Vegetarische pad thai

Vegetarische pad thai

Pad thai is een bekend Thais gerecht dat je écht overal in Thailand kunt eten. Het bekende gerecht bestaat in ieder geval altijd uit taugé, limoen, nootjes en noedels en wordt meestal aangevuld met ei, tofu, kip of varkensvlees. Mijn pad thai recept is vega én vegan met een vleugje koriander voor de liefhebber.

8 reacties
Gevulde courgettes

Gevulde courgettes

Bolcourgettes gevuld met goddelijkheid is ideaal om als voorgerecht te serveren. Het ziet er culinair uit en het kan bijna niet mis gaan. Vandaag heb ik een recept met vier gevulde bolcourgettes (uit eigen tuin), gewoon als lunchgerecht. Dus ja, niet alleen als voorgerecht maar ook als lunch zijn deze groentebommen een ideale snack. Hieronder lees je het recept!

Veggieburger recept van aubergine en hummus

Veggieburger recept van aubergine en hummus

Vegaburgers zijn in mijn ogen de lekkerste burgers die er bestaan – voedzaam, lekker en gezond! Alhoewel, dit laatste gaat natuurlijk niet helemaal op. Toch probeer ik een vegaburger altijd zo gezond mogelijk te maken. En raad eens? Vandaag heb ik zo’n heerlijke, gezonde vegaburger voor je klaarstaan. Bekijk mijn recept voor een heerlijke burger van aubergine en hummus.

2 reacties
Risotto met groene asperges en geitenkaas

Risotto met groene asperges en geitenkaas

De zachte textuur van risotto maakt dat risotto op zichzelf al één van mijn favoriete gerechten is. Dit keer heb ik een heerlijke risotto gemaakt met groene asperges en geitenkaas. Dit recept is echt heel makkelijk om te maken. Ga aan de slag en haal die verse groene asperges, nu het aspergeseizoen nog in volle gang is, in huis.

2 reacties