Vandaag staat het recept online van mijn fried chicken and waffles versie, helemaal vegetarisch natuurlijk. Gefrituurde vega kip geserveerd op een warme zelfgemaakte wafel. Veggie comfort food to the max, that’s how I roll.
1 reactieGevuld met macaroni en de nodige groenten is deze makkelijke minestronesoep alles wat je nodig hebt na een lange dag. De soep is binnen 30 minuten klaar en de hoeveelheid is genoeg om nog een portie in te vriezen voor een andere keer.
8 reactiesWortelsoep met pindakaas en basilicum klinkt ongebruikelijk, maar is onwijs lekker. Dit heerlijke recept voor deze ongewone wortelsoep staat bovendien snel op tafel. Hieronder lees je het hele recept!
7 reactiesJe kunt tofu op veel manieren bereiden. Van zichzelf heeft tofu niet de meest uitgesproken smaak, maar met de juiste marinade en een goede bereiding wordt tofu ineens heel lekker. Mijn haat-liefdeverhouding met tofu + 3 recepten. Bekijk ook mijn video!
3 reactiesEen pizzabodem gemaakt van bloemkool is de ideale maaltijd als je trek hebt in comfort food én gezond eten. Deze bloemkoolpizza is laag in calorieën en het deeg wordt zelfs een beetje krokant. Daar hou ik van! Hieronder deel ik graag het recept met je.
2 reactiesAppeltaart is mijn manier om langzaam aan de herfst te wennen. Zeker met de nodige kaneel. En dus bakte ik deze appeltaart met kruimels, afgemaakt met een heerlijke gezouten karamel.
6 reactiesVan de smaak en textuur van doperwten word ik altijd erg blij. Dus ging ik aan de slag met een nieuw recept waar doperwten de hoofdrol in spelen. Ik maakte een recept voor een heerlijke vegaburger op basis van doperwten. En het staat nog allemaal op film ook. 🙂
8 reactiesLaatst maakte ik deze regenboog wraps voor de lunch en ik werd er zo blij van dat ik het recept met je moest delen. Bekijk het recept van gevulde wraps met een palet aan smaken en kleuren.
3 reacties