Vegaburgers zijn in mijn ogen de lekkerste burgers die er bestaan – voedzaam, lekker en gezond! Alhoewel, dit laatste gaat natuurlijk niet helemaal op. Toch probeer ik een vegaburger altijd zo gezond mogelijk te maken. En raad eens? Vandaag heb ik zo’n heerlijke, gezonde vegaburger voor je klaarstaan. Bekijk mijn recept voor een heerlijke burger van aubergine en hummus.
2 reactiesDe zachte textuur van risotto maakt dat risotto op zichzelf al één van mijn favoriete gerechten is. Dit keer heb ik een heerlijke risotto gemaakt met groene asperges en geitenkaas. Dit recept is echt heel makkelijk om te maken. Ga aan de slag en haal die verse groene asperges, nu het aspergeseizoen nog in volle gang is, in huis.
2 reactiesDeze fluffy brownies met zelfgemaakte salted caramel zijn een genot om te eten. Ik beloof het je. Er gaat meer dan een pakje roomboter in dit recept, dus mijn idee is om meerdere mensen uit te nodigen die met je mee gaan snoepen. Bekijk mijn recept om salted caramel brownies te maken.
2 reactiesMijn ervaring met zelf karamel maken is gebeurd met vallen en opstaan. Ik geloof dat ik het wel twintig keer verprutst heb, maar inmiddels zijn mijn laatste pogingen om karamel te maken alleen nog maar gelukt. Yes. Het voelt iedere keer weer als een overwinning als het lukt. Vandaar dat ik mijn recept om zelf karamel te maken met je deel.
Ik roep letterlijk al meer dan drie jaar dat ik zelf granola wil maken. Eindelijk is het dan dan zover. Ik deel een heerlijk granola recept met je die je ‘s ochtends als ontbijt kunt eten. Zelf granola maken is een piece of cake – bekijk mijn gezond en makkelijk te maken recept.
2 reactiesMeringues maken zonder ook maar een ei te gebruiken. Dat klinkt gek, en dat is het ook. Meringues maak je normaal gesproken met opgeklopt eiwit en suiker, maar bij deze vegan variant heb ik het sap van een pot kikkererwten gebruikt. Ik heb er ook een video van gemaakt. Meringue lovers – here we go!
2 reactiesPaprika’s zijn altijd zó kleurrijk. Ik word alleen al blij om naar de verschillende kleuren te kijken. In dit recept gebruik ik zowel rode als gele paprika’s, samen met de zoete aardappel zorgt het ervoor dat de paprikasoep uiteindelijk een oranje kleur krijgt. Als dat geen feestje is, dan weet ik het ook niet meer.