Je kunt tofu op veel manieren bereiden. Van zichzelf heeft tofu niet de meest uitgesproken smaak, maar met de juiste marinade en een goede bereiding wordt tofu ineens heel lekker. Mijn haat-liefdeverhouding met tofu + 3 recepten. Bekijk ook mijn video!
3 reactiesEen pizzabodem gemaakt van bloemkool is de ideale maaltijd als je trek hebt in comfort food én gezond eten. Deze bloemkoolpizza is laag in calorieën en het deeg wordt zelfs een beetje krokant. Daar hou ik van! Hieronder deel ik graag het recept met je.
2 reactiesVan de smaak en textuur van doperwten word ik altijd erg blij. Dus ging ik aan de slag met een nieuw recept waar doperwten de hoofdrol in spelen. Ik maakte een recept voor een heerlijke vegaburger op basis van doperwten. En het staat nog allemaal op film ook. 🙂
8 reactiesKen je dat: je gaat aan de slag met een makkelijk recept en je wordt verrast wordt door het lekkere resultaat. Dat had ik met deze pasta met avocadosaus. Een heerlijk recept dat ook nog eens binnen een kwartier op tafel staat. Daar hou ik van!
7 reactiesDeze zoete aardappelsoep is snel gemaakt en ontzettend lekker. De punch van de verse gember maakt van deze soep een blijvertje. Hieronder lees je hoe je te werk gaat om deze heerlijke soep te maken!
3 reactiesIn een wereld waar fastfood taco’s steeds vaker opduiken ben ik de uitdaging aangegaan om zelf taco’s te gaan maken. Vegan taco’s wel te verstaan. En de taco’s waren zo lekker, dat ik door bleef eten totdat ik echt niet meer kon. Dit recept voor vegan taco’s is een must make.
9 reactiesDeze geroosterde bloemkool ziet eruit alsof het een rollade is die net uit de oven komt. Alleen de smaak is anders. Vandaag deel ik een heerlijk recept met je van een hele geroosterde bloemkool.
18 reacties