Tempeh bereiden en marineren. Lijkt moeilijk, is het niet. Ben je (nog) niet bekend met tempeh, laat me je er dan kennis mee maken. De laatste tijd heb ik me verdiept in de wondere wereld van het bereiden van tempeh – en ik deel graag mijn ervaringen met je.
32 reactiesNa een overdadig diner zijn er vaak de nodige kliekjes over. Uiteraard zonde om dit zomaar weg te gooien, maar hoe bewaar je kliekjes op de beste manier? Vandaag vijf handige tips!
3 reactiesLaatst maakte ik pompoenhummus – en deze hummus met geroosterde pompoen was zo lekker geworden, dat ik er maar direct een extra portie van heb gemaakt. Benieuwd naar het recept?
1 reactieVandaag geef ik je mijn top 6 lekkere vegaburgers die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Geen kant-en-klare vegaburger uit de supermarkt, maar zelfgemaakte vegaburgers. Het maken van een vegaburger kost haast geen extra tijd en is zóveel lekkerder. Benieuwd wat mijn favoriete vegaburgers zijn?
8 reactiesVanaf nu wordt je lunch een stuk gezonder en afwisselender. Ik heb namelijk 5 gezonde lunch gerechten voor je verzameld – zeer de moeite waard om uit te proberen!
2 reactiesZet je graag ergens je tanden in? Dan is het hoog tijd om deze vegan hartige taart te gaan maken. De korst van o.a. pompoen is lekker krokant en de vulling is heerlijk zacht van smaak. Bekijk dit heerlijke recept en de bijbehorende video die ik heb gemaakt.
2 reacties