Mijn makkelijke versie van Indiase dosa maken is zo lekker geworden – dit recept moet je echt binnenkort gaan maken. De dosa heeft een vulling van o.a. zoete aardappel, wortel en heerlijke Indiase specerijen.
7 reactiesDeze hartige cake met onder andere groene pesto, feta en zongedroogde tomaat is heerlijk als lekker hapje voor bij de borrel. Of gewoon omdat je er trek in hebt, dat kan natuurlijk ook. 🙂
5 reactiesMinder tijd doorbrengen in de keuken, geld besparen en gezonder eten? Dan ben je met meal preppen aan het juiste adres. Het komt allemaal neer op planning. Met de juiste voorbereiding ben je minder tijd kwijt in de keuken en voorkom je dat je gaat graaien naar ongezond voedsel.
9 reactiesTot een aantal jaar terug moest ik echt niks hebben van champignons. Ik had nooit gedacht dat ik ooit portobello zou eten, laat staan dat ik een recept met je zou delen waar deze reuze champignon in terug te vinden is. Nu vind ik het heerlijk en eet ik regelmatig champignons. Ik heb gezonde en heerlijke portobello snacks gemaakt die binnen 20 minuten op tafel staan.
7 reactiesHet is weer tijd voor een nieuwe versie van baksels met verstopte groente. Het recept voor deze zoete aardappelcake is zo lekker geworden dat ik dit de rest van de dag wilde blijven eten.
3 reactiesLaatst at ik bij een eetcafé een naanpizza als hoofdgerecht. Boordevol gegrilde groenten en mozzarella. Heerlijk. Ik ben de keuken ingedoken om deze naanpizza na te maken. Benieuwd of dat goed is gegaan?
4 reactiesEen appelkruimeltaart zonder fratsen. Gewoon zoals je hem gewend bent, maar dan met appel én blauwe bessen. Deze taart maakte ik onlangs en viel erg goed in de smaak.
3 reacties