De geur van al die heerlijke specerijen doen me denken aan koude winterdagen. Toch maakte ik deze leuke Delftse huisjes op een warme lentedag. Waarom? Omdat ik zin had om huizen van koekjes te maken die me doen denken aan de Delftse binnenstad.
Deze zoete aardappelmuffins zijn zo lekker geworden dat ik nog een extra pirouetje draai van blijdschap. Ik word altijd zo blij als ik een nieuw recept uitprobeer en dat het zo goed uitpakt. Mijn advies is dan ook: GA DEZE GEZONDE MUFFINS MAKEN! 🙂
6 reactiesVandaag deel ik het recept voor een blauwe bessencake met jullie. Het recept voor deze cake is heel eenvoudig en bevat slechts 7 ingrediënten. En natuurlijk het belangrijkste: deze blauwe bessencake is zoals je mag verwachten lekker luchtig en kruimelig.
2 reactiesGeef mij een reep witte chocolade en verse frambozen en ik waan me op een tropisch eiland. En ik ben niet alleen. Het is druk op het tropisch eiland. Bekijk mijn recept om heerlijke cupcakes te maken, inclusief video!
1 reactieEen cheesecake bakken kan de nodige tijd kosten. Dit basis cheesecake recept heb ik zo eenvoudig mogelijk gehouden. Hij wordt kort gebakken in de oven – en dat maakt ‘m ook zo lekker. Bekijk mijn basis recept + de nodige inspiratie om de cheesecake een eigen touch te geven.
2 reactiesDeze vegan carrot cake zit boordevol wortel en kent een ideale sweet spot tussen het zoet van de cake en het zure van de frosting. En voor ik het vergeet – deze carrot cake kent maar liefst twee lagen. Dubbel genieten dus!
3 reactiesDit recept voor havermout blondies is heerlijk geworden en kent een special ingrediënt om een stuk zoetigheid nét iets minder ongezond te maken. Altijd fijn. Tijd voor een nieuw recept + nieuwe video!
4 reactiesKoekjes van pompoen – dat is het antwoord waar je naar op zoek bent tijdens deze koude dagen. Precies, dit recept voor 12 heerlijke pompoenkoekjes zijn lekker zacht en zoet van smaak.
5 reacties