Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Profiteren van alle aanbiedingen met een nee-nee sticker op je voordeur

Baal je er ook zo van dat je aanbiedingen mist, omdat je een nee-nee sticker op je brievenbus hebt geplakt? Of wil je wel een nee-nee sticker opplakken, maar ben je dan bang dat je alle aanbiedingen mist? Wij hebben het voor je uitgezocht om toch te profiteren van alle aanbiedingen met deze sticker!

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Voordelen van een nee-nee sticker:

 • Je spaart het milieu nu je niet meer al die folders binnenkrijg. En dat zijn er een hoop. Tel ze maar eens na. 😉
 • Je krijgt niet meer wekelijks een halve boom aan folders en reclame binnen in je brievenbus, waar je een hoop tijd mee spaart. Voel je je ontspannen door reclamefolders te lezen? Er zijn nog wel tal van manieren om heerlijk te ontspannen, zoals een heerlijk boek erbij te pakken of de reclamefolders online bekijken.
 • De oud-papier bak in de schuur raakt niet meer zo snel vol – scheelt je weer een paar keer extra tillen naar de papiercontainer in de wijk.

Geen folders, geen aanbiedingen…

Voel je je radeloos, omdat je sinds dat je een nee-nee sticker hebt opgeplakt alle aanbiedingen mist? Nergens voor nodig. Op diverse sites kun je terecht voor de meest recente aanbiedingen. Daarnaast bestaan er een aantal iPhone en Android apps die je alle aanbiedingen laten zien.

Nog een aantal tips om te profiteren van al die leuke bonusaanbiedingen:

 • Zie je een reclame op tv voorbijkomen dat er weer stickerkortingen zijn, zoals bij de Albert Heijn of bij de Hema? Ga dan naar de service balie in de winkel om alsnog het stickerboekje te ontvangen. Tegenwoordig hebben zoveel mensen een nee-nee sticker op hun voordeur dat ze de stickerboekjes gewoon aan je geven als je er bij de balie om vraagt.
 • Een aantal bedrijven stelt de kortingsbonnen tegenwoordig ook online beschikbaar (zoals La Place via de website of via de gratis app).
 • Download de gratis apps als Folders en reclamefolders om de folders op je smartphone of tablet te lezen. Geen zwarte vingers meer van het bladeren door de folders, maar alles lekker digitaal. Handig.
 • Heb je een aanbieding op een website gevonden? Ga dan gewoon naar de winkel en loop op het product af.
 • Het niet ontvangen van alle aanbiedingen in je mailbox of via de brievenbus is ook lekker rustgevend. Je zult merken dat je uiteindelijk minder de behoefte hebt om koopjes te gaan jagen. Leven met minder spullen is lekker hoor – je bespaart op den duur ook lekker veel geld.

Wil je ook een nee-nee sticker aanvragen? Haal deze dan gratis op bij het gemeentehuis of kijk op deze website.

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

9 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Marije

  Ik heb al vanaf dat ik op mezelf woon een nee-nee-sticker. Het scheelt niet alleen al die rommel (en stinkende glossy krantjes), maar ook de aankoop van dingen alleen omdat ze goedkoop zijn (in plaats van dat je ze nodig hebt). Lekker zuinig voor de portemonnee dus!

  Als ik nu iets nodig heb, kijk ik op http://www.voordeelmuis.nl/ Daar kun je een product (of merk) intypen en dan zie je meteen waar ze het in de aanbieding hebben. Soms zie je zelfs een winkel waarvan je niet had verwacht dat ze dat product verkopen (bijv. bij aanbiedingen in de Lidl/Aldi).

 2. 🐐 Annie

  Ook bij hema kun je de kortingsbonnen van de website printen.

 3. 🐐 evelien coppens

  kan je de aanbiedingen ook afprinten voor belgie van de website van de hema of is dat alleen maar voor nederland.

 4. 🐐 Coby

  Je spaart het milieu niet als je een sticker op de deur plakt. Dat zou alleen opgaan als we massaal nee tegen de folders zeggen. En dat zie ik nog niet zo gauw gebeuren. De folderbezorger krijgt namelijk veel meer folders aangeleverd dan hij of zij moet bezorgen. Het overtollige kiepert hij ook in de papiercontainer.

 5. 🐐 Sjoukje

  @coby dat is niet helemaal waar. Ik heb zelf ook met iemand meegelopen tijdens folder bezorgen en er wordt echt wel rekening mee gehouden dat er stickers op de deur zitten. Je moet het ook melden als bezorger.
  Verder vind ik als je toch ook nee zegt tegen de folders, zeg dan ook nee tegen de telefoon en de goudengids. Alles is online op te zoeken en al doen maar een handje vol mensen dit, hrt scheelt toch.

 6. 🐐 Coby

  @Sjoukje, mijn zoon is een ongeveer een jaar folderbezorger geweest, en hij hield altijd een dikke stapel over dat hij vervolgens naar de papiercontainer moest brengen.

  Ik denk er zelf inmiddels ook over om een sticker op de deur te plakken. Want hoe vaak heb je nou eigenlijk de tijd om achter al die aanbiedingen aan te gaan?

 7. 🐐 Feng

  Bij ons wordt het ook noodzaak om het op een andere manier te organiseren. Onze grote brievenbus blijkt n.l. toch niet zo handig als we dachten. De kranten en de wat grotere enveloppen en folders blijven steken/ hangen. Bij regen wordt alles iedee keer nat want de bezorgers duwen de ‘zaken’ niet even door naar binnen.

  De site http://www.foldersenkranten.nl heeft zowat alle folders die ook huis aan huis worden bezorgt, ook La Place, Hema etc en de mogelijkheid van bonnen uitprinten.

 8. 🐐 TIna

  http://www.folderz.nl krijg je elke week een folderoverzicht als je je aanmeld of je kunt zelf alle folders online bekijken..

 9. 🐐 Marcel

  Op http://brievenbussticker.nu/ staat een leuk overzicht van alle beschikbare online brievenbus stickers. Ook vind je hier gemeenten die de stickers tegenwoordig gratis online verspreiden. Eindelijk een groene ontwikkeling….

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate