De combinatie van champignons en prei in deze hartige bladerdeegtaart is echt geweldig. Heerlijk vegan comfort food die gegarandeerd goed in de smaak gaat vallen.
Vegan bladerdeeghapjes met een vulling van zoete aardappel en kikkererwten. Deze hapjes zijn wel echt een plezier om eten. Een rijke vulling met een krokante korst, precies wat je van een feestelijk hapje mag verwachten.
1 reactieHoe maak je lekkere vegan saucijzenbroodjes? Dat is makkelijker dan je denkt. In korte tijd kun je heel eenvoudig je eigen saucijzenbroodjes maken. Niet gemaakt van nepvlees, maar met een bijzonder lekkere vulling. Dit is een ideale vegan snack voor tussendoor!
5 reactiesDit klassieke recept voor vegan ‘beef’ Wellington bestaat uit een vulling van kastanjechampignons, ui en spinazie. Een heerlijk feestelijk gerecht, leuk om te maken voor de feestdagen!
6 reactiesVandaag heb ik een kleurrijk plaattaart recept voor je klaarstaan. Vol met geroosterde pompoen, rode ui en kikkererwten. Lekker als avondmaaltijd voor twee of als lekker hapje.
2 reactiesDeze vegan worstenbroodjes worden je nieuwe favoriete snack. De worstenbroodjes zijn een superlekker hapje om te serveren tijdens de borrel, op een feestje of een verjaardag.
3 reactiesDit makkelijke recept voor een heerlijke groentequiche is snel klaar en je hebt er helemaal niet zoveel ingrediënten nodig. Draai de oven alvast op 175 graden, dan ga je die 30 minuten als het goed is net aan redden.
6 reacties