Deze vegetarische stroganoff zit boordevol paddenstoelen en laat zien dat je echt geen vlees nodig hebt om een lekkere stroganoff te eten. Het recept is budgetvriendelijk en is gemaakt met rode wijn, de nodige specerijen en kruiden en is perfect voor een winterse dag.
16 reactiesTempeh bereiden en marineren. Lijkt moeilijk, is het niet. Ben je (nog) niet bekend met tempeh, laat me je er dan kennis mee maken. De laatste tijd heb ik me verdiept in de wondere wereld van het bereiden van tempeh – en ik deel graag mijn ervaringen met je.
32 reactiesZet je graag ergens je tanden in? Dan is het hoog tijd om deze vegan hartige taart te gaan maken. De korst van o.a. pompoen is lekker krokant en de vulling is heerlijk zacht van smaak. Bekijk dit heerlijke recept en de bijbehorende video die ik heb gemaakt.
2 reactiesHet maken van pompoensoep is helemaal niet moeilijk. En nu het pompoenseizoen in volle gang is heb ik een lekkere variant voor je gemaakt. Pompoensoep met een groene spread – bekijk hieronder het hele recept!
2 reactiesVegan quiche eten is altijd een goed idee. Het is altijd een genot om een stuk quiche samen met een glas rode wijn te nuttigen. Het deeg voor deze vegan quiche heeft een wat hardere korst. Samen met de vulling van onder andere (basilicum)tofu, zongedroogde tomaat, champignon en spinazie is deze quiche echt heerlijk!
19 reacties