Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Leukegeit.nl is online!

Het is eindelijk zover! Mijn persoonlijke site leukegeit.nl is online. Na (voor mij) maanden van brainstormen, twijfels en ploeteren is het vandaag eindelijk tijd om leukegeit.nl te lanceren. Kom je gezellig een kijkje nemen?

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Hallo leukegeit.nl!

Na jaren van artikelen te hebben geschreven voor Stofzuigerzen is het vandaag zover om afscheid te nemen van deze website en mijn persoonlijke site leukegeit.nl in het leven te roepen. Zoals je in deze blogpost al kon lezen, was het voor mij hoog tijd om een frisse start te maken.

En nu is er dus leukegeit.nl – een site met een meer persoonlijk tintje waar ik voornamelijk ga schrijven over onderwerpen als groen leven, eten (mijn foodblog billybilly.nl is ook gezellig mee gekomen), financiën, reizen, persoonlijke verhalen en vooral leukigheid. Op deze pagina kun je trouwens meer lezen over de naam leukegeit.nl.

leukegeit.nl is online

In dezelfde frequentie als op Stofzuigerzen zullen de artikelen op de website verschijnen. Alle artikelen die op Stofzuigerzen stonden zijn gewoon te lezen – je kunt de categorieën doorspitten of een zoekopdracht uitvoeren. Je komt vast en zeker het artikel tegen waar je op zit te wachten. 🙂

En ik zou het ontzettend leuk vinden als je me komt volgen op Instagram & Facebook. Hier zal ik regelmatig persoonlijke updates plaatsen over leuke dingen die ik meemaak, waar ik mee worstel en recepten plaats die ik de moeite waard vind om met je te delen.

Maar als één van de eerste bezoekers op mijn persoonlijke site leukegeit.nl wil ik je vooral van harte welkom heten. Klik lekker rond op de website, bekijk wat artikelen in de nieuwe categorieën, laat een reactie achter en laat het me vooral weten als er iets niet werkt, of als je tips of suggesties hebt. Dan ga ik hier snel mee aan de slag.

Dankjewel voor je vertrouwen! Veel plezier op mijn nieuwe website! 🙂

Liefs, Billy

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

27 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 ellen

  top succes !

 2. 🐐 Marjan

  Ik ben benieuwd…succes er mee.

 3. 🐐 Marleen

  Stofzuigerzen begeesterde me meermaals en een aantal dingen bracht ik in de praktijk. Maar voor een geboren en getogen Antwerpse is de Nederlandse taal niet altijd te begrijpen. Sommige woorden kennen wij hier niet. Kan ik u daar vanaf nu uitleg over vragen?
  Ik wens u van harte proficiat met uw nieuwe start en veel voldoening.
  Marleen

 4. 🐐 Anique Muller Thissen

  Leuke foto’s! Veel succes

 5. 🐐 Clara

  Heel veel succes om dit als man te doen vind ik heel leuk.

 6. 🐐 Marjan

  Billy heel veel succes met leukegeit.Ik zal je zeker volgen.👍🐂🐃

 7. 🐐 Mieke

  Gefeliciteerd met je nieuwe site, ziet er leuk uit. Ik wens je veel succes.

 8. 🐐 Irma

  Gezellig, ik kijk weer mee. Succes!! 😃

 9. 🐐 Lilian

  Geweldig ..de naam sprak me gelijk aan ..toppie en heel veel sux6

 10. 🐐 Gaby

  Heel veel succes. Ik blijf gezellig meelezen met een kop koffie.

 11. 🐐 Diny

  Gezellige site! Veel succes!

 12. 🐐 Kitty

  Hallo Billy, ik ben nu al grote fan van jou en je geiten !!! Geweldig mooie foto’s !!! Ik ga je zeker volgen.
  Heel veel succes, inspiratie en levendige,leuke, culinaire, financiële, reislustige avonturen toegewenst. 😘😘😘

 13. 🐐 Baukje Hellingwerf

  Wens je heel veel succes en wil ne graag aanmelden

 14. 🐐 peter van Houten

  Ik wens je veel succes zal met plezier alles gaan lezen.

 15. 🐐 Annemieke

  Ik heb iets met geiten! 🐐 😄

 16. 🐐 Daniëlle

  Wat een gezelli-geit! Gefeliciteerd met deze stap!

 17. 🐐 Billy

  Haha, dankjewel Daniëlle! 🙂

 18. 🐐 Billy

  Superleuk dat je me komt volgen Kitty! Stiekem zeker ook een beetje voor de geitenselfies? 😉

 19. 🐐 Colly

  Heel veel succes! Zodra de nieuwegeit eraf is, hoop ik dat er nog steeds genoeg gekkegeit en leukegeit in je leven zullen zijn om zo inspirerend te blijven als je altijd al was! Lieve groet van mij.

 20. 🐐 Carla

  Hoi, wat leuk een nieuwe site! Heel veel plezier en voldoening met je site!.. Lieve welgemeende grtjs Carla
  Ps.. Uiteraard ga ik je volgen. 😊… X

 21. 🐐 C.

  jazeker, succes!

 22. 🐐 Ber

  Heel veel succes

 23. 🐐 Astrid

  Ben benieuwd…Succes

 24. 🐐 Tineke

  Heel veel succes 🍀🍀🍀🍀wederom en ik mekker fijn mee 🐐🐐🐐

 25. 🐐 Mariëlle

  Wat een leuke website! Veel succes! Mariëlle

 26. 🐐 Elly

  Leuk gedaan Billy succes

 27. 🐐 Billy

  Bedankt allemaal voor de leuke reacties! Superlief allemaal! 🙂

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate