🌴 Reizen

De wereld rondreizen én op de kosten letten

De wereld rondreizen zonder geld lijkt me geweldig, maar helaas is mij dit nog niet gelukt. Sad face. Wel let ik tijdens de lange reizen die ik maak op de kosten, om het reizen betaalbaar te houden. De afgelopen jaren heb ik de nodige tips verzameld om op de kosten te letten als je aan het reizen bent.

Vegan hotspots in Dublin

Een paar weken geleden ben ik (voor het eerst) met Ryanair naar Dublin gevlogen. Door de spectaculaire deal van 30 euro per ticket – ik ben nog steeds verbaasd over het lage bedrag. Na de vlucht geboekt te hebben kwam alleen de vraag: Wat is er in Dublin eigenlijk allemaal te doen? Ik ben -naast al die fantastische pubs- op zoek gegaan naar leuke vegan hotspots. Lees je mee?

Goedkoop backpacken – mijn 17 persoonlijke tips

Minstens één keer per jaar maak ik samen met Jelle (mijn vriend) een grote reis van twee maanden. Bepakt met onze kleine backpack (we reizen ultra light) ontdekken we steeds weer een nieuw stukje wereld waar we nog niet eerder geweest zijn. Ik heb 17 tips voor je verzameld die we zelf persoonlijk toepassen -of willen gaan toepassen- tijdens onze backpack avonturen.

Navigate