Regenboogcake – must make voor alle zoetekauwers

Regenboogcake – must make voor alle zoetekauwers

Deze regenboogcake is echt een cake (of is het een taart?) die bij iedereen in de smaak zal vallen. Het heeft best wat moeite gekost om deze regenboogcake te maken, maar als je de cake dan eenmaal afhebt, ben je toch best wel trots dat het gelukt is. Want zeg nou zelf: Deze taart in alle kleuren van de regenboog is toch een feestje om naar te kijken?

vegan pompoenbrood – lekker soppig en lekker gezond

vegan pompoenbrood – lekker soppig en lekker gezond

Nu het herfst is zijn pompoenen in overvloed te verkrijgen. En dat komt goed uit, want ik ben er gek op. Aangezien mijn liefde voor pompoen tot vandaag niet verder ging dan het bereiden van een pompoensoep, ben ik vandaag de keuken ingedoken om pompoenbrood te gaan maken. En ik kan je één ding vertellen: Dit recept voor pompoenbrood is zó lekker dat je direct de keuken in wilt duiken.

Vegetarische erwtensoep (+ video)

Vegetarische erwtensoep (+ video)

Erwtensoep is zo’n typisch gerecht wat je eigenlijk alleen in de winter eet. Oké, Unox blikken erwtensoep verkopen ze het hele jaar door, maar zeg eens eerlijk: Je maakt erwtensoep toch wel gewoon zelf? Met mijn eigen versie maak je in een mum van tijd deze vegetarische erwtensoep helemaal from scratch.

1 reactie
Melanzane aubergine lasagne – met Parmezaanse kaas

Melanzane aubergine lasagne – met Parmezaanse kaas

Melanzane is een soort lasagne, maar dan zonder lasagne bladen. Een voornamelijk op groente gebaseerde lasagne met ‘bladen’ van gegrilde aubergine. En om de melanzane niet al te gezond te maken, heb ik een flinke hoeveelheid Parmezaanse kaas aan dit gerecht toegevoegd. En het fijne is: het is nog eens makkelijk te maken ook. 🙂