Pesto is een heerlijke smaakmaker die iedere pasta lekker laat smaken. Vandaag deel ik een vegan pesto recept met je die ontzettend lekker is en geen Parmezaanse kaas bevat.
1 reactieJe bent vast wel bekend met al die soorten hummus die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Het is mijn favoriete spread en dit basis hummus recept is echt heerlijk – plus het is lekker snel gemaakt. Dat is ook wat waard.
8 reactiesGeef mij een staafmixer en wat groenten en ik maak zelf, simpel en snel, de meest lekkere pastasaus. Boordevol verse groenten en in een mum van tijd heb je een flinke portie pastasaus zelf gemaakt. Het hoeft natuurlijk niet in één keer op, de rest van de saus kun je mooi invriezen.
4 reactiesHummus maak je meestal met olijfolie, maar omdat olie veel calorieën bevat heb ik dit hummus recept zonder olie gemaakt. Het is verrassend romig, bevat weinig calorieën en is binnen een paar minuten gemaakt.
15 reactiesIk ben gek op een zelfgemaakte pasta met een verse pesto. Tot voorheen was mijn favoriet altijd een pesto van zongedroogde tomaat met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas, maar deze heeft inmiddels plaats gemaakt voor onderstaande boerenkool pesto. Deze is zo lekker, dat je er eigenlijk niets meer aan toe hoeft te voegen.