Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Tijd voor een stofzuiger die niet zuigt

Stofzuigers zuigen. Ze zijn log, zwaar, hebben irritante kabels die vast komen te zitten en zijn onplezierig om te pakken en op te bergen. Tijd voor een oplossing!

🐐 Dit artikel is geschreven door Jelle.

De stofzuiger van de toekomst

Nee, ik stel niet voor dat we teruggaan naar stoffer en blik. Stofzuigers zijn handig. Toch zijn de huidige stofzuigers verre van perfect.

Als een snel en eenvoudig huishouden je doel is, dan is de gemiddelde stofzuiger een belediging voor jouw way of life.

Wat zou je liever hebben? Precies, een kleine, compacte, handzame stofzuiger die krachtig is. Zonder kabel. Zonder verlies aan zuigkracht.

En je raadt het al, dat is precies wat we hebben gevonden! Deze handzame stofzuiger van Dyson maakte natuurlijk al goede stofzuigers, maar dit model is helemaal leukegeit-proof.

De Dyson DC45 is een draadloze stofzuiger, zonder de stofzuiger. Een steel met een motor. Hij werkt op een krachtige accu die minimaal 20 minuten aan constante zuigkracht levert. En omdat je niet hoeft te frutselen met kabels en stopcontacten, is dat genoeg tijd om je hele huis aan te pakken.

De stofzuiger zwiept je vuil omhoog waarna het wordt opgezogen in een makkelijk te legen reservoir. Geweldig voor de dagelijkse ronde door je huis (zeker als je die ronde normaal gesproken niet zo dagelijks doet). Je klikt hem in de bijgeleverde muurhouder en de accu wordt weer netjes opgeladen. En omdat wij klein wonen hangt hij gewoon achter het gordijn. Onzichtbaar en altijd binnen handbereik.

Wij denken dat de draadloze Dyson met deze stofzuiger en echte winnaar in handen heeft voor mensen die een hekel hebben aan stofzuigen. Ja, hij is wat duurder dan dat merkloze model van BLOKKER, maar dan heb je ook iets te pakken waarmee je je vrienden behoorlijk zult verbazen.

Meer informatie? Kijk voor meer informatie op fonq.nl

Dyson-supercleaner

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

2 leuke geiten 🐐🐐

  1. 🐐 Stofzuiger

    Hoezo maakt dyson goede stofzuigers ??? Zijn veel te duur,matige hepa norm en na jaren gebruik loopt cycloon vol met stof en verliest hij wel zuigkracht.

    dyson is matig en veel te duur.

  2. 🐐 Marjan

    Kweennie, maar ik gebruik nu al 5 jaar dezelfde Dyson en ik ben best tevreden. Ik had geluk: kreeg hem voor een voordeelprijs omdat de kleur uit de mode was(???!?). Mijn man zoekt nu ook naar een nieuwe stofzuiger: die draadloze…die ga ik hem aanraden. Bedankt! En over dat vollopen: je moet ’em natuurlijk wel tijdig eens schoonmaken èn legen! Geef jezelf een schop onder je kont als je dat te weinig doet! De stofzuiger verwent je al met het niet nodig zijn van stofzuigerzakken met hun hele gedoe.

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate