Portobello vegaburger – niks schimmelachtigs aan

Portobello vegaburger – niks schimmelachtigs aan

Nu de zomer in aantocht is, wordt mijn craving naar een vette hap steeds groter. Met regelmaat staat er nu dus thuis een lekkere vegaburger op het menu. Afgelopen week maakte ik deze portobello burger met een dikke plak geitenkaas on top. Wist je trouwens dat één portobello burger slechts 17 calorieën bevat? Des te meer reden om deze low-calorie-burger eens te gaan uitproberen.

Zelf pastasaus maken

Zelf pastasaus maken

Geef mij een staafmixer en wat groenten en ik maak zelf, simpel en snel, de meest lekkere pastasaus. Boordevol verse groenten en in een mum van tijd heb je een flinke portie pastasaus zelf gemaakt. Het hoeft natuurlijk niet in één keer op, de rest van de saus kun je mooi invriezen.

4 reacties
tuinerwtensoep met een klodder crème fraîche

tuinerwtensoep met een klodder crème fraîche

Zo nu en dan maak je eens een soep die er met kop en schouders bovenuit steekt. Vorige week maakte ik voor mijn verjaardagsfeestje (mensen bleven mee eten) onder andere deze heerlijke tuinerwtensoep. En ik mag heerlijk zeggen, want iedereen vond de soep zó lekker dat ik gisteren deze soep weer heb gemaakt. Gewoon, omdat tuinerwten zo lekker gifgroen worden als je ze pureert en dit zo’n leuk effect geeft.

Pompoensoep met een twist

Pompoensoep met een twist

Het is dan misschien al volop winter, maar pompoenen zijn nog steeds volop verkrijgbaar. Verwarm je handen aan dit heerlijke pompoensoep recept en geniet van deze romige en frisse smaak. Dit recept is weer helemaal gemaakt zonder ongelukkige e-nummers en andere toevoegingen, prima reden dus om vanavond pompoensoep te serveren.

2 reacties