Deze vegan worstenbroodjes worden je nieuwe favoriete snack. De worstenbroodjes zijn een superlekker hapje om te serveren tijdens de borrel, op een feestje of een verjaardag.
3 reactiesAfgelopen week had ik ontzettend veel trek in boerenkoolstamppot. Het is het eerste recept met stamppot die je hier aantreft. Deze boerenkoolstamppot staat in een half uur op tafel en is heerlijk zoetig door de zoete aardappel en lichtpittig door de mosterd.
2 reactiesHet recept voor deze geroosterde zoete aardappel, paprika en rijst – overgoten met een lichtpittige Thaise pindasaus – staat nu voor je klaar. Gezond, makkelijk te maken & heerlijk van smaak!
4 reactiesJe bent inmiddels vast en zeker bekend met mijn liefde voor soep. Vandaag heb ik een heerlijk recept voor je klaarstaan voor een makkelijke bloemkoolsoep met rode curry. De bloemkool wordt eerst even geroosterd in de oven, waardoor de soep heerlijk rijk van smaak wordt.
4 reactiesEen nieuw recept met pittige noedels en stukjes tempeh staat nu voor je klaar. De noedels en tempeh zijn doordrenkt in een saus op basis van pindakaas, tahin en gember. Zo lekker!
1 reactieJe neemt een broccoli, wat kokosmelk en nog wat aanvullende ingrediënten en deze romige broccolisoep is een feit. Rijkelijk gevulde soep met heerlijke croutons gemaakt van broccoli. Je kunt niet genoeg broccoli eten in je leven. 🥦
8 reacties