Mini moestuin in de stad – deel 3

Mini moestuin in de stad – deel 3

In het eerste en tweede deel van mijn tocht om een rendabele en bloemige moestuin in onze kleine achtertuin te maken heb ik vandaag weer een update voor je klaarstaan. Wat gaat de tijd snel én wat is onze tuin ontploft – in goede zin natuurlijk. Alles staat in bloei en we hebben al regelmatig groenten uit eigen tuin kunnen plukken. Bekijk hier de laatste ontwikkelingen op moestuin-gebied.

2 reacties
Mijn kleine stadsmoestuin – deel 2

Mijn kleine stadsmoestuin – deel 2

De zomer is officieel begonnen en we zijn inmiddels een kleine maand verder. Ik laat je graag zien hoe mijn stadsmoestuin er bij staat. Is het komkommer en kwel of skip ik voortaan de supermarkt om mijn groente en fruit te halen. Hieronder neem ik je mee in mijn groente-en-fruit-paradijs-to-be.

Mijn kleine stadsmoestuin

Mijn kleine stadsmoestuin

Tuinieren op 4 bij 4 meter, ik ben de uitdaging aangegaan. Onze kleine stadstuin in Delft is inmiddels grotendeels omgetoverd tot mini-moestuin. De hele tuin staat vol met plantenbakken en plantenpotten waar -hopelijk- heerlijke vruchten en groenten zullen gaan groeien. Kom je ook een virtueel kijkje nemen in mijn kleine stadsmoestuin?