Ik was op zoek naar een nieuw hummus recept – en deze zoete aardappelhummus is het geworden. Smeuïg en lekker tot op de bodem en dat met slechts een handjevol ingrediënten. Hummus kan ik overal wel op smeren, hieronder lees je het recept met de variant van zoete aardappel!
1 reactieWie houdt er tegenwoordig niet van hummus? Het is in allerlei smaken te maken en vandaag heb ik een heerlijke hummus van geroosterde paprika voor je klaarstaan. Ideaal voor bij de borrel of om op je brood te smeren.
2 reactiesLaatst maakte ik pompoenhummus – en deze hummus met geroosterde pompoen was zo lekker geworden, dat ik er maar direct een extra portie van heb gemaakt. Benieuwd naar het recept?
1 reactieJe bent vast wel bekend met al die soorten hummus die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Het is mijn favoriete spread en dit basis hummus recept is echt heerlijk – plus het is lekker snel gemaakt. Dat is ook wat waard.
8 reactiesHummus maak je meestal met olijfolie, maar omdat olie veel calorieën bevat heb ik dit hummus recept zonder olie gemaakt. Het is verrassend romig, bevat weinig calorieën en is binnen een paar minuten gemaakt.
15 reacties