Voedselverspilling voorkomen door goed te weten wat je nog in huis hebt. Per persoon gooien we jaarlijks 40 kg voedsel weg. Misschien onbewust, maar hartstikke zonde. In deze groene tip deel ik mijn 4 manieren hoe ik voedselverspilling voorkom.
6 reactiesNa een overdadig diner zijn er vaak de nodige kliekjes over. Uiteraard zonde om dit zomaar weg te gooien, maar hoe bewaar je kliekjes op de beste manier? Vandaag vijf handige tips!
3 reactiesJaarlijks verspillen we 50 kilo voedsel per persoon per jaar, hartstikke zonde natuurlijk. Helemaal als je bedenkt dat er miljoenen mensen over de hele wereld nauwelijks overleven wegens voedselschaarste. Met onze 6 tips voorkom je dat je onnodig etenswaren weggooit. Bespaart je weer een hoop vuilniszakken enzo.
2 reactiesIn Nederland wordt heel veel eten weggegooid. Per huishouden wordt er jaarlijks 105 kilo aan nog eetbaar voedsel in de afvalbak gegooid. Ontzettend zonde! Daarom hebben wij tien tips verzameld, waardoor jouw restjes een nieuw leven krijgen.
1 reactie