Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Draadloze stofzuiger die werkt als een tierelier

Stofzuigen zonder jezelf te verwikkelen in het snoer - dat deden we natuurlijk al. Deze nieuwste Dyson draadloze stofzuiger heeft er weer een paar nieuwe features bij. Bekijk onze review van de nieuwste Dyson V8 Absolute!

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Alsof je een kruimeldief in je hand hebt

Ik stofzuig al jaren snoerloos. Niet dat stofzuigers die je achter je aan moet trekken me niet bevallen, maar draadloos stofzuigen is zo lekker makkelijk. Het is alsof je stofzuigt met een kruimeldief in je hand. Je klikt de stofzuiger uit de houder en je gaat ermee aan de haal. Het blijft een bijzonder gezicht en ik vind het geweldig.

Daarnaast bespaart het bij mij thuis de nodige ruimte, want in het kleine huis waar ik woon is geen extra kastruimte waar een stofzuiger opgeborgen kan worden. Dus hangt de stofzuiger gewoon achter het gordijn aan de muur. Wel zo makkelijk.

Kan het nog beter?

En nu is het tijd voor nog meer gemak. Hoewel ik erg tevreden was met de vorige Dyson V6 Fluffy, vond ik de accuduur wel wat beperkt. Deze gloednieuwe draadloze Dyson V8 stofzuiger werkt als een tierelier. En de nu al meest prettige vernieuwing is dat de accuduur aanzienlijk verbeterd is – het apparaat gaat maximaal 40 minuten mee. En dat is twee keer zo lang.

Blij mee.

Een ander voordeel aan de Dyson V8 is dat je de stofbak met één druk op de knop opent en het opgevangen stof zo dumpt boven de vuilnisbak. Ook is er bij deze editie gedacht aan het HEPA-filter in de stofbak, hier bleef voorheen de nodige stof aan vastzitten als je het stofreservoir leegde. Door het slimme systeem wordt bij het openen van de stofbak ook direct het stof aan de filter gereinigd. Voorheen maakte ik met een borsteltje de filter vrij van stof, dat hoeft gelukkig nu niet meer.

Wat me verder opvalt:

 • Het handige oplaadstation is wat vernieuwd.
 • Er is een parketborstel meegeleverd voor harde en houten vloeren die de vloer beschermt tegen krassen.
 • De zuigmond heeft zachte rollers, waardoor hij heel smooth over de vloer glijdt.
 • De draadloze stofzuiger weegt slechts 2,6 kg – ideaal dus om de stofzuiger even de lucht in te zwiepen als je spinnenrag op het plafond weg wilt halen.
 • En het belangrijkste: je verwijdert razendsnel stof en vuil in huis. 🙂

De prijs van deze Dyson is niet voor iedereen weggelegd. Voor 599 euro ben je eigenaar van deze steelstofzuiger, je krijgt er dan wel de nodige accessoires bij (zoals de turboborstel, een kierenzuigmond en een gemotoriseerde mini borstel).

Heb ik nog iets te wensen? Dat de robotstofzuiger van Dyson binnenkort ook naar Nederland komt. Dan wordt het huishouden nog een stukje makkelijker. 😉

Al met al ben ik erg tevreden met de nieuwste Dyson V8. Je gaat soepel en snel door je huis heen en bent in een mum van tijd klaar met stofzuigen. Is deze Dyson stofzuiger iets voor jou? Of ben je al bekend met dit snoerloze apparaat?

?  Deze blogpost is in samenwerking met Dyson geschreven.

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

4 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Mikkie

  Heb er geen vertrouwen in. Heb meerdere keren bij meerdere gezinnen met de Dyson
  (2013 )gewerkt. Een ENORME HERRIE (!) maar zuigen…..homaar. Ik van m’n leven geen dyson. Heb zelf al mijn hele volwassen leven (38 jaar) een Miele. Na al die tijd nog steeds supertevreden.

 2. 🐐 José

  Echt een topapparaat! Keer mogen lenen van iemand en ik was er heel de dag mee in de weer… ow de auto kan ook nog even… Hé de hoekjes bij het plafond… en op zolder doe ik ook nog even wat stofzuigen. Helaas zal ik nog wat jaartjes moeten sparen, maar als je de centjes hebt… echt een aanrader die DysonV8

 3. 🐐 Hanneke

  Klinkt perfect voor in mijn huis. Ik zal er alleen even voor moeten sparen…

 4. 🐐 Daf

  Ik heb twee jaar geleden een dyson stofzuiger gekocht en ben er nog steeds super tevreden mee. Deze draadloze stofzuiger gaat hem niet worden bij ons in huis, daar ben ik iets te lang voor bezig met stofzuigen. Voor nu gaat de accu te kort mee, maar je weet maar nooit in de toekomst.

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate