Je kunt tofu op veel manieren bereiden. Van zichzelf heeft tofu niet de meest uitgesproken smaak, maar met de juiste marinade en een goede bereiding wordt tofu ineens heel lekker. Mijn haat-liefdeverhouding met tofu + 3 recepten. Bekijk ook mijn video!
3 reactiesEen pizzabodem gemaakt van bloemkool is de ideale maaltijd als je trek hebt in comfort food én gezond eten. Deze bloemkoolpizza is laag in calorieën en het deeg wordt zelfs een beetje krokant. Daar hou ik van! Hieronder deel ik graag het recept met je.
2 reactiesAppeltaart is mijn manier om langzaam aan de herfst te wennen. Zeker met de nodige kaneel. En dus bakte ik deze appeltaart met kruimels, afgemaakt met een heerlijke gezouten karamel.
6 reactiesVan de smaak en textuur van doperwten word ik altijd erg blij. Dus ging ik aan de slag met een nieuw recept waar doperwten de hoofdrol in spelen. Ik maakte een recept voor een heerlijke vegaburger op basis van doperwten. En het staat nog allemaal op film ook. 🙂
8 reactiesLaatst maakte ik deze regenboog wraps voor de lunch en ik werd er zo blij van dat ik het recept met je moest delen. Bekijk het recept van gevulde wraps met een palet aan smaken en kleuren.
3 reactiesPompoen is mijn favoriete groente, voornamelijk omdat het zo multi-inzetbaar is. Je kunt het gebruiken in een curry of taco, maar ook juist in zoete baksels is pompoen heerlijk. Vandaag maakte ik cupcakes met pompoen. De pompoen cupcakes waren zo lekker, dat ik er zowel een recept als een video van heb gemaakt!
Een beetje wrap bevat de nodige koolhydraten. Behalve deze gevulde sla wraps met tofu en champignons, overgoten met een heerlijke zoet zure saus. Deze gevulde sla wraps zitten boordevol eiwitten door de tofu en zijn perfect als lunchgerecht en staan binnen een kwartier op tafel.
1 reactieKen je dat: je gaat aan de slag met een makkelijk recept en je wordt verrast wordt door het lekkere resultaat. Dat had ik met deze pasta met avocadosaus. Een heerlijk recept dat ook nog eens binnen een kwartier op tafel staat. Daar hou ik van!
7 reacties