kratje waarin je alles geleverd krijgt is van jou. Leuk om lekker mee te DIYen of te gebruiken als tafeltje/plantenbak in de tuin!

Prijzen van De Krat

De prijzen van De Krat zijn redelijk. Je kunt het pakket iedere week of om de week ontvangen. Bij een proefabonnement (2 kratten) krijg je 10% korting.

 • 2 personen € 42,00 per krat.
 • 3 personen € 53,00 per krat.
 • 4 personen € 63,00 per krat.

Meer informatie over De Krat vind je op de website. Hier vind je ook de inhoud van de Krat voor volgende week, inclusief lekkere recepten.

dekrat

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

4 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Elise

  Ik begrijp die grote prijsverschillen niet.

  Een persoon: 26 euro per persoon
  Twee personen: 17 euro per persoon
  Vier personen: 14,50 per persoon

  Kunt u mij daar een verklaring voor geven?

 2. 🐐 leukegeit

  Dit zal waarschijnlijk te maken hebben dat het goedkoper is om een pakket samen te stellen voor meerdere personen in het huishouden. De bezorging zit bij het pakket inbegrepen. Als je vragen over de krat hebt, kun je ze het beste aan hen direct stellen. 🙂

 3. 🐐 Elise

  Omdat je er reclame voor maakt kwam ik eerst bij jou maar ik zal hun later benaderen.

  Ik kan me namelijk met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat het inpakken en vervoeren voor 1 persoon meer dan twee keer zoveel kost als voor vier personen.

 4. 🐐 De Krat

  Beste Elise,
  Ik zag toevallig je reactie tijdens het lezen van het artikel! De verschillende prijzen van de kratten hebben te maken met de inpak- en distributiekosten die bij alle kratten gelijk zijn. Daarnaast zijn er bepaalde groenten die we niet halveren (zoals sla, pompoenen, kolen en etc.)waardoor er in de 1 persoons Krat vaak dezelfde hoeveelheid groenten in zit.
  Ik hoop antwoord op je vraag gegeven te hebben, maar mocht je nog andere vragen hebben bel of email ons gerust; [email protected] of 020 6930110.

  Met vriendelijke groet,
  De Krat
  (Tea)

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate