Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

5 nieuwste snufjes voor in huis

Na dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van de nieuwste snufjes in en rondom jouw huis. Zet die maar op je wish list voor dit jaar! :)

🐐 Dit artikel is geschreven door Daphne.

1. Van een afstandje

De smartphone is inmiddels bij zo goed als iedereen geïntegreerd, maar de mogelijkheden op je telefoon worden steeds uitgebreider. Jouw telefoon gaat namelijk de functie van afstandsbediening vervullen.

Door speciale apps op je telefoon te zetten, die verbonden zijn met je tv, lampen of keukenapparatuur, kun jij op afstand de apparaten bedienen. Thuis komen in een koud en donker huis is verleden tijd, want een half uurtje voordat jij thuis bent, kun je vanaf via je smartphone de verwarming een graadje hoger zetten en de lampen alvast aan doen.

Ook handig als je bijvoorbeeld de kachel vergeten bent uit te zetten als je nét de deur uit bent.

2. Lekker supersonisch föhnen

De föhn is een bekend apparaat in iedere badkamer en voor een paar tientjes te koop bij de elektronicawinkel. Dat moet beter, groter én mooier kunnen moet Dyson gedacht hebben. Zij hebben namelijk een supersonische föhn op de markt gebracht.

Niet goedkoop, maar daar krijg je veel voor terug. De föhn is namelijk erg licht en maakt veel minder geluid dan andere föhns. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je haar – de sensor in de föhn past de temperatuur aan, aan de temperatuur van jouw haar. Zo voorkom je dat je haar beschadigd.

Kost wat, maar dan heb je ook wat. 🙂

3. Dubbele wasjes draaien

Je bent helemaal klaar voor dat gezellige etentje. Van tevoren drink je alvast een glas wijn, maar daardoor zit er nu wel een vlek op dat mooie jurkje. Niet zo handig.

De nieuwste types wasmachines bieden in deze vervelende situatie dé oplossing. Onder (of naast, afhankelijk van het model) de gewone wasmachine, zit een kleinere trommel waarin je snel een enkel kledingstuk in kunt wassen. Door de kleinere trommel en het bijbehorende, supersnelle wasprogramma bespaar je op deze manier veel tijd en water (dus geld!).

Zowel het merk Haier als LG hebben al een machine met dubbele trommel op de markt gebracht. Ze zijn wel aan de prijs (tussen de 1100 en 1500 euro), maar ideaal in bovenstaande situatie.

4. Home cinema in ultra HD

In 2017 hoef je het huis niet meer uit voor een leuke film in de beste kwaliteit, want met de komst van de 4k-schermen voor thuis is de kwaliteit van het beeld net zo goed als in de bioscoop. De techniek bestaat al even, maar dit jaar is deze kwaliteit voor een veel bredere doelgroep te bereiden door de lagere prijs.

4K -oftewel ultra HD- is 4x scherper dan de huidige televisieschermen. Hierdoor krijg je nog meer het gevoel dat je niet naar de film kijkt, maar er middenin zit. En daarvoor hoef je geen speciale bril op te zetten, waar je ogen moe van worden. Daarnaast zijn de kleuren nog diverser en feller, waardoor jouw filmbeleving helemaal optimaal is.

Lees ook ons eerdere artikel: 5 hippe huishoudgadgets die rechtstreeks uit de toekomst komen

5. Weten wat er in de koelkast ligt

Soms denk je dat elektronicafabrikanten geen nieuwe snufjes meer kunnen verzinnen, maar Samsung toont het tegendeel. Met het nieuwste model koelkast -met de naam Family Hub- ben jij altijd op de hoogte van wat er nog in jouw koelkast ligt.

Door de vier camera’s in de binnenkant van de koelkast wordt er geregistreerd wat er nog ligt en wat inmiddels is opgegeten. Zo doe je dus nooit meer onzinaankopen in de supermarkt. Daarnaast zit er op de deur van de koelkast een ingebouwd scherm, waarmee je televisie kunt kijken en kan internetten (bijvoorbeeld om lekkere recepten op te zoeken).

Momenteel is de koelkast nog niet leverbaar, maar enkel aangekondigd. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar dit bijzonder innovatieve apparaat. 🙂

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate