Een nieuw recept met pittige noedels en stukjes tempeh staat nu voor je klaar. De noedels en tempeh zijn doordrenkt in een saus op basis van pindakaas, tahin en gember. Zo lekker!
1 reactieJe neemt een broccoli, wat kokosmelk en nog wat aanvullende ingrediënten en deze romige broccolisoep is een feit. Rijkelijk gevulde soep met heerlijke croutons gemaakt van broccoli. Je kunt niet genoeg broccoli eten in je leven. 🥦
8 reactiesVandaag deelt mijn goede vriend Oliver zijn basisrecept voor hummus, plus drie heerlijke toppings. Met zijn Libanese roots weet hij mij keer op keer te verrassen met de meest heerlijke gerechten. De komende tijd zal hij hier dan ook vaker recepten delen. Te beginnen vandaag met deze heerlijke hummus variaties.
3 reactiesIn dit artikel deel ik mijn vegan boodschappenlijst met je. Een lijst zonder kaas & zuivel, maar mét de nodige peulvruchten, groente, fruit én koekjes. En echt – er zijn tegenwoordig zoveel vegan producten in de supermarkt te vinden. Bekijk hieronder mijn vegan boodschappenlijst.
1 reactie“Krijg ik wel genoeg voedingsstoffen binnen?” Of: “waar moet ik beginnen als ik plantaardig wil eten?” Twee veelgehoorde vragen als je vaker plantaardig wilt eten. In dit artikel heb ik de nodige tips verzameld voor beginnende (flexi-)vegans.
4 reactiesEen vegan pecan pie stond al tijden hoog op mijn lijstje om te maken. Deze taart met een vulling van kokosmelk én boordevol grof gehakte pecannoten is een blijvertje geworden. Het recept is supersimpel, hieronder laat ik je zien hoe je deze pecan pie maakt.
3 reactiesDeze wilde perzik taart komt als geroepen nu de wilde perziken in het seizoen zijn. Deze niet al te zoete taart heeft een lekker brosse korst en zit zoals je zou verwachten vol met stukjes perzik.
4 reacties