In deze tijd van het jaar vind je bramen op de gekste plekken: langs de weg, onder een brug, langs fietspaden en in stadsparken. Wil je een heerlijke weekend traktatie maken met zelf geplukte bramen? Wij hebben een heerlijk recept voor een ambachtelijke biologische bramentaart!
5 reactiesWie houdt er niet van brownies? Vandaag een gezond brownie recept. Jawel, met courgette en zonder ei. Allemachtig lekker en helemaal vegan.
6 reactiesTijdens een bezoek aan een B&B in Frankrijk heb ik dit gerecht ontdekt en inmiddels heb ik het al vele malen thuis gemaakt. Waarom? Omdat het zo onwijs lekker, gezond en makkelijk te maken is. Lees snel het recept!
2 reactiesDit recept is zo lekker, dat we het graag met je willen delen. Delicious wraps gemaakt van boekweitmeel met tahin, avocado, pompoen en geitenkaas. Een lekkerdere combinatie bestaat haast niet. Lees hieronder snel het recept!
1 reactieHavermout als ontbijt is een echte kickstart van je dag is. De pap geeft je lang een vol gevoel, het verlaagt het risico op hart- en vaatziekten en voor sporters zorgt havermout voor een snelle opbouw van spieren. Een bakje havermout bereid met water of melk is natuurlijk een beetje saai, daarom hebben we 4 lekker havermout ontbijt recepten voor je!
5 reactiesEen havermoutpap maken als gezond en lekker ontbijt voor alle vroege vogels. Mensen zijn druk en vergeten vaak om ‘s ochtends te ontbijten. Met dit havermout ontbijt begin je dag gezond en lekker!
12 reactiesWie zegt dat een burger moet bestaan uit vlees? Gisteren hebben we een vegaburger gemaakt die zo lekker is, dat je voortaan je neus zal ophalen in de supermarkt bij het zien van een hamburger. Maak kennis met deze heerlijke vegaburger recept (& be amazed)!
6 reactiesFonduen is helemaal hip! Niet meer de traditionele fondue met bouillon en lappen vlees, maar juist een gezondere fondue variant, zoals de tomatenfondue. Lekker gezond dippen in een zelfgemaakte fondue van tomaten met lekkere groenten, stokbrood en blokjes kaas. Hieronder lees je het recept waar je kennis leert maken met een verrassend lekkere tomatenfondue!
4 reacties