Veggieburger recept van aubergine en hummus

Veggieburger recept van aubergine en hummus

Vegaburgers zijn in mijn ogen de lekkerste burgers die er bestaan – voedzaam, lekker en gezond! Alhoewel, dit laatste gaat natuurlijk niet helemaal op. Toch probeer ik een vegaburger altijd zo gezond mogelijk te maken. En raad eens? Vandaag heb ik zo’n heerlijke, gezonde vegaburger voor je klaarstaan. Bekijk mijn recept voor een heerlijke burger van aubergine en hummus.

2 reacties
Risotto met groene asperges en geitenkaas

Risotto met groene asperges en geitenkaas

De zachte textuur van risotto maakt dat risotto op zichzelf al één van mijn favoriete gerechten is. Dit keer heb ik een heerlijke risotto gemaakt met groene asperges en geitenkaas. Dit recept is echt heel makkelijk om te maken. Ga aan de slag en haal die verse groene asperges, nu het aspergeseizoen nog in volle gang is, in huis.

2 reacties
Zelf karamel maken in slechts 10 minuten

Zelf karamel maken in slechts 10 minuten

Mijn ervaring met zelf karamel maken is gebeurd met vallen en opstaan. Ik geloof dat ik het wel twintig keer verprutst heb, maar inmiddels zijn mijn laatste pogingen om karamel te maken alleen nog maar gelukt. Yes. Het voelt iedere keer weer als een overwinning als het lukt. Vandaar dat ik mijn recept om zelf karamel te maken met je deel.

Geroosterde paprikasoep met zoete aardappel

Geroosterde paprikasoep met zoete aardappel

Paprika’s zijn altijd zó kleurrijk. Ik word alleen al blij om naar de verschillende kleuren te kijken. In dit recept gebruik ik zowel rode als gele paprika’s, samen met de zoete aardappel zorgt het ervoor dat de paprikasoep uiteindelijk een oranje kleur krijgt. Als dat geen feestje is, dan weet ik het ook niet meer.

Verse spring rolls met hoisin saus

Verse spring rolls met hoisin saus

Spring rolls maken is zo leuk om te doen en zo makkelijk. Een leuke bijkomstigheid is dat spring rolls ook nog eens gezond en héél erg lekker zijn. Het kan haast niet fout gaan. Benieuwd waarmee ik de vegan spring rolls heb gevuld en hoe je mijn hoisin saus maakt?