Erwtensoep is zo’n typisch gerecht wat je eigenlijk alleen in de winter eet. Oké, Unox blikken erwtensoep verkopen ze het hele jaar door, maar zeg eens eerlijk: Je maakt erwtensoep toch wel gewoon zelf? Met mijn eigen versie maak je in een mum van tijd deze vegetarische erwtensoep helemaal from scratch.
1 reactieMelanzane is een soort lasagne, maar dan zonder lasagne bladen. Een voornamelijk op groente gebaseerde lasagne met ‘bladen’ van gegrilde aubergine. En om de melanzane niet al te gezond te maken, heb ik een flinke hoeveelheid Parmezaanse kaas aan dit gerecht toegevoegd. En het fijne is: het is nog eens makkelijk te maken ook. 🙂
Een tijdje geleden maakte ik dit mapo tofu recept met blokjes aubergine en een fantastisch lekkere zwarte bonenpasta en bonensaus. Een beetje pittig, dat wel, maar zo fluweelzacht van smaak en textuur – 100% de moeite waard om de keuken voor in te duiken.
5 reactiesOntdek alle voordelen om eten langer houdbaar te maken: het smaakt heerlijk, er zitten veel vitaminen in en het is ook nog eens goedkoop.
4 reactiesMet een KitchenAid kun je onwijs lekkere taarten, muffins en cupcakes maken – ja duh. Logisch. Dat is waarschijnlijk de reden dat je een KitchenAid hebt aangeschaft. Maar er is meer: Ik heb 8 toepassingen gevonden waar je de KitchenAid óók voor kunt gebruiken. Lees je gezellig mee?
6 reactiesHet lijkt wel alsof ik niks anders meer eet: De afgelopen twee weken was ik in de ban van vegaburgers. Burgers van portobello, aubergine, zwarte bonen en gisteren een vegaburger met onder andere linzen en champignons. Maar met het zomerweer van de afgelopen weken is dit dan ook dé ideale maaltijd. Een kleffe burger die fris, easy-to-make en vegatastisch is.
24 reactiesBij het eten uit de diepvries denk je vast aan kant-en-klaar pizza’s en éénpans wokgerechten. Toch is het eten uit de vriezer helemaal niet zo gek. Ontdek hoe wij het leven uit de diepvries verfrissend, gezond en tijdbesparend maken!
1 reactie