Het lijkt wel alsof ik niks anders meer eet: De afgelopen twee weken was ik in de ban van vegaburgers. Burgers van portobello, aubergine, zwarte bonen en gisteren een vegaburger met onder andere linzen en champignons. Maar met het zomerweer van de afgelopen weken is dit dan ook dé ideale maaltijd. Een kleffe burger die fris, easy-to-make en vegatastisch is.
24 reactiesGisteren maakte ik deze zwarte bonen burger. Het recept is zó simpel, lekker en heel vullend, dat je de rest van de avond geen trek meer hebt in een roze koek (of twee). Dat moet toch als muziek in de oren klinken.
16 reactiesNu de zomer in aantocht is, wordt mijn craving naar een vette hap steeds groter. Met regelmaat staat er nu dus thuis een lekkere vegaburger op het menu. Afgelopen week maakte ik deze portobello burger met een dikke plak geitenkaas on top. Wist je trouwens dat één portobello burger slechts 17 calorieën bevat? Des te meer reden om deze low-calorie-burger eens te gaan uitproberen.
Wie zegt dat een burger moet bestaan uit vlees? Gisteren hebben we een vegaburger gemaakt die zo lekker is, dat je voortaan je neus zal ophalen in de supermarkt bij het zien van een hamburger. Maak kennis met deze heerlijke vegaburger recept (& be amazed)!
6 reacties