Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Gezonde recepten ontwikkeld voor Blei Lijf – online cursus van soChicken

Wil je gezonder eten? En weten hoe je ongezond eten kunt laten staan? Komt dat even goed uit - ik heb namelijk meegewerkt met de recepten in de nieuwste online cursus van soChicken. Hieronder lees je er alles over!

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Blijei lijf – een cursus over gezond eten

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Jelle mijn vriend is. En dat hij soChicken runt. De afgelopen maanden heb ik samen met Jelle recepten ontwikkeld en uitgewerkt voor een nieuwe cursus over gezond eten. En vandaag is het zover – zijn nieuwe online cursus Blei lijf is vandaag gelanceerd! 🎉

In deze cursus ontdek je hoe je steeds beter wordt in gezond eten. Met minder moeite en meer plezier. Wie wil dat nou niet?

De cursus bestaat uit 7 modules en in totaal 25 lessen om je te motiveren en inzichten te geven om gezonder te eten. Naast de verschillende lessen heb ik samen met Jelle een eBoek samengesteld met gezonde recepten. Het zijn recepten die we zelf graag thuis eten, omdat ze lekker, makkelijk én gezond zijn.

De recepten die je krijgt als je aan de slag gaat met de cursus zijn allemaal plantaardig en op smaak én gezondheid ontwikkeld. Niet geheel onbelangrijk bij een cursus over gezond eten. 😉 Het eBoek bestaat uit meer dan 20 recepten voor de meest belangrijke eetmomenten op een dag.

Een klein aantal van deze recepten vind je -in soms aangepaste vorm- terug op leukegeit.nl, de meeste recepten zijn speciaal ontwikkeld voor Blei lijf.

Meer weten over Blei lijf?

Wil je meer weten over de nieuwe cursus van soChicken? Of wil je direct aan de slag? Bekijk dan hier de cursus – je hebt altijd toegang tot de cursus en je kunt er direct mee aan de slag via je eigen leeromgeving.

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

Eén leuke geit 🐐

  1. 🐐 Martine Legtenberg

    Ik wil graag mekkeren en ben nieuws gierig naar je recepten!

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate