Een heerlijk vegan stoofpot recept met tempeh, zoete aardappel en bloemkool. Een heerlijk winters gerecht vol met lekkere smaken en texturen.
12 reactiesTempeh – hoe kun je dat platte, witte blok nou eindelijk eens lekker bereiden? In mijn online tempeh workshop ga ik dat laten zien. Ik ontdekte dat tempeh bereiden méér dan de moeite waard is!
6 reactiesEen nieuw recept met pittige noedels en stukjes tempeh staat nu voor je klaar. De noedels en tempeh zijn doordrenkt in een saus op basis van pindakaas, tahin en gember. Zo lekker!
1 reactieEen gezonde salade bestaat voor mij in ieder geval uit de nodige (blad)groenten en peulvruchten. Ik heb een heerlijk recept voor je klaarstaan van een gezonde salade met tempeh en boerenkool.
2 reactiesTempeh bereiden en marineren. Lijkt moeilijk, is het niet. Ben je (nog) niet bekend met tempeh, laat me je er dan kennis mee maken. De laatste tijd heb ik me verdiept in de wondere wereld van het bereiden van tempeh – en ik deel graag mijn ervaringen met je.
32 reacties