Je kunt tofu op veel manieren bereiden. Van zichzelf heeft tofu niet de meest uitgesproken smaak, maar met de juiste marinade en een goede bereiding wordt tofu ineens heel lekker. Mijn haat-liefdeverhouding met tofu + 3 recepten. Bekijk ook mijn video!
3 reactiesEen pizzabodem gemaakt van bloemkool is de ideale maaltijd als je trek hebt in comfort food én gezond eten. Deze bloemkoolpizza is laag in calorieën en het deeg wordt zelfs een beetje krokant. Daar hou ik van! Hieronder deel ik graag het recept met je.
2 reactiesVegetarisch eten houdt in dat je geen vlees en vis meer eet. Logisch, dat wist je natuurlijk al. Vandaag vertel ik je waarom ik vegetarisch ben gaan eten.
16 reactiesAppeltaart is mijn manier om langzaam aan de herfst te wennen. Zeker met de nodige kaneel. En dus bakte ik deze appeltaart met kruimels, afgemaakt met een heerlijke gezouten karamel.
6 reactiesDe kerstdagen komen steeds dichterbij en daarom zijn we massaal bezig over de invulling van het kerstdiner. Geheel in stijl hebben wij een aantal tips opgesteld voor een vegetarisch kerstdiner én duurzame kerstdagen. Lees je mee?
1 reactieVan de smaak en textuur van doperwten word ik altijd erg blij. Dus ging ik aan de slag met een nieuw recept waar doperwten de hoofdrol in spelen. Ik maakte een recept voor een heerlijke vegaburger op basis van doperwten. En het staat nog allemaal op film ook. 🙂
8 reactiesLaatst maakte ik deze regenboog wraps voor de lunch en ik werd er zo blij van dat ik het recept met je moest delen. Bekijk het recept van gevulde wraps met een palet aan smaken en kleuren.
3 reactiesPompoen is mijn favoriete groente, voornamelijk omdat het zo multi-inzetbaar is. Je kunt het gebruiken in een curry of taco, maar ook juist in zoete baksels is pompoen heerlijk. Vandaag maakte ik cupcakes met pompoen. De pompoen cupcakes waren zo lekker, dat ik er zowel een recept als een video van heb gemaakt!