Vegan quiche eten is altijd een goed idee. Het is altijd een genot om een stuk quiche samen met een glas rode wijn te nuttigen. Het deeg voor deze vegan quiche heeft een wat hardere korst. Samen met de vulling van onder andere (basilicum)tofu, zongedroogde tomaat, champignon en spinazie is deze quiche echt heerlijk!
19 reactiesAppeltaart zonder suiker. Je redder in nood als je guilt-free appeltaart wilt eten. Neem gerust nog een stuk appeltaart van deze suikervrije variant.
2 reactiesEen taart van wilde perzik, dat hoor je niet vaak. En zeker niet in combinatie met tijm. De korst is bros en de smaak is verrassend lekker.
2 reactiesOké – havermout in je ontbijt verwerken is natuurlijk al een hele tijd erg populair. Je moet haast onder een steen hebben gelegen, mocht je dit niet hebben meegekregen. Toch deel ik vandaag mijn 3 favoriete havermout ontbijt recepten met je. Ik eet ‘s ochtends namelijk bijna niks anders meer.
3 reacties